*Jot* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Zapomniałam jeszcze dodać najważniejszego. Bodzikowi coś się poprzestawiało, i teraz ja jestem jego "bóstwem" :D Za mną chodzi krok w krok. Jak zostawiłam go na noc z soboty na niedzielę u siostry to robił im cyrki, piszczał pod drzwiami, całą noc chodził i czekał pod drzwiami. Jestem w szoku, bo wcześniej jakoś mnie olewał... A teraz wielka miłość, no i ogromna zazdrość gdy ja poświęcam czas Ince...[/QUOTE] He,he krowa ma raczej jęzor krótszy :evil_lol: ;) Wcale się Bondzikowi nie dziwię,że za Pancia wszędzie chodzi :evil_lol:Każdy chciałby za taka laską chodzić :loveu: Jak ja lubię tu wpadać.Tyyyyle zdjęć do ogladania,super :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witamy:) Piękna parka, tak sie zastanawiałam co Ty zrobisz z Bondzikiem jak Inka dostanie cieczkę hihih. Jak włoski Bondzikowi ładnie urosły:) Pozdrawiam Quote
Truska34 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cześć Natlia! Nic nie powiem dzisiaj o ilości zdjęć, bo znów będzie, że się czepiam:shake: Mój ulubieniec zrobił się ostatnio taki śliczniuni, a już myślałam, że piękniejszy być nie może (Truskaweczek cudny:loveu:). Ineczka też fajniutka, żeby się nie pogniewała. No i Kazunia też, żeby było sprawiedliwie. Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [U][url]http://images43.fotosik.pl/239/d6157ac3c8c3d9c3med.jpg[/url][/U] haha mała jaszczureczka :) Tolka też w nocy szczeka, tzn, powarkuje jak coś usłyszy na klatce :) taki pies stróżujący hihi Quote
Marzena* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [URL]http://images47.fotosik.pl/239/f35b3b63ef13fcc0med.jpg[/URL] Pańcia karmi jogurcikiem ;) Śliczności :loveu: Wasze powarkują, poszczekują a w Viky diabeł wstąpił i każdy najmniejszy ruch na schodach jest przez nią obszczekany tak, że chyba pół Głogowa to słyszy. To się nazywa pies stróżujący ;) Nikomu nie popuści :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [URL]http://images43.fotosik.pl/239/d6157ac3c8c3d9c3med.jpg[/URL] nawet jak ma dłuższy, to się nie chwali :evil_lol: Cześć Bondziki :multi: Quote
Natalia&Lola Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Z jednej strony to dobrze, że to moje psisko tak mało szczekliwe. (jedynie w nocy gdy coś się dzieje - nawet jak Inka wchodzi do pokoju, to jest szczekanie. A jak Bondzik szczeknie to Inka musi też poszczekać więc robi sie meksyk w srodku nocy) Inka nadrabia, aż czasem mam ból głowy... O cieczce wolę nie myśleć. Bo zaraz kolejny atak migreny będę miała:evil_lol: A ja przecież 2 suki mam w domu. Kaza dzieci nie miala nigdy, no tylko "adoptowane" yorki :loveu: Już w nowym roku się nad tym zastanowię. Quote
Gucci13 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Śliczne pieski,a Bondzik jest taki malusi jak mój pierwszy york U nas w mieście też jest sunia z hodowli Truskaweczka i ma na imię Naomi:) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bondzik to ma urode dziewczynki:loveu: a jezyk to chyba nawet krowa takiego dlugiego nie ma...;) no se fundlam takiego swiatecznego banera a co;) Quote
Nati28 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [URL]http://images43.fotosik.pl/239/d6157ac3c8c3d9c3med.jpg[/URL] super zdjecie :evil_lol::loveu: tak sie usmialam :lol: Quote
Żana i Sherry Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Witam! Odwiedzam po trochu Wasze galeryjki. Bondzik i Ineczka cudne słodziaki, Kaza to już dorosła więc zachowanie stateczne. Wiele przeszłaś jak przeczytałam, sprawa z Lolą trochę mnie przestraszyła. Nasza Sherrinka to prawdziwy pies zaczepno-obronny. Ona zaczepia inne psy, a pan ma ją bronić. Duże psy też jej nie straszne. Śliczne kiteczki mają Twoje psiuńcie. Nasza Lalunia z nowościami zawsze jest na nie, próbowałyśmy choć spineczkę jej założyć. Nic z tego, tak uderzała łebkiem w co popadło, że sobie guza od tego nabiła. Quote
