Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda']A no to trzeba zakupić drugie, jedne się ładują, drugie pracują :D[/quote]

hahahah a i to czasami za mało szczególnie jak sie pójdzie w plener i zaczyna sie pstrykać i nie wiadomo kiedy aparacik odmawia pracy :roll: :wink:

Posted

[quote name='adda']A no to trzeba zakupić drugie, jedne się ładują, drugie pracują :D[/quote]
no właśnie o tym myśle... :hmmmm:
i to chyba będzie faktycznie potrzebne, bo lato się zbliża a jak ja mam, fot nie robić, bo baterie się ładują?? :o ehhh
zakup będzie konieczny ;)

Posted

[quote name='sayma']hhhmmmm a czy to już przypadkiem nie wieczór????
A fott brak :lol: :D[/quote]
zaraz zaraz, musze pozmniejszać, ostrzegam że będzie mało... :(

Posted

To te dzisiejsze

Komeczka pozuje
[img]http://foto.onet.pl/upload/15/50/_487762_n.jpg[/img]

I znęca się nad kostka :lol:
[img]http://foto.onet.pl/upload/23/68/_487765_n.jpg[/img]

"nie dam ci jej, nie dam" :lol:
[img]http://foto.onet.pl/upload/46/12/_487764_n.jpg[/img]
[img]http://foto.onet.pl/upload/4/35/_487769_n.jpg[/img]

to narazie na tyle :roll:

Posted

tylko mnie proszę nie zadręczac bo ja moich fot mam bardzo mało :oops:
a Koma to kiepska modelka- cały czas się rusza i foty rozmazane wychodzą i połowę musiałam odrzucić...

Posted

nie no tylko Szpila musi trochę Kome podszkolić w pozowaniu bo przez jej wariactwa mi foty nie wychodzą :evilbat:
(albo aparat do doopy :roll: )

Posted

[quote name='Koma']tylko mnie proszę nie zadręczac bo ja moich fot mam bardzo mało :oops:
a Koma to kiepska modelka- cały czas się rusza i foty rozmazane wychodzą i połowę musiałam odrzucić...[/quote]
masz malo ale masz :evilbat: ..teraz ja cie podrecze :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Koma']nie no tylko Szpila musi trochę Kome podszkolić w pozowaniu bo przez jej wariactwa mi foty nie wychodzą :evilbat:
(albo aparat do doopy :roll: )[/quote]

hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;)

wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;)

wniosek szpila nie pozuje najlepiej ;) :lol:[/quote]

:o
ale efekty za to niesamowite :D

Posted

[quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;)

ale efekty za to niesamowite :D[/quote]czyli Szpila od efektów specjalnych :wink:
Komka jeszcze skromna , ale jak ją Szpilek poduczy to ho ho... :lol: ,ale beda foty

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe ja wale jak z karabinu a potem jedna wychodzi ;)

ale efekty za to niesamowite :D[/quote]czyli Szpila od efektów specjalnych :wink:
Komka jeszcze skromna , ale jak ją Szpilek poduczy to ho ho... :lol: ,ale beda foty[/quote]

hihiihihii Szpila chetana do nauczania ;)

Posted

Jak sobie kupię super aparat to też będe waliła jak z karabinu, a póki co to musze się z tym gratem pomęczyć (a on reaguje tak, no z opóźnieniem :evil: )

Posted

heheh ja mam nowy patent ustawiam wszystko ostrosc itd a potem staram sie szpile wciagnac w widmo ostrosci i pstrykam hahahhahahahahhahahaha wygladam jak debil ale czego sie nie robi dla dgm ;)

Posted

hahaha
ja kiedyś chciałam piękną fotkę zrobić i się czołgałam za nią po trawie (była na smyczy) i dojrzała rowerzyste, swoim zwyczajem ruszyła za nim, smycz oplotła mi nogę i... pojechałam trochę za nią :roll:
trochę se skóre zdarłam ale co tam... fota ważniejsza (ia tak nie wyszła :evilbat: )

Posted

:lol: :lol: :lol: ..ja tez sie znizam do ich poziomu jak robie foty-sasiedzi patrza jak na wariatke-codziennie sesja zdjeciowa :roll: ..ale wypadkow zadnych nie mialam poza pogryziona warga i oblizanym obiektywem parokrotnie :lol: