Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Agga - maile wracają (podobnież było z Whippetką; i ponowne przesłanie nic nie dało...) Masz inne konto? Whippetka - maila chyba do Ciebie doszły bo nic tym razem nie wróciło... wysłałam na interię... daj znać Crazy - spróbuje wysłać cześć na jedno konto, część na drugie Są trzy maile... :D Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 No to się cieszę, że Katerinas mnie wyręcza. :D Anetta - wysłałam na to konto wp.pl . Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Bonnie .. ja juz wymiękam .... :) idę spać :) Quote
sylwia4 Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Jak ktoś wstanie niech mi spróbuje przesłać zdjęcia ale teraz na [email protected]. Chyba ciekawość mnie zje. Ja dopiero wróciłam do domku więc nie mogłam brać udziału w grupowym ściąganiu :oops: Pozdrawiam Sylwia Quote
Katerinas Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Sylwia ... ja już na nogach :) Zdjątka wyślę zaraz :) Quote
sylwia4 Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Dziękuje pięknie :D Właśnie odbieram. Pozdrawiam Sylwia Quote
sylwia4 Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Mam nareszcie :P Zdjęcia są super!!! Korona twoim "kucykom" to tylko robić zdjęcia. Jak modelki hihihi tak wbiegały w kadry. Wszystkie psy wyszły wspaniale a na spacerku były bardzo grzeczne ( z wyjątkiem mojej) Mam nadzieje, że znów się spotkamy. Pozdrawiam Sylwia Ps Zabierzecie mnie na następny spacerek :-? co???? Quote
whippetka Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Katerinas, doszło wczoarj, wielkie dziekiii :lol: . Może by tak wrzucić foty do galeri Lukrusów? :wink: Quote
Katerinas Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Gdzieś czytałam że do Lukrusów już nie można ... ale może się mylę ... nie chcę rozsiewać niepotrzebnych plotek ... Quote
underhill Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Katerinas bardzo dziekuje za rozsylanie zdjec :) ja wczoraj przed wyjsciem z domu wysylalem 3 maile ale one chyba za duze byly:( jezeli ktos jeszcze nie ma zdjec to moge dzis powysylac niespakowane :) Pozdrawiam Ja i Nana Quote
Katerinas Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Katerinas bardzo dziekuje za rozsylanie zdjec :) ja wczoraj przed wyjsciem z domu wysylalem 3 maile ale one chyba za duze byly:( jezeli ktos jeszcze nie ma zdjec to moge dzis powysylac niespakowane :) Pozdrawiam Ja i Nana Ależ do usług i polecam się na przyszłość :D :wink: Quote
underhill Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 hehehe ja rowniez :) mam nadzieje ze zdjecia sa w miare czytelne :) i podobaja sie wszystkim. Nastepnym razem tez wezme aparat i bedzie jeszcze wiecej zdjec Pozdrawiam Ja i Nana Quote
KORONA Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Zdjęcia są świetne, oglądam je z każdej strony :D My z dogami oczywiście piszemy sie wszystkimi łapkami na kolejny spacer, bo bardzo nam sie podoboło. Sylwaia4 dogi z racji swojej wielkości, pakowały sie ciągle w kadr :D Quote
Crazy@ Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Bardzo dziękujemy za fotki. Są super. :D Quote
PATIszon Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 A moż wrzucilibyście jakąś fotke tutaj, a nie tylko jakie fajne, dzieki, ja tez poproszę....egoistki jedne! :evil: Quote
Crazy@ Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Próbowałam zapisać na mojej stronie, niestety nie udało mi się. Może spróbuje jutro. A jeśli nikt wczesnie przedemną tego nie zrobi, będe próbowała do skutku. :wink: Quote
anetta Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 A ja z przykroscia musze powiedziec ze nie dostalam :placz: Underhill, moglbys mi przeslac te nie rozpakowane... :modla: Quote
Bonnie Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Anetta bo do mnie niestety wróciły od Ciebie. Za duży plik a za małe konto. :D Napisz ile MB przyjmuje Twoje konto to jutro postaram się wysłać porozbijane zdjęcia na kilka maili. Pozdrawiam Beata, Leia i Max Quote
anetta Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Na koncie gazeta@pl mam do 20Mb, wiec wydawalo mi sie, ze tam spokojnie mozna wyslac te zdjecia, bo mam dopiero zapelnione 11%, a tu doopa. Nie wiem dlaczego sie to odsyla. Na wp.pl to moze bym sie i zgodzila ze nie chce dostarczyc, bo mam juz 77% zapelnienia. Sprobuj wyslac porozbijane na [email protected] ...moze sie wkoncu uda :roll: :) Quote
Bonnie Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Anetta - zaczęłam wysyłać (4 maile). Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
anetta Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Ok, do tej pory mam fotki 1 i fotki 4. Czekam na reszte :D Quote
Bonnie Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Fotki 2 i 3 wróciły i w związku z tym wysłałam je na konto wp.pl . Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
anetta Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Doszedl nr. 3 i od razu mialam 97% zapelnienia :lol: i zapewnie nr.2 wrocil do Ciebie. Wiec jakbys mogla jeszcze raz wyslac nr.2 to bym byla wdzieczna (juz sie pozbylam bagazu i mam znowu 77% :wink: ) Quote
Agappe Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Wy tu żyjecie zdjęciami, a gdzie temat - następne spotkanie? :) mam kilka pytanek: kiedy następne spotkanko? czy wszystkie pieski biegały bez smyczy ( nie chce żeby moja zołzunia czuła się osamotniona na tej długiej lince :p) Pozdrawiam Quote
Katerinas Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 My się piszemy ośmioma łapami na następne spotkanie... :D :D (obiecuję, że tym razem się nie rozchoruję)... Tylko mała prośba aby było to przed 9 grudnia... pliiizzz :D Quote
Recommended Posts