Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem padnieta :lol: i Kaja tyz :lol:

Bylo calkiem...zabawowo :P Oczywiscie wszystkie pieski sie ze soba ladnie :evilbat: bawily oprocz mojego rodzynka ktory siedzial pod drzewkiem i podkopywal je :evilbat: :lol: :lol:

Kaja baaaardzo sie spodobala Vanitce :lol: Kaja zapmieta Vanity do konca zycia :wink:

Czekamy na zdjecia 8)

Bogus, aahhh to wyyyy 8) :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moge wstawić zdjęcia małe rozmiarowo (30-70kb) ale wielkowściowo 640x480 ???

wybaczcie ale nie chce mi sie zmniejszać 35 zdjęć :p

ewentualnie wstawie linki. Jak lepiej ? :p

Posted

Było fajowo :lol: Kaja baaardzo przypadła do gustu mojej Vani tylko ciekawe czy Kaja nie będzie miała wstrętu do malamutów :lol: :wink: . Tyle czadowych psiaków w jednym miejscu to rzadkość :P . Muszę zakomunikowac że na polach nie ma kilku drzew bo jamniczka sobie wykopała :lol: :wink: . Najgorsze jest to że Vanity cały czas ma siłę się bawić a miałam nadzieję że się troszkę zmęczy i wieczorem będzie spała :wink:

Agappe może lepiej linki chociaż dla mnie to bez różnicy, jak ci wygodniej

Posted

ciąg dalszy

p18.JPG

p19.JPG

p20.JPG

p21.JPG

p22.JPG

p23.JPG

p24.JPG

Jakiś amant sie przyczepił do Nayuki i Anaty :)

p25.JPG

p26.JPG

wszyscy razem

p27.JPG

p28.JPG

p29.JPG

mały rodhezianek (4 miesiące)

p30.JPG

Nayuki i Kazan

p31.JPG

p32.JPG

suczka SH, Nayuki Kazan

p33.JPG

p34.JPG

p35.JPG

KONIEC

Posted

Witam:) Bylam na polach ale ja bylam po 19:)widzialam brazowego haszczaka:)Ale nie wiem czy to ktores z Waszych psiakow i spotkalam Anetke jak juz wracala tak wiex moze nadteonym razem uda nam sie spotkac:)pozdrawiam fajne fotaski:) moze mnie ktos widzial A Onkiem i beagle i owczrek belgijski i border colli??:> :lol: :lol:

Posted

jak spotkałaś Anatte jak wracała to pewnie sie nie widzieliśmy, my wracaliśmy takimi troche obrzezami, tanm gdzie trasy rowerowe. brązowy haszczak i srebrny jeszcze został i to były psiaki z dogo od bogusia

Posted

No to sie nie spotkalimy..szkoda:) to tak to byly ndwa haszczaki:Dwidze ze przewaga jet psow "pocagowych: na dogomaniackich spacerkach super...moj onek bedzie mial sie zkim bawic bo mniejsze psy raczej nie chtnie sie znim bawia bo on taki natarczywy i nie delikatny ale mysle ze wasze psiaki dadza sobie rade::)chociaz roznie to bywa tola OB lubi sie znim ganiac gdy nagle zostaje poturbowana jeszcze bardziej sie cieszy hehe:)

Posted

po 1 Agga zlozo jedna wykrakalas rozchorowalem sie ale spoko paczka czegos tam sprawia ze umiem mowic, ale ciagle mam wrazenie jakbym mial zgage :(

co do spotkania Anatka samolubnie sie z NAyuki bawila :P ale ogolnie luz, nawet nie wierzylem jak moj wilk afrykanski se sluchal i nie zweiewal nie wiadomo gdzie, bylo malo podejrzenie Banjo ze moj pies zajacem a to kozica gorska :P

Posted

Ze mnie to taki troche czajnikowy dogomaniak :lol:

Podejrzewalam, ze Wasza grupa jest z dogomanii, ale nie bylam pewna, a juz wczesniej kogos sie spytalam, czy jest z dogo, reakcja: :stupid: wiec stwierdzilam, ze nie bede ludzi molestowac w parku :wink:

pozdrawiam

Zeliika

Posted

Zeliika, wooww :D

trzeba było, jedna dziewczyna miała chustę dogomaniacką :)

jakos nie zauwazylam :oops:

Agappe, to chyba Gosia albo Banjo miala chsteczke a wtedy gdy rozmawialysmy z Zeliika juz ich nie bylo :(

A kto chetny na jutrzejszy spacerek o 14 na Polach? 8)