Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedząc kogo tu zastanę...cioteczkę najwierniejszą z wiernych...
buziaki jeszcze niejako Waleńtynkowe ślę, życząc by[B] każdy dzionek miłością był ciepleńką i wiosennie nadzieję niosący...
[/B]

[URL]http://cmok.pl/link/968542[/URL] ...kliknij proszę!

Milordziku...dla Ciebie też!

Posted

Napisałam znowu maila do domku...w nocy o 4-ej...na chwilę jeszcze czekam, a potem będę szukała już kogoś na bezpośrednią wizytę...Cóż, może jestem przewrażliwiona,ale wolę sprawdzić!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Napisałam znowu maila do domku...w nocy o 4-ej...na chwilę jeszcze czekam, a potem będę szukała już kogoś na bezpośrednią wizytę...Cóż, może jestem przewrażliwiona,ale wolę sprawdzić![/QUOTE]
Ostrożności nigdy za wiele. A z chęcią wszyscy się dowiemy co tam u chłopaka.

Posted

Ok.22-ej dostałam takie info z domku Milordzika:

Witam,

Bardzo dobrze się sprawuje, nie uciekł ani razu ani nawet nie próbuje. No może raz na spacerze pierwszym ale to bardziej z przekory bo zaraz wrócił. Coraz bardziej się udomawia. W nocy śpi w domu. Z suczkami świetnie się bawi choć czasem nie jest zbyt delikatny. Koty ignoruje, zresztą ignoruje wszelkie stworzenia tej wielkości (także psy). Jeśli chodzi o ranę to były komplikacje, weterynarz powiedział że zsunęła mu się opaska na naczyniu i poszła krew do worka. Na zewnątrz wyglądało to jakby miał tam melon. Pękł u weterynarza. Był na antybiotyku kilka dni. Goiło się pięknie. Teraz jest już wszystko w porządku:)
Fotki wyślę jak zgram z telefonu.
Zapraszamy ma wizytę:)

Pozdrawiam serdecznie

Tak więc odpowiedź jest...i może najwyższa pora pomyśleć o wizycie poadopcyjnej!
Oczywiście odpisuję,że na fotki czekam niecierpliwie...czekamy niecierpliwie!

Posted

trochę cicho tylko, bo my tu wszyscy o Milordziku naszym pamiętamy i w "przyczajeniu" przebywamy:D
a na wieści z wizyty cierpliwie czekamy:)
choć też fajnie, że mail dotarł o naszym adonisie;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zuzliczku a może my jesteśmy narwane...
Chociaż z drugiej strony już jakiś czas czekamy.....[/QUOTE]

Jesteśmy i tak dalej trzymaj...nie odpuszczajmy.Czasami wolniej idzie,ale odpuszczać nie będziemy!
A czekamy już dość długo by się spokojnie przypomnieć!