Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka_szklanka']słuchajcie mi jest wszystko jedno, dogadajcie sie co do terminu a ja wtedy dołącze :)

A pola zaczynają sie (kończą) przy metrze politechnika, przy rondzie jazdy polskiej :)[/QUOTE]

[B]Ja proponuję niedziela godz. ok. 12-13 przy polach się gdzieś umówić, a ja może siostrę poproszę o zawiezienie. [/B]

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też mam taką nadzieje. :smile: Więc kto się wybiera w [B]sobote [/B]12-13 na [B]Pola Mokotowskie[/B] ??? Wtedy jakby padało to zostaje jeszcze wrazie czego niedziela, więc myśle, że lepszy dzień. ;)

Posted

[B]westie_justa i puchu [/B]który dzień Wam bardziej pasuje ? :lol:

[SIZE=3][COLOR=darkorchid][I][B]ja bym bardzo prosiła o odpowiedź dzisiaj. :roll:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[/COLOR]
ok, jeżeli sobota i nie będę miała transportu, to zgadamy się jakoś [B]z Paul[/B]ą i mi pomoże dojechać. :evil_lol::evil_lol: chyba :diabloti: najwyżej pobłądzimy ;) musimy mieć taką droge żeby [B]schodów nie było[/B], bo dora dostaje na ich widok paraliżu i nie ma mowy że po nich zejdzie lub wejdzie :eviltong:

Posted

Mój się boi, ale i tak będzie spuszczony, bo to strach przed ludźmi którzy się nad nim schylają i próbują pogłaskać, dlatego wole uprzedzać. ;)

W niedziele ma padać, więc może jednak sobota ? ;)

Posted

Tak, właśnie oglądałam pogodę w[B] niedzielę ma padać [/B]!! :(

moja siostra w sobotę postarała by się o zmianę w pracy ([B]10:00-15[/B]) [B]w tych godzinach[/B] bym była na polach, pasowałoby innym ?

Posted

[quote name='paulaa.']Mi pasuje, ale na polach bym była gdzieś dopiero ok.12[/QUOTE]

a nie możesz te dwie godziny wcześniej ? :p pomyśl, że ja o 7.30 będe musiała wstać.:diabloti:

Posted

[quote name='puchu']W sobotę możemy być, w niedzielę niestety odpadamy - lansujemy się na mikołajkach w szkole ;)
Gdzie w końcu? Pod pomnikiem jazdy?[/QUOTE]

Pasuje Wam spacer tak w godz. [B]10 - 15 [/B]? ? ? ja nie wiem, gdzie ten pomnik jest.:D

weźcie się zdecydujcie, bo do 18 musze dać siostrze odpowiedź.:p

Posted

Szczerze mówiąc to ja też nie mam pojęcia gdzie jest ten Pomnik, ale jak przy Metrze Politechnika, to bym się musiała jeszcze raz przesiadać i w sumie nawet nie wiem w co.. ;)