mineralna_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ostatnio dowiedziałam się że dziewczyna która chodzi do mojej szkoły chce oddać swojego psa. Z tego co mówiła wzięła go jak miał 3 tygodnie (?!), teraz ma 6 miesięcy. Jest to psiak w typie pinczera miniaturowego, jest przyjazny, mieszka z dziećmi, z innymi psami dogaduje się dobrze. Jednym z problemów jest jednak to że załatwia się na łóżko i prawdopodobnie nigdy nie chodził na smyczy ('bo jak jest na smyczy nie chce sikać na dworze'). Na razie mam tylko takie zdjęcia, niedługo Maksiu będzie u mnie więc porobię mu jakiejś lepsze fotki. ogólnie Max jest śliczny i przyjazny ;) jednak jak widać decyzja o zakupie psa nie była tym razem przemyślana i psiak się znudził. szkoda. Nie wiem czy w dobrym dziale umieściłam ten temat, jeżeli nie proszę modów o przeniesienie ;) Quote
mineralna_ Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 :shake:nikogo nie interesuje taki mały szczylek? Quote
dorobella Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Załóż mu wątek na psy do adopcji śląsk, albo poproś moda o przeniesienie, on nie potrzebuje pomocy- potrzebuje nowego domu. Quote
mineralna_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 dorobella napisał(a):Załóż mu wątek na psy do adopcji śląsk, albo poproś moda o przeniesienie, on nie potrzebuje pomocy- potrzebuje nowego domu. nie bardzo się orientuję kto jest modem tego działu wiesz może kto? mogłabym prosić link do profilu? ;) Quote
dorobella Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Nie wiem, ale ja bym napisała do Viris , może jako mod wie kto. Na dole strony masz modów: Maupa4, Szamanka, Pianka, jefta, zaba14, misiaczek, Saint, Anashar, dog_master Quote
mineralna_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='dorobella']Nie wiem, ale ja bym napisała do Viris , może jako mod wie kto. Na dole strony masz modów: Maupa4, Szamanka, Pianka, jefta, zaba14, misiaczek, Saint, Anashar, dog_master dzięki :loveu: Quote
Tengusia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja czekam na jakies lepsze foteczki bede mogla wtedy pokazac go jednej osobce ktora szuka malego psiaka do adopcji ;) Quote
mineralna_ Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 No więc rozmawiałam dzisiaj z dziewczyną która miała go oddać ale stwierdziła że w końcu nie wie czy go oddaje :roll: taka jest właśnie rozmowa z niektórymi osobami, najpierw pytają czy nie wiem kto chce psa a później się wypierają ale jeszcze poczekałabym z zamknięciem wątku, jeszcze pewnie kilka razy zmieni zdanie :roll: Quote
mineralna_ Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Maks jednak nadal szuka domu :roll: w najblizszym czasie porobie mu zdjecia Quote
Recommended Posts