Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Łojojoj bellatriks bo Komka to jest już zajęta ;) Ma swojego kawalera- kumpla z klatki, który zawsze aż piszczy na jej widok :) Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Koma napisał(a):To ja już nic nie mam do gadania??? :roll: no nie ja ze Szpila uzgodnilam ;) Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 a nieprawda-bo moja :D .ja sie nia zauroczylam juz dawno temu 8) :lol: .Ekstra ta ostatnia fota :lol: Quote
Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 No ładnie, psa chcą mi porwać :o To teraz musze na spacerach uważać żeby mi jej KTOŚ :roll: nie podkradł. Quote
Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 A żebyś wiedziała :evilbat: Pilnuj sie pilnuj hehe :snipersm: Quote
Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 No nie?? :evilbat: Musze bronic mojego pręgowanego potworka :D Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 hehehehe Koma nie upilnujesz ;) my sie wlamiemy raz raz i juz ;) Quote
Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 łomatko nie strasz :smhair2: A jak już to podrzuc mi Szpile na zamiane :D Quote
sayma Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 hahahah a gdzie chodzisz najczęściej z aniołkiem na spacerki :evilbat: :wink: bo ja sobie przypomniałąm że mam pilna wizyte w Łodzi jednak :lol: Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 z jednostki czalg wezmiemy i czagiem je czolgiem ;) :D :lol: Quote
sayma Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 hahahhah dobra jeszzce mam przepustke na WAM :lol: :wink: Quote
Koma Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Dziewczyny aż się was boję :o Z czołgiem na mnie... Dbsst- a czemu nie?? :lol: Sayma- my niestety spacerki mamy raczej w pobliżu, dalej nie jeździmy bo Komka to taki cykorek troche (co pewnie ma związek z jej przeszłością) i boi się środków lokomocji :roll: A gdzie tę wizytę masz?? :lol: Quote
sayma Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Koma']Dziewczyny aż się was boję :o Z czołgiem na mnie... Dbsst- a czemu nie?? :lol: Sayma- my niestety spacerki mamy raczej w pobliżu, dalej nie jeździmy bo Komka to taki cykorek troche (co pewnie ma związek z jej przeszłością) i boi się środków lokomocji :roll: A gdzie tę wizytę masz?? :lol: troszkę poza Łodzią (tam gdzie się w zime jeździ na nartach) są superr tereny dla piesków i fajne bo jest woda :) (tylko nie pamietam nazwy gdzie to dokładnie jest :roll: :-? ) Ja głównie krążyłam w okolicach Piotrkowskiej i pl. Hallera Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :PROXY5: Już wiem, jakiego psa mi Koma przypomina :angel: Tak mi wczoraj łaziło po głowie i łaziło i dojść we własciwe miejsce nie mogło... No zobaczcie sami: [quote name='Koma'] Whippet jak malowany :megagrin: I umaszczenie by się zgadzało :D Ale lepiej się tym ewentualnym pochodzeniem Komy nie chwalić głośno, bo na charty i ich mieszańce trzeba mieć specjalne pozwolenie :wink: Quote
Koma Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Sayma- :hmmmm: nie wiem co to za miejsce... nie słyszałam o tym, może dlatego że na nartach jeździć nie umiem :oops: Ale podaj mi dokładniejsze namiary jak znasz. Asher ja też myślałam że ma coś z charta :D Wogóle to taki bardzo pomieszany kundelek. Już mi mówili że to właśnie chart, collie, bokser, amstaff, owczarek niemiecki (!) oj i jeszcze pare ras... :cunao: A na charta trzeba miec pozwolenie??? Pierwsze słysze :o Quote
Basenji Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 A co ona taka smutna? Mają ją wylać z dogotelewizji?? Zdrówko Quote
Koma Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 No to już zależy od Was... Widzisz Basenji do jakiego stanu ją doprowadzacie?? :( Gaśnie w oczach, cały czas tylko myśli o występach w Dogotelewizji... :cry: Nie róbcie jej takiej przykrości, przedłużcie jej kontrakt... :lol: Quote
Recommended Posts