Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 ja bede na wystawie :D moze ci co maja wakacje w tygodniu chca sie spotkac? Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Agnieszka, a wiesz może ja ? :) ale to tak wstępnie, musze socjalizować mojego gnojka, także spacer na smyczy ;) Justyna, ja chętnie.. ale sama wiesz, że nie chce od razu grupy psów.;) a Ty na odwrot, więc nic z tego.. Quote
zootechniczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Spoko mój chodzi i tak na lince bo ptaki molestuje ;). A do twojej i tak się raczej nie będzie zbliżał bo jakoś haskich się ostatnio boj. Ja też na wystawie będe ale w sobotę w ramach praktyk, więc będę wystawę od kuchni oglądać ze tak powiem. Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Aleksandra95']Agnieszka, a wiesz może ja ? :) ale to tak wstępnie, musze socjalizować mojego gnojka, także spacer na smyczy ;) Justyna, ja chętnie.. ale sama wiesz, że nie chce od razu grupy psów.;) a Ty na odwrot, więc nic z tego..[/QUOTE] oj tam grupy mi obojetnie moze byc psow 10 a moze byc i 3 :P Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='zootechniczka']Spoko mój chodzi i tak na lince bo ptaki molestuje ;). A do twojej i tak się raczej nie będzie zbliżał bo jakoś haskich się ostatnio boj. Ja też na wystawie będe ale w sobotę w ramach praktyk, więc będę wystawę od kuchni oglądać ze tak powiem.[/QUOTE] Oni siebie jakoś ostatnio olewają, dopóki żadne nie warknie. :D Quote
zootechniczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 No fakt. Możemy spróbować może się trochę do siebie przekonają ;). A mój na lince i tak będzie więc spoko. Tylko oczywiście pola mokotowskie, bo tam fontanna jest. Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='zootechniczka']No fakt. Możemy spróbować może się trochę do siebie przekonają ;). A mój na lince i tak będzie więc spoko. Tylko oczywiście pola mokotowskie, bo tam fontanna jest.[/QUOTE] zobaczymy. :lol: najwyżej po jakimś czasie się rozstaniemy.:D ale nie obiecuję co do niedzielei, bo w tygodniu jednak miej osob.:( Quote
zootechniczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ok. To daj do soboty znać. Ja w tygodniu mam praktyki niestety, tylko weekendy mam czas. Quote
Ewa&Duffel Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Oj nie wiem, czy w niedzielę jest sens się wybierać na PM przy takiej pogodzie ;) Na trawnikach wszędzie ludzie, nie ma gdzie szpilki wetknąć wręcz, a z wodą też może być problem... Quote
zootechniczka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Byłam w tą niedziele. Fakt ludzi trochę było ale to nie problem. I znalezliśmy miejsce do pływania, co prawda z jednej strony kapał się chłopiec, a z drygiej jamnik ale jakoś nam to nie przeszkadzało i im chyba tez nie. i miejsce do aportowania też było. Placyk pusty , ludzie się wygrzewali ale po bokach a my po środku placu żucaliśmy. Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 my wczoraj tez bylysmy i bylo ok:) chociaz ludzi tez masa:P [IMG]http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/PM BC/_DSC4733copy.jpg[/IMG] Quote
paulaa. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Wreszcie będzie chłodniej! :multi: Więc chętnie wyruszymy na jakiś dłuższy spacer. :smile: A wątek znowu zamarł. :D Quote
Aleksa. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Ja w tym tygodniu mam zamiar jechać na PM ! ktoś chętny :) ? Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 brak chętnych rozumiem.. :( szkoda, same będziemy musiały iść. :( Quote
puchu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ok 12 kończymy trening na PM, więc chętnie się później z kimś przejdziemy :) Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='puchu']Ok 12 kończymy trening na PM, więc chętnie się później z kimś przejdziemy :)[/QUOTE] jakiego dnia ? ;) Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='puchu']Skleroza nie boli ;) Sobota[/QUOTE] pisałaś gdzieś , sorka. :oops: Quote
puchu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Tym razem zapomniałam ;) Gdzie się umawiamy? Przy kładce przy Narodowej? Quote
zootechniczka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Chyba jednak nie dam rady być w sobotę choć się postaram. Zapomniałam ze koleżanka wpada w sobotę i swoją świnkę morską mi podrzuca. A może ktoś na niedziele chętny? Quote
paulaa. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 My pewnie wpadniemy w weekend na PM, ale nie wiem jeszcze w który dzień. ;) Mam nadzieje, że nie zdemolowali torku :roll: Quote
puchu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Gdzie się umawiamy? Kładka przy Narodowej? Trening mamy na "tyłach" biblioteki Quote
zootechniczka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jak dla mnie może być i kładka przy narodowej. O 12 tak? Quote
Recommended Posts