karkakarka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Przytaknę Darii, bondzik ma urodę dziewczynki :) śliczna z niego truskaweczka - zresztą podobają mi się wszystkie truskawki :) Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Żana i Sherry']Witam! Odwiedzam po trochu Wasze galeryjki. Bondzik i Ineczka cudne słodziaki, Kaza to już dorosła więc zachowanie stateczne. Wiele przeszłaś jak przeczytałam, sprawa z Lolą trochę mnie przestraszyła. Nasza Sherrinka to prawdziwy pies zaczepno-obronny. Ona zaczepia inne psy, a pan ma ją bronić. Duże psy też jej nie straszne. Śliczne kiteczki mają Twoje psiuńcie. Nasza Lalunia z nowościami zawsze jest na nie, próbowałyśmy choć spineczkę jej założyć. Nic z tego, tak uderzała łebkiem w co popadło, że sobie guza od tego nabiła.[/QUOTE] Moje też próbowały zwalić spinki, gumki. Jednak przyzwyczaily się, no może jak im za mocno zwiążę wlosy to wtedy szaleją i próbują poluzować. A spinek to nie chcą nosić, ostatnio znalazlam ladne male spineczki, Inka zwaliła swoją a potem zębami zdjęła Bondzikowi.... Jeżeli chodzi o Lole, to ja już mam nauczkę, że dla bezpieczeństwa mojego psa będę go trzymala na smyczy. Bo pies który ją zagryzł znal ją.... Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Dziewczyny, jak ktoś mnie zaczepia to myśli, ze Inka to chłopak a Bondzik to dziewczynka...... Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Hey :) Bondzik ma urode dziewczynki, ale jest slodki :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 A może ja jednak suczkę kupilam:nerwy::oops2: Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Widzisz jaki Ci sie trafil okaz:evil_lol: radze dokladnie zajrzec pod brzusio:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Zaglądam....... i....... widzę....... 2 mikro jąderka i pędzelek:D Może to przez to, ze on ma takie małe swoje klejnoty:mad: Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nie masz co narzekac masz 2 w 1 hehe no przecie jak on maly to nie bedzie miec ich duzych...nie udzwignal by ich:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Pegaza']Nie masz co narzekac masz 2 w 1 hehe no przecie jak on maly to nie bedzie miec ich duzych...nie udzwignal by ich:evil_lol:[/QUOTE] Daria, ale mi się wydaje, że one są za małe....:oops: Może jak ędę w domu to uda mi się zrobić zdj:diabloti: Tylko laptop coś się zwalil, może dziś zadziala.... Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 no jak to mowia jesli facet nie ma j...j to z niego zaden facet...;) ale dla mnie Bondzik jest sliczny:loveu: czy je ma czy nie ma.... Quote
*Jot* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Natalia&Lola']A może ja jednak suczkę kupilam:nerwy::oops2:[/QUOTE] Natalio to co napisałaś jest super :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Jola a Ty się nie śmiej bo tu ważna dyskusja jest:diabloti: Ona ma na prawdę malusieńkie j*j*..... Jest pędzelek, więc widać, że to pies. Ale wszystko inne wskazuje na co innego. W którym miesiącu pies ma już ostateczną wielkość jąder? Ten 18 msc tak jak mówią, że można dopuścic? Czy już we wcześniejszych msc one przestają rosnąć? Quote
Doti1986 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kurcze ale wątpliwości:diabloti: Biedny Bondzik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Haaa no i już wszytsko wiem! Przez to, ze ma male ja**a to on nie szczeka!!! :crazyeye: Bo tylko w nocy raz na jakiś czas- wtedy nikt tak na niego uwagi nie zwraca i jest przy mnie bardzej śmialy. Wszystko jasne........ :lol: Quote
Recommended Posts