Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze:)
w kapieli nie wiem kto stoi z prawej lub lewej...;)
obok siostry siedzi fajne ciacho;).. Mikolajek rowniez fajny u siostry:loveu:
Kaza ma fajną obrozke rozową:loveu:
Bondzik swoimi minkami wymiata a malutka to widac ze diablica:)
tak pokrotce skomentowalam fotki...;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://images37.fotosik.pl/238/a1d08dd2857a5e59med.jpg[/URL] ale inka m duże oczka :)
[url]http://images49.fotosik.pl/243/751f10e0ce92011fmed.jpg[/url] a tu jak bliźniaki hihi, w pierwszej chwili zastanawiałam sie kto jej kto :)
I zazdroszę jak potrze gdy twoje psiuńki się przytulają do siebie, bo moja Tolka stroni od młodszej Cleo... mam nadzieję, że w końcu to się zmieni....

No i widzę, że Inka podporządkowała sobie Bondzika... u mnie chyba będzie podobnie :roll:[/QUOTE]

Karinko cierpliwości :) Pamiętasz jak pisałam że Viky nie akceptuje Carmen, próbowała nawet ja gryźć a teraz wielka miłość i śpią zazwyczaj tak wtulone w siebie że ciężko zabaczyć gdzie kończy się jedna a zaczyna druga :evil_lol:

[quote name='jot11']Jejciu,jak ja uwielbiam do Ciebie przychodzić :loveu: Zawsze tyle zdjęć i to jakich :-o śliczne,cudowne :loveu::loveu:
Nie wiem jak Ci się to udaje.Ja jak robię fotki to albo nieciekawe albo bez psa bo zdąży zwiać :evil_lol:

Nie będę cytować żadnego bo musiałabym wszystkie :loveu:
Bondzik ze swoim języczkiem jest uroczy,a jakie piękne długie włosy ma :loveu:
Inka jak zawsze mała diablica :evil_lol:
Tina dostojna jak dama :loveu:
Nastepnym razem poproszę o taka sama ilośc fotek lub więcej :multi::multi:

Pozdrawiam Waszą czwóreczkę :multi:[/QUOTE]

Jola wszystko już napisała :) Ja mogę tylko dodać, że psiaki masz przecudne i liczę na takie porcje zdjęć znacznie częściej :evil_lol:

Posted

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
Chyba zakasowałaś wszystkie galerie bo tyle fotek co u ciebie to jeszcze nie było na raz, oczywiście świetnych fotek
Masz talent fotograficzny, bo żeby uchwycić takie obrazy to trzeba nie lada sprytu.Ja zawsze jak robię zdjęcia to tyle nerwów stracę że odechciewa mi się dalej robić, aToffiś jak widzi aparat to się odwraca tyłem albo ucieka
A psiaczki są superowe,Ineczka już dogania Bondzika a w tej wannie to nie wiem kto jest kto,tylko Kazunia trzyma dyscyplinę bo inaczej to mała by robiła co by chciała, Po prostu nie mogę wyjsć z podziwu takie to cudeńka

Posted

[quote name='karkakarka']Marzenko mam nadzieję, że Tola w końcu zaakceptuje małą, na razie jakoś czarno to widzę...[/QUOTE]

Zobaczysz, za parę dni będziesz się śmiała z tych obaw ;)

Posted

Cieszę się, że zdjęcia się podobają:cool3:
Ja zanim wstawie fotki na dg to robię wiele sesji zdjęciowych, bo też uchwycę albo i nie kawałek psa który zwiewa na widok aparatu...
Dziś w nocy Bondzik szczekał- jak zwykle w nocy, tak się rozszczekał, ze spadł z łózka:roll:
Widzę, że Inka swoim zlym zachowaniem troche rozruszala Bondzika, bo teraz i on ją potrafi zlapać za lape dziabnąć. Ale to i tak bardzo grzeczny pies który kocha tylko pańcię :evil_lol:
Kazie się zbliża cieczka, już robi gwalty poslania a Bondzik wczoraj zlapal ją za przednią lapę i próbowal coś zdzialać. Więc już widzę, że zaczyna się robić ciekawie.....

