wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']Zwierzątkiem zwierzątka Lisy? O_o[/QUOTE] Taak, zwierzątkiem zwierzątka Lisy ;) Quote
Ciapkowa. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No moze byc :D[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/cool3.gif[/IMG] Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']No moze byc :D[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE] To super! :evil_lol: Chcesz budę? :loveu: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No no no... w końcu Lisa będzie miała zwierzątko do zabawy :evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']No no no... w końcu Lisa będzie miała zwierzątko do zabawy :evil_lol:[/QUOTE] Ekhem...jak już to Lisy zwierzątko będzie miało zwierzątko :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 hahahaha :roflt: jesssu wiki jak ty juz cos wymyslisz :lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hahahaha :roflt: jesssu wiki jak ty juz cos wymyslisz :lol:[/QUOTE] Cicho siedź :evil_lol: [quote name='GaBi12']hahahah :D Wiki! :lol: Bude? Hahaha xD[/QUOTE] Doobra, śpisz na kafelkach? :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Na kafelkach? Hahaha :D Nie na ... legowisku ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Cicho siedź :evil_lol: :niedowia: Doobra, śpisz na kafelkach? :cool3:[/QUOTE] na kafelkach? :D:D na balkon z nią :evil_lol: ( tymbardziej jeżeli balkonu nie masz :D) a moge wiedzieć kto bądź co jest zwięrzątkiem Lisy? :D bo ciekawa jestem jakiego Gabi ma właściciela :roflt: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No właśnie... bo ja się aż poplątałam w tym wszystkim... Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']Na kafelkach? Hahaha :D Nie na ... legowisku ;)[/QUOTE] Noo wiesz...zajęte przez Lisę :evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']na kafelkach? :D:D na balkon z nią :evil_lol: ( tymbardziej jeżeli balkonu nie masz :D) a moge wiedzieć kto bądź co jest zwięrzątkiem Lisy? :D bo ciekawa jestem jakiego Gabi ma właściciela :roflt:[/QUOTE] Mam, nawet dwa :mdleje: Chyba, że tarasy się nie liczą, to jeden :D Jeszcze tego nie wiem :evil_lol: Ale ostatnio darzy sympatią ślimaki...więc kto wiee :cool3: Quote
Daga&Maks Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 to jakie Lisa ma zwierzątko :diabloti: niezidentyfikowane? :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4'] Jeszcze tego nie wiem :evil_lol: Ale ostatnio darzy sympatią ślimaki...więc kto wiee :cool3:[/QUOTE] :roflt: hahahaha no to super masz właściciela Gabi :roflt: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Noo wiesz...zajęte przez Lisę :evil_lol: Mam, nawet dwa :mdleje: Chyba, że tarasy się nie liczą, to jeden :D Jeszcze tego nie wiem :evil_lol: Ale ostatnio darzy sympatią ślimaki...więc kto wiee :cool3:[/QUOTE] Wiki Ty oszalałaś naprawdę :evil_lol: Powodzenia Gabi z nowymi, małymi, obślizgłymi właścicielami! Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']Wiki Ty oszalałaś naprawdę :evil_lol: Powodzenia Gabi z nowymi, małymi, obślizgłymi właścicielami![/QUOTE] Ze mną jak najbardziej w porządku :evil_lol: tylko chciałam, żeby p.Ślimak miał towarzystwo :-( :evil_lol: Tylko trzeba teraz znaleźć tego ślimaka :diabloti: Ejj, co one w ogóle jedzą? :cool3: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: hahahaha no to super masz właściciela Gabi :roflt:[/QUOTE] Zazdrościsz? :evil_lol: [quote name='Daga & Maks']to jakie Lisa ma zwierzątko :diabloti: niezidentyfikowane? :evil_lol:[/QUOTE] Już zidentyfikowane! :multi: :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 teraz sporo padało to nie będzie problemu ze znalezieniem ślimaka :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Daga & Maks']teraz sporo padało to nie będzie problemu ze znalezieniem ślimaka :diabloti:[/QUOTE] Jupii :cool3: :diabloti: Zaraz wyjdę i coś znajdę :loveu: Tylko powiedzcie co one jedzą bo nie chcę go zagłodzić :razz: [quote name='gosiulaa']Ślimaczki chodźcie zaopiekować się Gabi! :D[/QUOTE] Biedna bezbronna Gabi :cool3: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Jupii :cool3: :diabloti: Zaraz wyjdę i coś znajdę :loveu: Tylko powiedzcie co one jedzą bo nie chcę go zagłodzić :razz: Biedna bezbronna Gabi :cool3:[/QUOTE] Pamiętam jak raz byłam u Pauliny Babci... i wystawiłyśmy karmę dla kota na pole bo tam dużo bezdomnych kotów się szlajało, to właśnie ślimaki pierwsze zajęły się jej degustacją :D Także może spróbuj psie chrupki Lisy ^^" A tam bezbronna... bezbronne to chyba ślimaki :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']Pamiętam jak raz byłam u Pauliny Babci... i wystawiłyśmy karmę dla kota na pole bo tam dużo bezdomnych kotów się szlajało, to właśnie ślimaki pierwsze zajęły się jej degustacją :D Także może spróbuj psie chrupki Lisy ^^" [/QUOTE] :roflt: hahaha nie oslabiaj mnie z tym :roflt: Quote
Daga&Maks Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4'] Tylko powiedzcie co one jedzą bo nie chcę go zagłodzić :razz: [/QUOTE] zależy czy znajdziesz ślimaka roślinożernego czy drapieżnego :lol: Quote
Recommended Posts