Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agga - maile wracają (podobnież było z Whippetką; i ponowne przesłanie

nic nie dało...) Masz inne konto?

Whippetka - maila chyba do Ciebie doszły bo nic tym razem nie wróciło... wysłałam na interię... daj znać

Crazy - spróbuje wysłać cześć na jedno konto, część na drugie

Są trzy maile... :D

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nareszcie :P

Zdjęcia są super!!! Korona twoim "kucykom" to tylko robić zdjęcia. Jak modelki hihihi tak wbiegały w kadry.

Wszystkie psy wyszły wspaniale a na spacerku były bardzo grzeczne ( z wyjątkiem mojej) Mam nadzieje, że znów się spotkamy.

Pozdrawiam

Sylwia

Ps Zabierzecie mnie na następny spacerek :-? co????

Posted

Katerinas bardzo dziekuje za rozsylanie zdjec :) ja wczoraj przed wyjsciem z domu wysylalem 3 maile ale one chyba za duze byly:( jezeli ktos jeszcze nie ma zdjec to moge dzis powysylac niespakowane :)

Pozdrawiam Ja i Nana

Posted
Katerinas bardzo dziekuje za rozsylanie zdjec :) ja wczoraj przed wyjsciem z domu wysylalem 3 maile ale one chyba za duze byly:( jezeli ktos jeszcze nie ma zdjec to moge dzis powysylac niespakowane :) Pozdrawiam Ja i Nana
Ależ do usług i polecam się na przyszłość :D :wink:
Posted

hehehe ja rowniez :) mam nadzieje ze zdjecia sa w miare czytelne :) i podobaja sie wszystkim. Nastepnym razem tez wezme aparat i bedzie jeszcze wiecej zdjec

Pozdrawiam Ja i Nana

Posted

Zdjęcia są świetne, oglądam je z każdej strony :D

My z dogami oczywiście piszemy sie wszystkimi łapkami na kolejny spacer, bo bardzo nam sie podoboło.

Sylwaia4 dogi z racji swojej wielkości, pakowały sie ciągle w kadr :D

Posted

Próbowałam zapisać na mojej stronie, niestety nie udało mi się. Może spróbuje jutro.

A jeśli nikt wczesnie przedemną tego nie zrobi, będe próbowała do skutku. :wink:

Posted

Anetta bo do mnie niestety wróciły od Ciebie.

Za duży plik a za małe konto. :D

Napisz ile MB przyjmuje Twoje konto to jutro postaram się wysłać porozbijane zdjęcia na kilka maili.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max

Posted

Na koncie gazeta@pl mam do 20Mb, wiec wydawalo mi sie, ze tam spokojnie mozna wyslac te zdjecia, bo mam dopiero zapelnione 11%, a tu doopa. Nie wiem dlaczego sie to odsyla.

Na wp.pl to moze bym sie i zgodzila ze nie chce dostarczyc, bo mam juz 77% zapelnienia.

Sprobuj wyslac porozbijane na [email protected] ...moze sie wkoncu uda :roll: :)

Posted

Doszedl nr. 3 i od razu mialam 97% zapelnienia :lol: i zapewnie nr.2 wrocil do Ciebie.

Wiec jakbys mogla jeszcze raz wyslac nr.2 to bym byla wdzieczna (juz sie pozbylam bagazu i mam znowu 77% :wink: )

Posted

Wy tu żyjecie zdjęciami, a gdzie temat - następne spotkanie? :)

mam kilka pytanek:

kiedy następne spotkanko?

czy wszystkie pieski biegały bez smyczy ( nie chce żeby moja zołzunia czuła się osamotniona na tej długiej lince :p)

Pozdrawiam