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Cieszę się, że zdjęcia się podobają:cool3
Kazie się zbliża cieczka, już robi gwalty poslania a Bondzik wczoraj zlapal ją za przednią lapę i próbowal coś zdzialać. Więc już widzę, że zaczyna się robić ciekawie.....[/QUOTE]

Twoje zdjęcia zawsze są przecudne :loveu:
Oj,będziesz miała ciekawie z Kazą.Opisuj nam wszystko :multi:

Posted

[quote name='jot11']Twoje zdjęcia zawsze są przecudne :loveu:
Oj,będziesz miała ciekawie z Kazą.Opisuj nam wszystko :multi:[/QUOTE]

Az dziwne ze fotek nie zażądalas z tej historii love story:evil_lol:

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Cieszę się, że zdjęcia się podobają:cool3:
Ja zanim wstawie fotki na dg to robię wiele sesji zdjęciowych, bo też uchwycę albo i nie kawałek psa który zwiewa na widok aparatu...
Dziś w nocy Bondzik szczekał- jak zwykle w nocy, tak się rozszczekał, ze spadł z łózka:roll:
Widzę, że Inka swoim zlym zachowaniem troche rozruszala Bondzika, bo teraz i on ją potrafi zlapać za lape dziabnąć. Ale to i tak bardzo grzeczny pies który kocha tylko pańcię :evil_lol:
Kazie się zbliża cieczka, już robi gwalty poslania a Bondzik wczoraj zlapal ją za przednią lapę i próbowal coś zdzialać. Więc już widzę, że zaczyna się robić ciekawie.....[/QUOTE]

Oj to będziesz miała wesoło ;)
Viky chyba też szykuje się do cieczki, choć to trochę za wcześnie, bo gwałci wszystko i wszystkich. A najchętniej moją nogę i Carmenkę :angryy:
No i zaczyna się robić nieposłuszna czyli dokładnie to samo co przed pierwszą cieczką :angryy:

Posted

Kaza jest nerwowa, warczy jak tylko szczyle do niej podchodzą, ale one sobie nic z tego nie robią i przewalają się po niej i robią bójki w jej łóżku.
Zaczyna się wielka zazdrość o mnie między Inką a Bondzikiem. Bondzik obraża się jak ja tylko bawię się z Inką. Nie faworyzuję żadnego, poświęcam tyle samo czasu, nie wiedziałam, że będzie tak ciężko z tą zazdrością.
Dziś w nocy znów Bondzik dal o sobie znać- szczekając i warcząc. Szkoda, że takie niespodzianki robi w nocy...
Tak się zastanawiam nad cieczką Kazy, czy mam już Bondzika pilnować czy on w swoim wieku (7,5msc) nie jest w stanie jeszcze jej zapłodnić?

Posted

[url]http://images38.fotosik.pl/239/8cf1a7e5b26ef092med.jpg[/url]

ale dużo zdjęć!!! warto było zaglądnąc hihi. Takie sliczności na fotkach że nie wiadomo które zdjęcie wybrać

Posted

[quote name='Natalia&Lola'] Dziś w nocy znów Bondzik dal o sobie znać- szczekając i warcząc. Szkoda, że takie niespodzianki robi w nocy...
[/QUOTE]

Carmen dziś o 5 też zrobiła nam pobudkę bo ktoś odśnieżał pod Ratuszem i ona wariowała na parapecie ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć czwóreczko :multi:
A może by tak Kazie gacie sprawić dla spokojności? :cool3:[/QUOTE]

No tak się zastanawialam czy nie kupić, tylko, że ona ma już ponad 5 lat i nie wiem czy bylaby z tego zadowolona... Ale chyba bedziemy musialy spróbować. Od wczoraj Bondzik szaleje i nawet Inke atakuje, taki się z niego podrywacz zrobil.:-o

Posted

[quote name='jot11']Cześć czwóreczko :multi:
Bondzik zaczepia Kazę w wiadomym celu? :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba te jego mini j*j*a zaczynają coraz więcej testosteronu produkować bo się bardzo rozochocił. Wczoraj dorwal śpiącą na podlodze Inkę i nie chcial jej puścić, musialam interweniować.
Więc dopiero się zaczyna u mnie ciekawie robić.

Posted

[quote name='Viky i Ja']Carmen dziś o 5 też zrobiła nam pobudkę bo ktoś odśnieżał pod Ratuszem i ona wariowała na parapecie ;)[/QUOTE]

Kochana ja mam prawie codziennie pobudkę o 5, bo Bondzik budzi aby dać mu śniadanie... Oczywiście ja chowam się pod koldrę i każę mu dalej spać. Dobrze, że on szczekać w takich momentach nie potrafi:D
Dziś byla w nocy o dziwo cisza, nie szczekal na róg pokoju;)