zuzlikowa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Aimez_moi...skończę dziś rozliczenia i jutro napiszę maila z prośbą o info i fotki...sory-nie dałam rady teraz...kasiaprodex coś nie odpowiada na telefony. Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Milord mam nadzieje, ze przyzwyczailes sie do mieszkania w domu.... Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wiedząc kogo tu zastanę...cioteczkę najwierniejszą z wiernych... buziaki jeszcze niejako Waleńtynkowe ślę, życząc by[B] każdy dzionek miłością był ciepleńką i wiosennie nadzieję niosący... [/B] [URL]http://cmok.pl/link/968542[/URL] ...kliknij proszę! Milordziku...dla Ciebie też! Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jestes niemozliwa........ Tez Cie lubie. Quote
zuzlikowa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 A byłam wcześniej, ale jakoś nie zdążyłam napisać, że czekam na fotki i odpowiedź. Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A ja caly czas gdzies obok widze ten Milorda wielki i cudowny pysk..... Quote
Aimez_moi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Milord cudownosci nasze co tam u Ciebie? Quote
zuzlikowa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Napisałam znowu maila do domku...w nocy o 4-ej...na chwilę jeszcze czekam, a potem będę szukała już kogoś na bezpośrednią wizytę...Cóż, może jestem przewrażliwiona,ale wolę sprawdzić! Quote
Paulina_mickey Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='zuzlikowa']Napisałam znowu maila do domku...w nocy o 4-ej...na chwilę jeszcze czekam, a potem będę szukała już kogoś na bezpośrednią wizytę...Cóż, może jestem przewrażliwiona,ale wolę sprawdzić![/QUOTE] Ostrożności nigdy za wiele. A z chęcią wszyscy się dowiemy co tam u chłopaka. Quote
zuzlikowa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ok.22-ej dostałam takie info z domku Milordzika: Witam, Bardzo dobrze się sprawuje, nie uciekł ani razu ani nawet nie próbuje. No może raz na spacerze pierwszym ale to bardziej z przekory bo zaraz wrócił. Coraz bardziej się udomawia. W nocy śpi w domu. Z suczkami świetnie się bawi choć czasem nie jest zbyt delikatny. Koty ignoruje, zresztą ignoruje wszelkie stworzenia tej wielkości (także psy). Jeśli chodzi o ranę to były komplikacje, weterynarz powiedział że zsunęła mu się opaska na naczyniu i poszła krew do worka. Na zewnątrz wyglądało to jakby miał tam melon. Pękł u weterynarza. Był na antybiotyku kilka dni. Goiło się pięknie. Teraz jest już wszystko w porządku:) Fotki wyślę jak zgram z telefonu. Zapraszamy ma wizytę:) Pozdrawiam serdecznie Tak więc odpowiedź jest...i może najwyższa pora pomyśleć o wizycie poadopcyjnej! Oczywiście odpisuję,że na fotki czekam niecierpliwie...czekamy niecierpliwie! Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O Boziu. Baaaaardzo sie ciesze...:) Zuzliczku nie wiesz dlaczego jak czytam o tym jaki Milordek szczesliwy to mi oczy "mokna"? Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czekamy na zdjęcia szcęśliwego "malucha". Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Super! Również czekam na zdjęcia :) Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Już sobie wyobrazam Milordzika jak popyla po domku..... Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja wiem, ze upierdliwa jestem ale..... gdzie te zdjecia?..:):) Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']Czekamy na zdjęcia szcęśliwego "malucha".[/QUOTE] ...i ja dalej czekam...przypomnę się niedługo....całkiem niedługo! Quote
Aimez_moi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zuzliczku a może my jesteśmy narwane... Chociaż z drugiej strony już jakiś czas czekamy..... Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zuzliku Kochany a te zdjecia to beda jeszcze? Bo jakos tak tu cicho..... Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Milordek mam nadzieje, ze u Ciebie super....:) Quote
bico Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 trochę cicho tylko, bo my tu wszyscy o Milordziku naszym pamiętamy i w "przyczajeniu" przebywamy:D a na wieści z wizyty cierpliwie czekamy:) choć też fajnie, że mail dotarł o naszym adonisie;) Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']Zuzliczku a może my jesteśmy narwane... Chociaż z drugiej strony już jakiś czas czekamy.....[/QUOTE] Jesteśmy i tak dalej trzymaj...nie odpuszczajmy.Czasami wolniej idzie,ale odpuszczać nie będziemy! A czekamy już dość długo by się spokojnie przypomnieć! Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zuzliku..... Milord i Melcia.... ale super.. Pewnie głupia jestem ale łzy radości same lecą...... Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zuzliczku kochany a moze brak wiesci to dobre wiesci...? Quote
Recommended Posts