Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffik nadal potrzebuje 60 zl. stalych deklaracji. Kto ma nadwyzki budzetowe niech sie zglosi :):)
[B]Moze uzupelnijcie pierwszy post.[/B] Ja w lipcu wplacilam 30 zl. jednorazowej, i wobec sytuacji podniose Toffikowi
na 20 zl. i wplace za pare dni, bo juz niedlugo wyjezdzam, wiec zrobie to przed wyjazdem.
Bedzie brakowalo 55 zl. stalych.

[B]I teraz kto da piatke, zyby bylo 50 ?????????????????????[/B]

Posted

[quote name='Szarotka']Toffik nadal potrzebuje 60 zl. stalych deklaracji. Kto ma nadwyzki budzetowe niech sie zglosi :):)
[B]Moze uzupelnijcie pierwszy post.[/B] Ja w lipcu wplacilam 30 zl. jednorazowej, i wobec sytuacji podniose Toffikowi
na 20 zl. i wplace za pare dni, bo juz niedlugo wyjezdzam, wiec zrobie to przed wyjazdem.
Bedzie brakowalo 55 zl. stalych.

[B]I teraz kto da piatke, zyby bylo 50 ?????????????????????[/B][/QUOTE]

Szarotka te 20zł to będzie stała? Czy tylko na sierpień? Bo nie wiem jak to wpisać.

Posted

przepraszam , ale może któraś cioteczka chciała by zrobić zakupy ??
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190056-ksi%C4%85%C5%BCki-gazety-M%C3%B3j-pies-i-inne-na-Kor%C4%99-!-Do-05.08-do-godziny-20-00-.ZAPRASZAMY-[/url]!!!

Posted

Dla mnie jasne, że stała podniesiona z 15 na 20.

Asia, jak wygląda lipiec? Tam na 1. wisi, że przeszło 150, a chyba lipiec z głowy, teraz sierpień się domyka:) Podoba mi się - w połowie lipca jeszcze był dług za czerwiec, a teraz już na bieżąco. Ciotki nieźle podziałały:)

Posted

[quote name='asik007']Szarotka te 20zł to będzie stała? Czy tylko na sierpień? Bo nie wiem jak to wpisać.[/QUOTE]
Stala i teraz to juz chyba brakuje 50 zl. wg. mojego rachunku.?????????

Posted

[quote name='Szarotka']Stala i teraz to juz chyba brakuje 50 zl. wg. mojego rachunku.?????????[/QUOTE]

Stałych brak 50 zł. Zaraz wyślę swoją na lipiec 150 zł. Myślę, że na lipiec wystarczy i jeszcze coś na sierpień zostanie. Ale poczekajmy na to co wpłynęło i czy wszyscy wpłacili. Jak tylko dostanę e-maila z rozliczeniami to wkleję.

Posted

[quote name='ocelot']ja kochany Tofino wpłacę w poniedziałek:)
I ciągle pamiętam o rzeczach a bazarek.[/QUOTE]
A ja się zastanawiałam, czemu paczka nie doszła:)

Posted

Kochany Tofinku witaj:)bardddzzzzoooo przepraszam,ze tak dlugo mnie nie bylo:(........przykro mi,ze nie moge zwiekszyc swojej deklaracji,ale mam duzo psiakow na glowie:(bardzo prosze o przypominanie mi na pw o wplatach,ja juz sie gubie a bardzo nie chce zapomniec o zadnym psiuniu..................