Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GaBi12']No moze byc :D[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE]

To super! :evil_lol:

Chcesz budę? :loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']No no no... w końcu Lisa będzie miała zwierzątko do zabawy :evil_lol:[/QUOTE]

Ekhem...jak już to Lisy zwierzątko będzie miało zwierzątko :evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hahahaha :roflt: jesssu wiki jak ty juz cos wymyslisz :lol:[/QUOTE]

Cicho siedź :evil_lol:

[quote name='GaBi12']hahahah :D Wiki! :lol: Bude? Hahaha xD[/QUOTE]

Doobra, śpisz na kafelkach? :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Cicho siedź :evil_lol:
:niedowia:

Doobra, śpisz na kafelkach? :cool3:[/QUOTE]
na kafelkach? :D:D na balkon z nią :evil_lol: ( tymbardziej jeżeli balkonu nie masz :D)

a moge wiedzieć kto bądź co jest zwięrzątkiem Lisy? :D bo ciekawa jestem jakiego Gabi ma właściciela :roflt:

Posted

[quote name='GaBi12']Na kafelkach? Hahaha :D Nie na ... legowisku ;)[/QUOTE]

Noo wiesz...zajęte przez Lisę :evil_lol:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']na kafelkach? :D:D na balkon z nią :evil_lol: ( tymbardziej jeżeli balkonu nie masz :D)

a moge wiedzieć kto bądź co jest zwięrzątkiem Lisy? :D bo ciekawa jestem jakiego Gabi ma właściciela :roflt:[/QUOTE]

Mam, nawet dwa :mdleje: Chyba, że tarasy się nie liczą, to jeden :D

Jeszcze tego nie wiem :evil_lol: Ale ostatnio darzy sympatią ślimaki...więc kto wiee :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Noo wiesz...zajęte przez Lisę :evil_lol:

Mam, nawet dwa :mdleje: Chyba, że tarasy się nie liczą, to jeden :D

Jeszcze tego nie wiem :evil_lol: Ale ostatnio darzy sympatią ślimaki...więc kto wiee :cool3:[/QUOTE]

Wiki Ty oszalałaś naprawdę :evil_lol: Powodzenia Gabi z nowymi, małymi, obślizgłymi właścicielami!

Posted

[quote name='gosiulaa']Wiki Ty oszalałaś naprawdę :evil_lol: Powodzenia Gabi z nowymi, małymi, obślizgłymi właścicielami![/QUOTE]

Ze mną jak najbardziej w porządku :evil_lol: tylko chciałam, żeby p.Ślimak miał towarzystwo :-( :evil_lol: Tylko trzeba teraz znaleźć tego ślimaka :diabloti: Ejj, co one w ogóle jedzą? :cool3:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: hahahaha no to super masz właściciela Gabi :roflt:[/QUOTE]

Zazdrościsz? :evil_lol:

[quote name='Daga & Maks']to jakie Lisa ma zwierzątko :diabloti:
niezidentyfikowane? :evil_lol:[/QUOTE]

Już zidentyfikowane! :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga & Maks']teraz sporo padało to nie będzie problemu ze znalezieniem ślimaka :diabloti:[/QUOTE]

Jupii :cool3: :diabloti:
Zaraz wyjdę i coś znajdę :loveu:

Tylko powiedzcie co one jedzą bo nie chcę go zagłodzić :razz:

[quote name='gosiulaa']Ślimaczki chodźcie zaopiekować się Gabi! :D[/QUOTE]

Biedna bezbronna Gabi :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Jupii :cool3: :diabloti:
Zaraz wyjdę i coś znajdę :loveu:

Tylko powiedzcie co one jedzą bo nie chcę go zagłodzić :razz:

Biedna bezbronna Gabi :cool3:[/QUOTE]

Pamiętam jak raz byłam u Pauliny Babci... i wystawiłyśmy karmę dla kota na pole bo tam dużo bezdomnych kotów się szlajało, to właśnie ślimaki pierwsze zajęły się jej degustacją :D Także może spróbuj psie chrupki Lisy ^^"

A tam bezbronna... bezbronne to chyba ślimaki :eviltong:

Posted

[quote name='gosiulaa']Pamiętam jak raz byłam u Pauliny Babci... i wystawiłyśmy karmę dla kota na pole bo tam dużo bezdomnych kotów się szlajało, to właśnie ślimaki pierwsze zajęły się jej degustacją :D Także może spróbuj psie chrupki Lisy ^^"
[/QUOTE]

:roflt: hahaha nie oslabiaj mnie z tym :roflt: