BIANKA1 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Imię -Westlik Wiek - 2 lata odjacony szczekliwy nie nadaje sie do innych zwierząt i małych dzieci raczej nie brudzi w domu wybitnie temperamentny :evil_lol: może warczeć przy misce był bity Nadaje sie dla ludzi aktywnych do domu z ogrodem Quote
BIANKA1 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 iwop napisał(a):o boże... kto takie cudo porzucił?:-o W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ? Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad: Quote
iwop Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bianka ja mam już 5 zwierzaków w domu... a tylko 2 pokoje...:oops: I o mój tymczas nikt nawet nie pyta...:shake: Ludzie są nienormalni...:-( Quote
BIANKA1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 iwop napisał(a):Bianka ja mam już 5 zwierzaków w domu... a tylko 2 pokoje...:oops: I o mój tymczas nikt nawet nie pyta...:shake: Ludzie są nienormalni...:-( Wiem :shake: Ja mam teraz 4 koty na tymczasie , a właściwie 3 i pół :-( No i swoich 5 i 5 psów .............a , i ślepą i głuchą świnkę morską :cool3: Quote
rita60 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 O jaki cudny białas,wrzuce go na terierkowe foum,moze ktos go wypatrzy:roll: Quote
rita60 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='BIANKA1']W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ? Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad: BIANKA w sprawie shih-tsu napisz do Osy,ona zajmuje sie adopcjami plaskatkow:razz: Quote
BIANKA1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Dziękuję za wrzucenie go na teriery :loveu: Osa już wie :lol: Fiks , to nie pies tylko pink-pong :evil_lol: Quote
Poker Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cudny jest :loveu: Zagladam cały czas i obserwuję :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Poker napisał(a):Cudny jest :loveu: Zagladam cały czas i obserwuję :evil_lol: A jaką będzie miał firankę dołem po rozczesaniu :lol: Jest przekomiczny z ta swoja energia , skakaniem , bieganiem .Sekundy nie usiedzi w miejscu :evil_lol: Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 BIANKA1 napisał(a):A jaką będzie miał firankę dołem po rozczesaniu :lol: Jest przekomiczny z ta swoja energia , skakaniem , bieganiem .Sekundy nie usiedzi w miejscu :evil_lol: Typowy terier:razz:takie małe ADHD. Ja mam ale duze ADHD:cool1: Quote
Fiks Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 allegro dla ping ponga :lol: West terier Westlik szuka domku (749008389) - Aukcje internetowe Allegro I jeszcze alegratka i gumtree West terier Westlik szuka domku West terier Westlik szuka domku - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Fiks']allegro dla ping ponga :lol: West terier Westlik szuka domku (749008389) - Aukcje internetowe Allegro Kochana jesteś , dziękuję :lol: Quote
GoskaGoska Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 oj taki pies zejdzie w 3 sekundy - dwa ogloszenia wystraczą - i proponuje jednak zabrać datek za takiego psiaka- na inne psy. zaraz na gumtree go wrzuce - ale na śląsku się zgubił taki psiak i bardzo jest szukany - lecę poszukać tego ogloszenia - a on nie ma chipa tatuazu? Zaginął trzyletni piesek rasy West Highland White Terrier, popularnie zwany Westie. Błąka się po Górnym Śląsku. Rozpoczął wędrówkę w Czeladzi. 11.09. z całą pewnością widziano go w samym centrum Katowic. Łatwo go zidentyfikować ponieważ w lewym uchu ma tatuaż. Posiada również wszczepiony microchip. Oba identyfikatory są zarejestrowane w internetowych bazach danych. Proszę pomóżcie Państwo odnaleźć WESTONkowi drogę do domu. Proszę zwróćcie Państwo uwagę, czy ktoś z waszych znajomych nie przygarnął w ostatnich dniach takiego pieska. To u nas wciąż jeszcze rzadka rasa i zakup dorosłego psa jest praktycznie niemożliwy, przecież nikt z nas nie sprzedał by członka swojej rodziny! WESTON mieszka na wsi pod lasem i nienawidzi chodzić na smyczy, strasznie się wtedy szarpie i wyrywa – to bardzo zwraca na niego uwagę przechodniów! ZA ODNALEZIENIE PSA LUB WSKAZANIE MIEJSCA JEGO POBYTU WYZNACZONO NAGRODĘ W WYSOKOŚCI 1000zł! kontakt tel. 0503 093 802 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 934x701, rozmiar 124KB. Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Gosiu on jest u Lucynki chyba z pół roku . Jak Frubka wiozła Gabi , to juz był . Przed moim wyjazdem na wieś juz był . On jest z naszego schroniska . Był chyba przywiązany do drzewa o ile pamiętam . Był bardzo agresywny . Potrafi rzucić się jak amstaf jak ktoś ma w reku szczotkę czy kij . Teraz jest trochę uładzony i może isc do adopcji . Nikt go nie szuka , bo on nikomu nie zginał . Jak zaczął dorastać i pokazywać rogi , to go wypieprzyli na ulicę i tyle . Ładny jest , ale ma trudny charakterek . Quote
GoskaGoska Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to taki terierek :eviltong: z charakterem. Ale tak i tak będzie pełno chętnych - bo to modna rasa to on juz tyle miesięcy u p.Lucyny a my dopiero się dowiadujemy :diabloti: GUMTREEPOZNAN KUPIEPSA.PL Quote
Korenia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Westy, Czipsy, Yorasy, co to się porobiło :shake: Quote
fizia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ten Weston znalazł się już - zaopiekowali się nim jacyś ludzie Quote
GoskaGoska Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 nie wiem czy telefon Pani Lucyn nie jest czerwony ;), bo ja dostalam juz paré zapytan na maila - ale wszystkim odpisałam , ze mają dzwonic bezposrednio. Quote
rita60 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):nie wiem czy telefon Pani Lucyn nie jest czerwony ;), bo ja dostalam juz paré zapytan na maila - ale wszystkim odpisałam , ze mają dzwonic bezposrednio. Goska obawiam sie,ze wiekszosc dzwoniacych,to tacy,ktorzy mysla,ze to sliczna,biala maskoteczka:roll: Quote
GoskaGoska Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 to chyba czytać nie potrafią , bo opis w ogloszeniu jest taki , jak napisała Bianka, jaki pies mialby takie zainteresowanie, ze z kazdego portalu po 1 dni dostaje sporo zapytania -niestety magia mody, nawet z takim opisem przyciąga i mam nadzieję, ze znajdzie się z tych chętnych jeden normalny domek. WYKASTROWANY szczekliwy nie nadaje sie do innych zwierząt i małych dzieci raczej nie brudzi w domu wybitnie temperamentny może warczeć przy misce Quote
BIANKA1 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Były 3 telefony . 1 z Poznania z zapytaniem , czy to jeszcze aktyalne i czy dostarczy jej psa do domu . 2 ze wsi jakiejś , że jeszcze nigdy nie miał rasowego psa i by chciał . Ale po pogadaniu nawet był miły . 3 konkretny z Pszczyny od Pani posiadaczki jednego westa , z domem i duzym ogrodem , oraz doświadczeniem z takimi psami . Z tą pania beda prowadzone rozmowy , ale nie wiadomo , czy chłopcy się polubią . I to tyle . Quote
Recommended Posts