Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Jak będzie ładna pogoda w weekend, to my zapewne i w sobotę i w niedzielę będziemy w Choszczówce. ;)[/QUOTE]

To ja się do was dopisuję na sobotę do Choszczówki ;). Daj znać jak już będziesz jakąś godzinkę i miejsce spotkania dokładnie znała. Mam nadzieje ze tam jakiś autobus dojeżdża?

Posted

[quote name='zootechniczka']To ja się do was dopisuję na sobotę do Choszczówki ;). Daj znać jak już będziesz jakąś godzinkę i miejsce spotkania dokładnie znała. Mam nadzieje ze tam jakiś autobus dojeżdża?[/QUOTE]
Tak, autobus tam jeździ, 176 :)
Tylko że w sobotę Molly z nami nie będzie :( Więc nie wiem, czy jest dla was sens przyjechać...Bo same samce raczej będą.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Tak, autobus tam jeździ, 176 :)
Tylko że w sobotę Molly z nami nie będzie :( Więc nie wiem, czy jest dla was sens przyjechać...Bo same samce raczej będą.[/QUOTE]

Przyjedziemy. Może się nie zagryzą ;). a jak by mój się nie dostosował to sama pospaceruje i tak dawno planowałam spacerek w lesie. To daj znać jak ustalisz godzinę. A w niedziele Molly będzie?

Posted

[quote name='zootechniczka']Przyjedziemy. Może się nie zagryzą ;). a jak by mój się nie dostosował to sama pospaceruje i tak dawno planowałam spacerek w lesie. To daj znać jak ustalisz godzinę. A w niedziele Molly będzie?[/QUOTE]
Jeszcze nie wiem dokładnie, ale wstępnie 10-11. Dam znać :)
Tak, w niedzielę Molly na pewno będzie :)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Jeszcze nie wiem dokładnie, ale wstępnie 10-11. Dam znać :)
Tak, w niedzielę Molly na pewno będzie :)[/QUOTE]

To może i w sobotę i w niedziele wpadniemy. Jeszcze pomyślimy ale na pewno w ten weekend do was wpadniemy ;). A w sobotę są planowane jakieś samcze sznaucery na spacerze?

Posted

[quote name='zootechniczka']To może i w sobotę i w niedziele wpadniemy. Jeszcze pomyślimy ale na pewno w ten weekend do was wpadniemy ;). A w sobotę są planowane jakieś samcze sznaucery na spacerze?[/QUOTE]
Nie, sznaucerów żadnych nie będzie. Same goldeny, chyba że ktoś jeszcze z wątku zdecyduje się dołączyć. ;)

Posted

No ja się właśnie zastanawiam. :smile: Mi w sumie nie przeszkadza, że same samce, bo łatwiej będzie mi poćwiczyć odwołanie, ale sama nie wiem, wrazie czego jakby rude sprawiało problemy to się odłączymy, ale już dawno planowałam spacer do tego lasu, po tylu relacjach z Choszczówki. ;)

Posted

[quote name='motyleqq']ja się wybiorę może na PM w weekend, ale nie tak rano o 11, tylko może jakoś 13? 14? :D[/QUOTE]
hmm no mi zalezało żeby trochę dłuzej połazić;) moze być ta 13:)

Posted

My się wybieramy w sobotę i niedzielę do Choszczówki. No chyba że mi z Siriusa albo psiej eduakcji napiszą że mogę w ten weekend do treningów agility dołączyć, ale jak na razie zapowiada się na to ze dopiero za miesiąc, bo lokalizacje zmieniają. :( Więc Ewa& Duffel czekam na informację o godzinie jutrzejszego spotkania ;).

Posted

Hej, z moich znajomych jednak nikt jutro nie może i przełożyliśmy na niedzielę. W takim razie ja chyba jutro pojadę nad Wisłę raczej.
No chyba że bardzo byście chcieli z nami pospacerować ? ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Hej, z moich znajomych jednak nikt jutro nie może i przełożyliśmy na niedzielę. W takim razie ja chyba jutro pojadę nad Wisłę raczej.
No chyba że bardzo byście chcieli z nami pospacerować ? ;)[/QUOTE]

W sumie możemy i tak musimy się wybrać jutro na dłuuuugi spacer. A z kimś zawsze raźniej. No i będę wtedy już kogoś na niedzielnym spacerze znała ;). To jak się umawiamy? My chętni na spacer nad Wisłą :).

Posted

No to super :) My nad Wisłę idziemy od przystanku 'Most Grota-Roweckiego', zatrzymują się tam autobusy 114 i 118. To jest przystanek po stronie Kępy Potockiej.
Najłatwiej chyba będzie się tam umówić.
Godzina 11 pasuje ? :)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']No to super :) My nad Wisłę idziemy od przystanku 'Most Grota-Roweckiego', zatrzymują się tam autobusy 114 i 118. To jest przystanek po stronie Kępy Potockiej.
Najłatwiej chyba będzie się tam umówić.
Godzina 11 pasuje ? :)[/QUOTE]

Nie wiem gdzie ale ważne że podałaś autobusy i nazwę przystanku to trafimy ;). Ok to 11 na przystanku pasuje nam :). To do jutra.

Posted

[quote name='zootechniczka']Nie wiem gdzie ale ważne że podałaś autobusy i nazwę przystanku to trafimy ;). Ok to 11 na przystanku pasuje nam :). To do jutra.[/QUOTE]
Ok :) Może na wszelki wypadek wymienimy się nr telefonów na PW ? Zaraz prześlę swój.
Plaża nad Wisłą na pewno wam się spodoba, tam naprawdę świetnie jest i praktycznie w ogóle ludzi nie ma. Mój tam dziś szalał. ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ok :) Może na wszelki wypadek wymienimy się nr telefonów na PW ? Zaraz prześlę swój.
Plaża nad Wisłą na pewno wam się spodoba, tam naprawdę świetnie jest i praktycznie w ogóle ludzi nie ma. Mój tam dziś szalał. ;)[/QUOTE]

Wiem bo byliśmy tam kiedyś. Tylko wtedy to od parku Praskiego szliśmy. Ja mam tylko nadzieje że mój psiak nie wpadnie na pomysł by wodę z Wisły wypić ;). Bo on takie świetne pomysły miewa.

Posted

[quote name='zootechniczka']Wiem bo byliśmy tam kiedyś. Tylko wtedy to od parku Praskiego szliśmy. Ja mam tylko nadzieje że mój psiak nie wpadnie na pomysł by wodę z Wisły wypić ;). Bo on takie świetne pomysły miewa.[/QUOTE]
A coś mu dolega potem ? Bo mój to nie dość że tą wodę pije, to jeszcze w niej pływa :lol:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A coś mu dolega potem ? Bo mój to nie dość że tą wodę pije, to jeszcze w niej pływa :lol:[/QUOTE]

No właśnie z Wisły jeszcze nie pił. Dlatego się boję. Ale jak twojemu nic nie było to dobrze, może i mój przeżyje ;).

Posted

My zamierzamy się wybrać na PM jutro. :smile: Ktoś może też planuje się tam wybrać ??
Ale nad wisłe musze kiedyś wpaść, bo 114 mamy spod bloku, nawet nie wiedziałam, że tam jedzie. :smile: