kmaila Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 A moze by tak w parku moczydlo kolo stadionu OLIMPIA (kolo elekcyjnej bede na 100%)Prosze zdudzcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
SAIDA Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 NO MNIE PASUJE MOCZYDŁO TYLKO KIEDY I O KTÓREJ Quote
SAIDA Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 OJ KOCHANA JA MIAŁAM NA MYSLI WEEK END LUB PIATECZEK BO W TYGODNIU TO JA NAJWCZESNIEJ MOGE OKOŁO19,00 Quote
kmaila Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 A ja skoleji nie moge w piatek (szkoła)w sobote tak a w niedziele nie moge. Quote
kmaila Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 a kiedy w tygodniu? to wtedy w parku na kole bo nie chce po nocy wracac na piechte do domu Quote
Briard Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Cześc Mam 26 lat i 10 miesięcznego brairda Iwana. Chetnie poznamy kogos nowego na wspólne spacry. Mieszkamy na Gocławiu, ale często bywamy tez na Polach Mokotowskich. Może jest tam po drugiej stronie ekranu ktos kto chętnie z nami pospaceruje. Malgosia I Iwan Quote
Panna Min Czin Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Cześć Gosiu !!! Podobno wybierasz sie jutro na wystawe molosów na Grochowie. Właśnie się zastanawiam czy też się nie wybrać, bo mieszkam w Rembertowie i mam przyslowiowy rzut beretem. :D Poza tym tez mam briarda i chetnie bym poznała IWANKA. Jeśli wybierasz się jutro na wystawe to daj dzisiaj znac może sie jakos spotkamy. Sylwia Quote
Olcia Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 my jesteśmy z bródna my czyli ja Ola i greta CTR właśnie dzisiaj kończąca 9 miesięcy i szukająca kompanów do zabaw, także jesteśmy chętne na spotkanie pozdr.Olcia Quote
Briard Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Sylwia piszę do Ciebie na GG, ale jestes niedostepna. Quote
Briard Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Olcia , aco to skrót CTR, ja laik jeszcze jestem w tej kwestii Quote
Briard Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Tak myslałam, ale nei chciałam głupka z siebie zrobić:) Masz numer GG? to napisz na priva Quote
anetta Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 hej hej hej, ja mieszkam co prawda na bielanach ale z wielka checia bym Was poznala :D Mam 10 letnia przegubowczynie 8) :wink: Quote
Briard Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 Jutro o 16.30 spotykam sie z olcią i Gretą na Polach. Zapraszamy. Quote
Olcia Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 16.30????? czy 18.30 :) bo zgłupiałam:) pozdr.Olcia Quote
Briard Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 sorry , źle wbiłam. Oczywiście, że 18.30. Quote
Olcia Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Witam Dla zainteresowanych! Niestety ale dzisiejsze spotkanie zostaje przełozone na bliżej nie ustalony termin. Małgosi wypadło coś ważnego, a moja Grecia stała się dzisiaj prawdziwą panienką i czeka mnie z nią poważna rozmowa jak kobieta z kobietą :D , także na razie spotkanie z kawalerami musi poczekać pozdr.Olcia Quote
Dolphine Posted September 9, 2003 Posted September 9, 2003 a my z Conorem mieszkamy kolo parku skaryszewskiego, na Kamionku wiec....my bardzo chetnie do wspolnej zabawy sie zglaszamy :-) Quote
Briard Posted September 9, 2003 Posted September 9, 2003 A My z Iwanem mieszkamy na grochowie dokladniena Goclawiu ( koło promenady) i do skarszewskiego mamy blisko, ale wolimy jeździcna Pola Mokotowskie. tam jakos bardziej psiakowo:)) Quote
Flaire Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 No Misia jest świeżo po cieczce i już prawie gotowa na spacerki. "Prawie" bo zerwany pazur jeszcze się nie zagoił i sunia kuleje, więc chcę na szaleństwa poczekać, aż się zagoi. Ale mam nadzieję, że to kwestia kilku dni. Mieszkam niezbyt daleko od Pól Mokotowskich, pracuję niezbyt daleko od Parku skaryszewskiego, więc jakoś powinno się udać z Wami spotkać! Quote
PATIszon Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Briard... Czy ja was przypadkiem nie widzialam kolo mojegpo bloku na Bohaterewicza??? Dolphine Jak pisalas swojego posta to ja wlasnie ganialam ze psem po Skaryszaku z Fama! Quote
Briard Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Patiszon, a gdzie jest Bohaterewicza? bo wszysrtko mozliwe. Ja mieszkam na Gocławiu. Quote
Mokka Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 Flaire, gdybyś spacerowała po Parku Skaryszewskim, to rozejrzyj się za naszą sunią - znajdką, bo ona tam podobno miała chodzić na spacerki. :D Quote
Recommended Posts