anetta Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Jestem padnieta :lol: i Kaja tyz :lol: Bylo calkiem...zabawowo :P Oczywiscie wszystkie pieski sie ze soba ladnie :evilbat: bawily oprocz mojego rodzynka ktory siedzial pod drzewkiem i podkopywal je :evilbat: :lol: :lol: Kaja baaaardzo sie spodobala Vanitce :lol: Kaja zapmieta Vanity do konca zycia :wink: Czekamy na zdjecia 8) Bogus, aahhh to wyyyy 8) :lol: Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 moge wstawić zdjęcia małe rozmiarowo (30-70kb) ale wielkowściowo 640x480 ??? wybaczcie ale nie chce mi sie zmniejszać 35 zdjęć :p ewentualnie wstawie linki. Jak lepiej ? :p Quote
banjo Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Było fajowo :lol: Kaja baaardzo przypadła do gustu mojej Vani tylko ciekawe czy Kaja nie będzie miała wstrętu do malamutów :lol: :wink: . Tyle czadowych psiaków w jednym miejscu to rzadkość :P . Muszę zakomunikowac że na polach nie ma kilku drzew bo jamniczka sobie wykopała :lol: :wink: . Najgorsze jest to że Vanity cały czas ma siłę się bawić a miałam nadzieję że się troszkę zmęczy i wieczorem będzie spała :wink: Agappe może lepiej linki chociaż dla mnie to bez różnicy, jak ci wygodniej Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 dobra najwyżej mnie zabiją :p Nayuki wpatrzona w kaczki Vani :) Anata łowi kaczki :) Nayuki, Vani, Emi Vani, Emi Kaja, Emi, Vani Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 ciąg dalszy Jakiś amant sie przyczepił do Nayuki i Anaty :) wszyscy razem mały rodhezianek (4 miesiące) Nayuki i Kazan suczka SH, Nayuki Kazan KONIEC Quote
anetta Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Foty bajerandzkie sa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kaja pod drzewem, genialne!! :lol: Quote
martynka000 Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Witam:) Bylam na polach ale ja bylam po 19:)widzialam brazowego haszczaka:)Ale nie wiem czy to ktores z Waszych psiakow i spotkalam Anetke jak juz wracala tak wiex moze nadteonym razem uda nam sie spotkac:)pozdrawiam fajne fotaski:) moze mnie ktos widzial A Onkiem i beagle i owczrek belgijski i border colli??:> :lol: :lol: Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 jak spotkałaś Anatte jak wracała to pewnie sie nie widzieliśmy, my wracaliśmy takimi troche obrzezami, tanm gdzie trasy rowerowe. brązowy haszczak i srebrny jeszcze został i to były psiaki z dogo od bogusia Quote
martynka000 Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 No to sie nie spotkalimy..szkoda:) to tak to byly ndwa haszczaki:Dwidze ze przewaga jet psow "pocagowych: na dogomaniackich spacerkach super...moj onek bedzie mial sie zkim bawic bo mniejsze psy raczej nie chtnie sie znim bawia bo on taki natarczywy i nie delikatny ale mysle ze wasze psiaki dadza sobie rade::)chociaz roznie to bywa tola OB lubi sie znim ganiac gdy nagle zostaje poturbowana jeszcze bardziej sie cieszy hehe:) Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Twój onek to on czy ona, jesli ona, to z moją raczej sie nie pobawi, Anata atakuje suczki dobermanki, onki i bokserki dobranoc Quote
martynka000 Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Moj onek to onek:] samczyk! bigielek tez smaczyk tak wiec mam nadziej ze baiwc sie beda:D Quote
Cobra Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 po 1 Agga zlozo jedna wykrakalas rozchorowalem sie ale spoko paczka czegos tam sprawia ze umiem mowic, ale ciagle mam wrazenie jakbym mial zgage :( co do spotkania Anatka samolubnie sie z NAyuki bawila :P ale ogolnie luz, nawet nie wierzylem jak moj wilk afrykanski se sluchal i nie zweiewal nie wiadomo gdzie, bylo malo podejrzenie Banjo ze moj pies zajacem a to kozica gorska :P Quote
Zeliika Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Maly rodezjanek to moj Dakar :D pozdrawiam Zeliika Quote
Agappe Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 o jak miło :))) no to widać więcej dogomaniaków było :) Quote
Zeliika Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Ze mnie to taki troche czajnikowy dogomaniak :lol: Podejrzewalam, ze Wasza grupa jest z dogomanii, ale nie bylam pewna, a juz wczesniej kogos sie spytalam, czy jest z dogo, reakcja: :stupid: wiec stwierdzilam, ze nie bede ludzi molestowac w parku :wink: pozdrawiam Zeliika Quote
Runa Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Banjo ile ma Vanity, tzn. w jakim jest wieku? Duża panna :P Quote
Agappe Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 trzeba było, jedna dziewczyna miała chustę dogomaniacką :) Runa Vanity ma 4 miesiące. Quote
Zeliika Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 trzeba było, jedna dziewczyna miała chustę dogomaniacką :) jakos nie zauwazylam :oops: do nastepnego razu! Zeliika Quote
wfh85 Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 A kiedy następne spotkanie? chętnie bym przyjechal z Fridką. Quote
Agappe Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 ja wyjeżdżam w niedziele i na następny spacer pisze sie w sierpniu od 1 do 12 :) Quote
anetta Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Zeliika, wooww :D trzeba było, jedna dziewczyna miała chustę dogomaniacką :) jakos nie zauwazylam :oops: Agappe, to chyba Gosia albo Banjo miala chsteczke a wtedy gdy rozmawialysmy z Zeliika juz ich nie bylo :( A kto chetny na jutrzejszy spacerek o 14 na Polach? 8) Quote
Recommended Posts