Fiks Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dla Lorki: wejherowo.olx.pl, cafeanimal.pl, adopcjapsa.pl, e-zwierzak.pl, adopcje.org, kupiepsa.pl Quote
anawa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fiks napisał(a):Dla Lorki: wejherowo.olx.pl, cafeanimal.pl, adopcjapsa.pl, e-zwierzak.pl, adopcje.org, kupiepsa.pl U mnie też ma cafeanimal :evil_lol:. Nie wiem, czy miała gratkę ale teraz już ma....... wyróżnione +3 :p Quote
Fiks Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzięki anawa! U mnie Lorka też ma alegratkę wyróżnioną +1 :lol: Quote
anawa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fiks napisał(a):Dzięki anawa! U mnie Lorka też ma alegratkę wyróżnioną +1 :lol: Od przybytku głowa nie boli :lol: Quote
pinkmoon Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lorka krejzolka niech spada do domu jak najszybciej :cool1: Quote
agatkia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Magda, w ogłoszeniu podałam kontakt do Ciebie :oops: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/lora-dabrowka-ogl1931432.html Quote
psokot Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja tu sobie po cichutku czasem podczytuję. Ale tym razem nie zdzierżę, brązowa kochana, dlaczego nadal, mimo, jak czytam, interwencji, nawet imienia nadal w temacie nie ma????? Czy moją ukochaną Kajtusię też tak byś tylko nazywała???? No... to miałabyś się z pyszna:mad: Quote
brazowa1 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Kajtusia na pewno nie jest bura suka i nigdy nią nie była! :) Ale Lorka jest i juz nawet nie tylko z wyglądu,ale i z charakteru. Quote
anawa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Piękna Lorka.............. spróbuje pododawać zdjęcia w ogłoszeniach :) Quote
brazowa1 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Sprzedana kilka dni temu,ale dopóty nie będzie kontroli,nie ma sie czego cieszyć-suka poszła,żeby gdzieś tam szczekać. Ludzie ze wsi. Jedyne co w tym dobre,że sie nie rozmnozy,bo rok temu zostala wysterylizowana. Quote
anawa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 brazowa1 napisał(a):Sprzedana kilka dni temu,ale dopóty nie będzie kontroli,nie ma sie czego cieszyć-suka poszła,żeby gdzieś tam szczekać. Ludzie ze wsi. Jedyne co w tym dobre,że sie nie rozmnozy,bo rok temu zostala wysterylizowana. Mam nadzieję, że nie na łańcuch...... Quote
brazowa1 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 cóż,ludzie ze wsi z reguły trzymaja psy na łańcucach,dlatego tak ważne jest,aby te domy sprawdzać Quote
pinkmoon Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 czy jest szansa żeby KTOKOLWIEK sprawdził adresy kilku psów którym warto by zrobić poadopcyjne? Wiola, odpowiedz proszę. Quote
Recommended Posts