Jump to content
Dogomania

Max - szczeniak w typie pinczera mini, ma dom ale niedługo go straci ! Wodzisław Śl

Recommended Posts

Posted

Ostatnio dowiedziałam się że dziewczyna która chodzi do mojej szkoły chce oddać swojego psa. Z tego co mówiła wzięła go jak miał 3 tygodnie (?!), teraz ma 6 miesięcy.
Jest to psiak w typie pinczera miniaturowego, jest przyjazny, mieszka z dziećmi, z innymi psami dogaduje się dobrze.

Jednym z problemów jest jednak to że załatwia się na łóżko i prawdopodobnie nigdy nie chodził na smyczy ('bo jak jest na smyczy nie chce sikać na dworze').

Na razie mam tylko takie zdjęcia, niedługo Maksiu będzie u mnie więc porobię mu jakiejś lepsze fotki.

ogólnie Max jest śliczny i przyjazny ;) jednak jak widać decyzja o zakupie psa nie była tym razem przemyślana i psiak się znudził. szkoda.

Nie wiem czy w dobrym dziale umieściłam ten temat, jeżeli nie proszę modów o przeniesienie ;)

Posted

dorobella napisał(a):
Załóż mu wątek na psy do adopcji śląsk, albo poproś moda o przeniesienie, on nie potrzebuje pomocy- potrzebuje nowego domu.

nie bardzo się orientuję kto jest modem tego działu
wiesz może kto? mogłabym prosić link do profilu? ;)

Posted

No więc rozmawiałam dzisiaj z dziewczyną która miała go oddać ale stwierdziła że w końcu nie wie czy go oddaje :roll:

taka jest właśnie rozmowa z niektórymi osobami, najpierw pytają czy nie wiem kto chce psa a później się wypierają

ale jeszcze poczekałabym z zamknięciem wątku, jeszcze pewnie kilka razy zmieni zdanie :roll:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...