Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka, a wiesz może ja ? :) ale to tak wstępnie, musze socjalizować mojego gnojka, także spacer na smyczy ;)

Justyna, ja chętnie.. ale sama wiesz, że nie chce od razu grupy psów.;) a Ty na odwrot, więc nic z tego..

Posted

Spoko mój chodzi i tak na lince bo ptaki molestuje ;). A do twojej i tak się raczej nie będzie zbliżał bo jakoś haskich się ostatnio boj. Ja też na wystawie będe ale w sobotę w ramach praktyk, więc będę wystawę od kuchni oglądać ze tak powiem.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Agnieszka, a wiesz może ja ? :) ale to tak wstępnie, musze socjalizować mojego gnojka, także spacer na smyczy ;)

Justyna, ja chętnie.. ale sama wiesz, że nie chce od razu grupy psów.;) a Ty na odwrot, więc nic z tego..[/QUOTE]
oj tam grupy mi obojetnie moze byc psow 10 a moze byc i 3 :P

Posted

[quote name='zootechniczka']Spoko mój chodzi i tak na lince bo ptaki molestuje ;). A do twojej i tak się raczej nie będzie zbliżał bo jakoś haskich się ostatnio boj. Ja też na wystawie będe ale w sobotę w ramach praktyk, więc będę wystawę od kuchni oglądać ze tak powiem.[/QUOTE]

Oni siebie jakoś ostatnio olewają, dopóki żadne nie warknie. :D

Posted

[quote name='zootechniczka']No fakt. Możemy spróbować może się trochę do siebie przekonają ;). A mój na lince i tak będzie więc spoko. Tylko oczywiście pola mokotowskie, bo tam fontanna jest.[/QUOTE]

zobaczymy. :lol: najwyżej po jakimś czasie się rozstaniemy.:D ale nie obiecuję co do niedzielei, bo w tygodniu jednak miej osob.:(

Posted

Oj nie wiem, czy w niedzielę jest sens się wybierać na PM przy takiej pogodzie ;) Na trawnikach wszędzie ludzie, nie ma gdzie szpilki wetknąć wręcz, a z wodą też może być problem...

Posted

Byłam w tą niedziele. Fakt ludzi trochę było ale to nie problem. I znalezliśmy miejsce do pływania, co prawda z jednej strony kapał się chłopiec, a z drygiej jamnik ale jakoś nam to nie przeszkadzało i im chyba tez nie. i miejsce do aportowania też było. Placyk pusty , ludzie się wygrzewali ale po bokach a my po środku placu żucaliśmy.