Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię -Westlik
Wiek - 2 lata
odjacony
szczekliwy
nie nadaje sie do innych zwierząt i małych dzieci
raczej nie brudzi w domu
wybitnie temperamentny :evil_lol:
może warczeć przy misce
był bity

Nadaje sie dla ludzi aktywnych do domu z ogrodem

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
o boże... kto takie cudo porzucił?:-o

W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ?
Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad:

Posted

iwop napisał(a):
Bianka ja mam już 5 zwierzaków w domu... a tylko 2 pokoje...:oops: I o mój tymczas nikt nawet nie pyta...:shake:

Ludzie są nienormalni...:-(

Wiem :shake:
Ja mam teraz 4 koty na tymczasie , a właściwie 3 i pół :-(
No i swoich 5 i 5 psów .............a , i ślepą i głuchą świnkę morską :cool3:

Posted

[quote name='BIANKA1']W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ?
Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad:
BIANKA w sprawie shih-tsu napisz do Osy,ona zajmuje sie adopcjami plaskatkow:razz:

Posted

Poker napisał(a):
Cudny jest :loveu:
Zagladam cały czas i obserwuję :evil_lol:

A jaką będzie miał firankę dołem po rozczesaniu :lol:
Jest przekomiczny z ta swoja energia , skakaniem , bieganiem .Sekundy nie usiedzi w miejscu :evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A jaką będzie miał firankę dołem po rozczesaniu :lol:
Jest przekomiczny z ta swoja energia , skakaniem , bieganiem .Sekundy nie usiedzi w miejscu :evil_lol:

Typowy terier:razz:takie małe ADHD. Ja mam ale duze ADHD:cool1:

Posted

oj taki pies zejdzie w 3 sekundy - dwa ogloszenia wystraczą - i proponuje jednak zabrać datek za takiego psiaka- na inne psy. zaraz na gumtree go wrzuce

- ale na śląsku się zgubił taki psiak i bardzo jest szukany - lecę poszukać tego ogloszenia - a on nie ma chipa tatuazu?

Zaginął trzyletni piesek rasy West Highland White Terrier, popularnie zwany Westie. Błąka się po Górnym Śląsku. Rozpoczął wędrówkę w Czeladzi. 11.09. z całą pewnością widziano go w samym centrum Katowic. Łatwo go zidentyfikować ponieważ w lewym uchu ma tatuaż. Posiada również wszczepiony microchip. Oba identyfikatory są zarejestrowane w internetowych bazach danych. Proszę pomóżcie Państwo odnaleźć WESTONkowi drogę do domu.
Proszę zwróćcie Państwo uwagę, czy ktoś z waszych znajomych nie przygarnął w ostatnich dniach takiego pieska. To u nas wciąż jeszcze rzadka rasa i zakup dorosłego psa jest praktycznie niemożliwy, przecież nikt z nas nie sprzedał by członka swojej rodziny!

WESTON mieszka na wsi pod lasem i nienawidzi chodzić na smyczy, strasznie się wtedy szarpie i wyrywa – to bardzo zwraca na niego uwagę przechodniów!
ZA ODNALEZIENIE PSA LUB WSKAZANIE MIEJSCA JEGO POBYTU WYZNACZONO NAGRODĘ W WYSOKOŚCI 1000zł!

kontakt tel. 0503 093 802

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 934x701, rozmiar 124KB.

Posted

Gosiu on jest u Lucynki chyba z pół roku . Jak Frubka wiozła Gabi , to juz był . Przed moim wyjazdem na wieś juz był .
On jest z naszego schroniska . Był chyba przywiązany do drzewa o ile pamiętam . Był bardzo agresywny . Potrafi rzucić się jak amstaf jak ktoś ma w reku szczotkę czy kij . Teraz jest trochę uładzony i może isc do adopcji .
Nikt go nie szuka , bo on nikomu nie zginał . Jak zaczął dorastać i pokazywać rogi , to go wypieprzyli na ulicę i tyle . Ładny jest , ale ma trudny charakterek .

Posted

no to taki terierek :eviltong: z charakterem. Ale tak i tak będzie pełno chętnych - bo to modna rasa

to on juz tyle miesięcy u p.Lucyny a my dopiero się dowiadujemy :diabloti:

GUMTREEPOZNAN
KUPIEPSA.PL

Posted

GoskaGoska napisał(a):
nie wiem czy telefon Pani Lucyn nie jest czerwony ;), bo ja dostalam juz paré zapytan na maila - ale wszystkim odpisałam , ze mają dzwonic bezposrednio.

Goska obawiam sie,ze wiekszosc dzwoniacych,to tacy,ktorzy mysla,ze to sliczna,biala maskoteczka:roll:

Posted

to chyba czytać nie potrafią , bo opis w ogloszeniu jest taki , jak napisała Bianka, jaki pies mialby takie zainteresowanie, ze z kazdego portalu po 1 dni dostaje sporo zapytania -niestety magia mody, nawet z takim opisem przyciąga i mam nadzieję, ze znajdzie się z tych chętnych jeden normalny domek.

WYKASTROWANY
szczekliwy
nie nadaje sie do innych zwierząt i małych dzieci
raczej nie brudzi w domu
wybitnie temperamentny
może warczeć przy misce

Posted

Były 3 telefony .
1 z Poznania z zapytaniem , czy to jeszcze aktyalne i czy dostarczy jej psa do domu .
2 ze wsi jakiejś , że jeszcze nigdy nie miał rasowego psa i by chciał . Ale po pogadaniu nawet był miły .
3 konkretny z Pszczyny od Pani posiadaczki jednego westa , z domem i duzym ogrodem , oraz doświadczeniem z takimi psami .
Z tą pania beda prowadzone rozmowy , ale nie wiadomo , czy chłopcy się polubią .
I to tyle .