Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']Jejku to super, jakbyś mogła to będę Ci wdzięczna :)[/QUOTE]

spoko, to się jutro zgadamy :) o której chcesz przyjechać? żeby i Ola o tej samej przyjechała :) mi jest wszystko jedno, mam wolne

Posted

ja też się dostosuje, oby tylko nie jakoś nie w południe;) Aga potem w powrocie oprowadzicie mnie do zachodniej ? :oops::eviltong:
a z biletami jak jest? o ile sie dobrze zorientowałam to pies nie musi miec biletu.

Posted

a do której to w ogóle trwa? w południe będzie nieco za gorąco...
odprowadzimy odprowadzimy, ja mieszkam blisko zachodniej, więc nie ma problemu :)
nie wiem czym jedziesz, jeśli skm lub wkd to pies bez biletu(tak samo jak w autobusach i tramwajach w Warszawie), ale jeśli jakimś zwykłym pociągiem, to kupujesz bilet.

Posted

[quote name='westie_justa']może nie będzie tak strasznie;)
Ja skm'ką jade;) to żeby być tak na około 9:00 to ja na zachodniej bym było około 8:30;)[/QUOTE]

tak wcześnie :-o błagam, daj pospać, cały tydzień wstaję o 6.30 :lol: z dworca mamy jakieś 20min na przystanek Raginisa, więc może około 10 na dworcu? :cool3: zależy jak Ci tam skm'ki jeżdzą

Posted

[quote name='motyleqq']tak wcześnie :-o błagam, daj pospać, cały tydzień wstaję o 6.30 :lol: z dworca mamy jakieś 20min na przystanek Raginisa, więc może około 10 na dworcu? :cool3: zależy jak Ci tam skm'ki jeżdzą[/QUOTE]

cały tydzien wstaje o 6:lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']cały tydzien wstaje o 6:lol:[/QUOTE]

a daj spokój... zrezygnowałam z mycia rano włosów, żeby pospać trochę dłużej :lol: a wszystko przez to że jak się jedzie na 8, to są piękne korki i zamiast 20 minut, podróż trwa 50 :loveu::lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a daj spokój... zrezygnowałam z mycia rano włosów, żeby pospać trochę dłużej :lol: a wszystko przez to że jak się jedzie na 8, to są piękne korki i zamiast 20 minut, podróż trwa 50 :loveu::lol:[/QUOTE]

hehe a ja mam bardzo rzadko autobusy i o 7:10 musze wyjść z domu a zawsze mam na 8.:p

Posted

[quote name='motyleqq']tak wcześnie :-o błagam, daj pospać, cały tydzień wstaję o 6.30 :lol: z dworca mamy jakieś 20min na przystanek Raginisa, więc może około 10 na dworcu? :cool3: zależy jak Ci tam skm'ki jeżdzą[/QUOTE]
:evil_lol: spoko :lol: 10 na dworcu na zachodniej? ok ja i tak wstane przed 8 :lol: SKM mam o 8:55 to bym byla jakos na 9:40, i mamy o 10:00 autobus na Raginisa, moze byc? a jak nie to mam 9:25 i była bym po 10:00 na zachodniej:)

• 2 weeks later...
Posted

Zależy, jak jest pogoda to i 2 godziny nas potrafią męczyć. :smile:
Ale tak na ogół 1,5h więc pewnie skończymy koło 14;30, 15 byłabym dopiero na PM, może troche wcześniej ;)

• 3 weeks later...
Posted

My odpadamy, bo mamy zawody treningowe w oba dni przy wystawie.
Ale jestem ciekawa kto się wybiera w weekend na wystawe na hipodrom ? :cool3: My będziemy w oba dni, 10-14. ;)