adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A no to trzeba zakupić drugie, jedne się ładują, drugie pracują :D Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='adda']A no to trzeba zakupić drugie, jedne się ładują, drugie pracują :D[/quote] hahahah a i to czasami za mało szczególnie jak sie pójdzie w plener i zaczyna sie pstrykać i nie wiadomo kiedy aparacik odmawia pracy :roll: :wink: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='adda']A no to trzeba zakupić drugie, jedne się ładują, drugie pracują :D[/quote] no właśnie o tym myśle... :hmmmm: i to chyba będzie faktycznie potrzebne, bo lato się zbliża a jak ja mam, fot nie robić, bo baterie się ładują?? :o ehhh zakup będzie konieczny ;) Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']zakup będzie konieczny ;)[/quote] NIEWĄTPLIWIE :D Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Koma-koniecznie musisz kupic..ja mam 3 sety akumulatorow :lol: ..a i tak zawsze zapomne zabrac ze soba :oops: :lol: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hhhmmmm a czy to już przypadkiem nie wieczór???? A fott brak :roll: :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma']hhhmmmm a czy to już przypadkiem nie wieczór???? A fott brak :lol: :D[/quote] zaraz zaraz, musze pozmniejszać, ostrzegam że będzie mało... :( Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 To te dzisiejsze Komeczka pozuje [img]http://foto.onet.pl/upload/15/50/_487762_n.jpg[/img] I znęca się nad kostka :lol: [img]http://foto.onet.pl/upload/23/68/_487765_n.jpg[/img] "nie dam ci jej, nie dam" :lol: [img]http://foto.onet.pl/upload/46/12/_487764_n.jpg[/img] [img]http://foto.onet.pl/upload/4/35/_487769_n.jpg[/img] to narazie na tyle :roll: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ahaha- an ostatniej jaki wzrok grozny :lol: :lol: ..Komcia jest cudna-musisz sie postarac wiecej fotek zrobic-i z soba tez :evilbat: :wink: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 tylko mnie proszę nie zadręczac bo ja moich fot mam bardzo mało :oops: a Koma to kiepska modelka- cały czas się rusza i foty rozmazane wychodzą i połowę musiałam odrzucić... Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [url]http://foto.onet.pl/upload/46/12/_487764_n.jpg[/url] skad ja znam to spojrzenie :roll: :lol: 8) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 skąd?? :lol: czyżby miała coś wspólnego ze Szpilą?? :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']skąd?? :lol: czyżby miała coś wspólnego ze Szpilą?? :D[/quote] hehehe normalnie siostry blizniaczki ;) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 nie no tylko Szpila musi trochę Kome podszkolić w pozowaniu bo przez jej wariactwa mi foty nie wychodzą :evilbat: (albo aparat do doopy :roll: ) Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']tylko mnie proszę nie zadręczac bo ja moich fot mam bardzo mało :oops: a Koma to kiepska modelka- cały czas się rusza i foty rozmazane wychodzą i połowę musiałam odrzucić...[/quote] masz malo ale masz :evilbat: ..teraz ja cie podrecze :evilbat: :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 haha ale na papierze, cyfrówką nie :P jakieś tam gdzieś kiedyś wklejałam... :evilbat: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']nie no tylko Szpila musi trochę Kome podszkolić w pozowaniu bo przez jej wariactwa mi foty nie wychodzą :evilbat: (albo aparat do doopy :roll: )[/quote] hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;) wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;) wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol:[/quote] :o ale efekty za to niesamowite :D Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;) wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol:[/quote] :o ale efekty za to niesamowite :D[/quote]czyli Szpila od efektów specjalnych :wink: Komka jeszcze skromna , ale jak ją Szpilek poduczy to ho ho... :lol: ,ale beda foty Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;) wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol:[/quote] :o ale efekty za to niesamowite :D[/quote]czyli Szpila od efektów specjalnych :wink: Komka jeszcze skromna , ale jak ją Szpilek poduczy to ho ho... :lol: ,ale beda foty[/quote] hihiihihii Szpila chetana do nauczania ;) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Jak sobie kupię super aparat to też będe waliła jak z karabinu, a póki co to musze się z tym gratem pomęczyć (a on reaguje tak, no z opóźnieniem :evil: ) Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 heheh ja mam nowy patent ustawiam wszystko ostrosc itd a potem staram sie szpile wciagnac w widmo ostrosci i pstrykam hahahhahahahahhahahaha wygladam jak debil ale czego sie nie robi dla dgm ;) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 hahaha ja kiedyś chciałam piękną fotkę zrobić i się czołgałam za nią po trawie (była na smyczy) i dojrzała rowerzyste, swoim zwyczajem ruszyła za nim, smycz oplotła mi nogę i... pojechałam trochę za nią :roll: trochę se skóre zdarłam ale co tam... fota ważniejsza (ia tak nie wyszła :evilbat: ) Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :lol: :lol: :lol: ..ja tez sie znizam do ich poziomu jak robie foty-sasiedzi patrza jak na wariatke-codziennie sesja zdjeciowa :roll: ..ale wypadkow zadnych nie mialam poza pogryziona warga i oblizanym obiektywem parokrotnie :lol: Quote
Recommended Posts