*kleo* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witamy się po raz pierwszy :lol: [URL]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10190.jpg[/URL] ładne stadko :p A Inka to widzę, że włosami za Bondzika łapki nieźle nadrabia :cool3: Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Pegaza']Nie wiem czemu ale widze fotki albo bardzo duze albo bardzo mini... tez tak macie albo u mnie to tak? a Inka i Bondzik to slodycz sama:)[/QUOTE] U mnie jest tak samo Ale mimo to jestem zachwycona fotkami i wielkie uznanie dla fotografki Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 U mnie też foteczki są mini lub wielkie, ale dobrze że w ogóle są :) Cudne masz stadko :) Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Dziewczyny bardzo dziękuje za mile slowa:) Inka oszalała- od wczoraj non stop szczeka. Nawet ruszyć się nie można bo ona od razu ujada. A u Bondzika naliczyłam 10 zębów mlecznych które już dawno powinny wypaść bo ma dodatkowo stale.... (Więc czeka nas wyrywanie a ja się boję u niego narkozy :( ) Quote
Marzena* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Dziewczyny bardzo dziękuje za mile slowa:) Inka oszalała- od wczoraj non stop szczeka. Nawet ruszyć się nie można bo ona od razu ujada. A u Bondzika naliczyłam 10 zębów mlecznych które już dawno powinny wypaść bo ma dodatkowo stale.... (Więc czeka nas wyrywanie a ja się boję u niego narkozy :( )[/QUOTE] No to mało przyjemny zabieg was czeka, ale nie martw się, będzie dobrze. Quote
megi82 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 piekne zdjęcia a tak wogóle to cześć ;D Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Viky i Ja']No to mało przyjemny zabieg was czeka, ale nie martw się, będzie dobrze.[/QUOTE] Tak się boję tej narkozy, ale widzę, że on się męczy strasznie. Nic twardego nie je, wszystko łyka, język non stop wystawiony i cały obśliniony jest. Więc Bondzik ewidentnie się męczy. Wet kazał jeszcze poczekać. Więc jak coś to za 1,5 tygodnia zabieg. Quote
Marzena* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Tak się boję tej narkozy, ale widzę, że on się męczy strasznie. Nic twardego nie je, wszystko łyka, język non stop wystawiony i cały obśliniony jest. Więc Bondzik ewidentnie się męczy. Wet kazał jeszcze poczekać. Więc jak coś to za 1,5 tygodnia zabieg.[/QUOTE] Viky też przeszkadzały te ząbki a miała tylko 4 kiełki z czego 1 wypadł (przy moim nie małym udziale) jeszcze przed zabiegiem. U nas nie było pełnej narkozy tylko "głupi jasiu", ale zaszczyk z tym dziadostwem jest strasznie bolesny i Vikunia bardzo płakała :( No i potem serce pęka jak to maleństwo jest takie nieprzytomne, śpi z wywalonym jęzorkiem to wygląda strasznie, ale na szczęście szybko mija. Po kilku godzinach jest już dobrze. Viky po 3 godzinach zerwała się z fotela witać pana wracającego z pracy, ale bidulka nie mogła ustać na łapkach :( Nie martw się Natalia, Bondzik da radę i wszystko bedzie ok. Ja już się nastawiam psychicznie na "powtórkę z rozrywki" z Carmen. Zobaczymy jak bedzie póki co jeszcze nie ząbkuje :) Quote
Yoko2009 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie martw sie, Yoko też dostała głupiego jasia i miała wyrwanych 6 zębów a po kilku godzinach już rozrabiała jak gdyby nigdy nic:) Jej na szczęście zastrzyk nie bolał i nie płakała:):) Takie zabiegi niestety najbardziej przeżywamy my właściciele:):) Wszytkko bedzie dobrze a tymczasem miłego weekendu zyczę:) Quote
*Jot* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nas czeka na początku grudnia wyrywanie górnych kiełków :angryy: Siedzą mocno i ani im sie widzi wylecieć :cool3: Mam nadzieję,że wszystko pójdzie sprawnie i pomyślnie :p Pozdrawiamy Waszą czwóreczkę :loveu: Quote
iwa63 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja nawet nie chcę myśleć o tych ząbkach mam nadzieję że nie będzie potrzeby wyrywać bo Toffiś to mały rozdarciuch i już widzę jak się drze Powitanko dla Bondzika Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Tak się boję tej narkozy, ale widzę, że on się męczy strasznie. Nic twardego nie je, wszystko łyka, język non stop wystawiony i cały obśliniony jest. Więc Bondzik ewidentnie się męczy. Wet kazał jeszcze poczekać. Więc jak coś to za 1,5 tygodnia zabieg.[/QUOTE] A próbowałaś mu te zęby rozbujać? Bo Gracji kilka wypadło przy przeciąganiu sznurka a kilka na gryzakach zgubiła. Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Cze :) co do zabkow to tak jak dziewczyny radzily, nie ma sie czego obawiac to tylko tak niefajnie brzmi a sam zabieg trwa niedlugo i pies szybko zapomni o nim.. Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Oczywiście, że zabawy są aby zęby wypadły. Inka też już się ciąga razem z Bondkiem kostką ze słupełkiem. Ciągam go po całym mieszkanium, on szarpie, ja szarpię. Ale nici z tego... Mam nadzieje, że wszystko przebiegnie bez problemów. Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Wczoraj postanowiłam moim łobuzą zrobić coś lepszego, innego. Więc upiekłam im ciasteczka:) Oto i marchewkowe ciacha: [URL=http://s1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/?action=view¤t=SDC10327.jpg][IMG]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10327.jpg[/IMG][/URL] Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [URL=http://s1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/?action=view¤t=SDC10300.jpg][IMG]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10300.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/?action=view¤t=SDC10315.jpg][IMG]http://i1002.photobucket.com/albums/af145/tala86/th_SDC10315.jpg[/IMG][/URL] Franio w odwiedzinach u mojej bandy:D Quote
Yorkomanka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Duśka też chyba czeka usunięcie ząbków :( Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Fotki świetne tylko zastanawiam się czy to tylko ja mam je takie małe? A co do ciasteczek to czy twoje pociechy je ze smakiem jedzą? bo może bym mojemu niejadkowi upiekła Zapraszam do mnie na świeżutkie focie Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Yorkomanka']Duśka też chyba czeka usunięcie ząbków :([/QUOTE] Ja idę za tydzień do weta (tak się z nim umówiłam, że dajemy 2 tygodnie bo może któryś sam wypadnie), powiedział, że kłów ruszać nie będzie na razie tylko te 5 górnych mleczaków. Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='iwa63']Fotki świetne tylko zastanawiam się czy to tylko ja mam je takie małe? A co do ciasteczek to czy twoje pociechy je ze smakiem jedzą? bo może bym mojemu niejadkowi upiekła Zapraszam do mnie na świeżutkie focie[/QUOTE] Dziewczyny pisały wcześniej, że i u nich takie małe. Ale jak wstawiam to u mnie są albo takie małe albo bardzo duże... Jeżeli chodzi o ciasteczka to bardzo im smakują. Bondzik patrzy się smutny bo ma problem z tymi zębami i nie może ich za bardzo gryźć, więc troszkę mu maczam w wodzie aby nie były takie suche. Ale chcę aby były twardsze bo może mu zęby się ruszą od nich. Więc ciasteczka polecamy:D Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Daj przepis na te ciasteczka ,a co do fotek to zmieniasz ich wielkość na 640x480? Biedny Bondzik, ale chociaż że chce jeść,banerka mojego nie widziałaś bo u Ciebie w galerii gdzieś mi zniknął Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O już jest ale na poprzedniej stronce go nie ma :( Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Ja idę za tydzień do weta (tak się z nim umówiłam, że dajemy 2 tygodnie bo może któryś sam wypadnie), powiedział, że kłów ruszać nie będzie na razie tylko te 5 górnych mleczaków.[/QUOTE] A nie lepiej za jednym zamachem? Bo tak trochę szkoda by było go za jakiś czas znowu wprowadzać w narkozę, gdyby kły jednak nie wypadły... Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A w sumie to ile Bondzik ma miesiecy? no wlasnie dziwne ze wet chce tylko te zebole rwac a te zostawic... Quote
Recommended Posts