Aimez_moi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Na pewno wszystko jest super. To takie cudo, że na pewno sa zachwyceni.:) Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Aimez_moi']Na pewno wszystko jest super. To takie cudo, że na pewno sa zachwyceni.:)[/QUOTE] ...w podziwach nad Milordzikiem nieustająco popieram i ...dlatego sprawdzić trzeba,czy sobie po wsi panienek nie podrywa! Quote
Aimez_moi Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Oj to fakt niezbity. On jest .... bardzo kochliwy. Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Mamy sobotę...więc zaczynam odliczanie do telefonu Kasi... Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ja chyba całkiem głupia jestem ale też nie mogę się doczekać co słychać u naszego " Adonisa". Cudny ten Milordek :) Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 E tam,gupia!!! ...tak to powiedziałabym o kimś kto nie zauważa uroku tego chłopaka...boż czyż głupotą nie jest na doskonałość patrzeć i tego nie widzieć?...oj,ja też czekam! Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Caly czas mam takie wrazenie, ze ten nasz Milordek jest jedyny w swoim rodzaju. Jestem bardzo ciekawa czy nowi "Panstwo" tez to zauwazyli... :) Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nie mamy żadnych nowych wiadomości???? Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Aimez_moi']Nie mamy żadnych nowych wiadomości????[/QUOTE] Czekałam całą sobotę i niedzielę na info od Kasi...dziś wieczorem zadzwonię...oj,czekać to ja nie umiem! Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja sie ucze tutaj czekac ale tez marnie mi to wychodzi ..:) Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dzwoniłam dwa razy i ...nic! Ale nie odpuszczam...jutro zadzwonie do kasi...i do domku. Quote
Aimez_moi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Super może coś będziemy wiedziec. Chociaz podobno brak wiadomosci to dobra wiadomosc. Quote
Astaroth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 "Milord" dzisiaj do mnie dzwonił, nawet słyszałam jego szczekanie w słuchawce. Wszystko u niego dobrze, miał jakieś powikłania po zabiegu, opaska z jakiegoś naczynia się zsuneła, ale Państwo byli u weterynarza, Milord dostał antybiotyki i już jest wszystko dobrze. Przyzwyczaja się do spania w domu, gania ze swoimi dziewczynami. Wychodzi na spacery, pilnuje się i wraca, aczkolwiek żeby się słuchał to za dużo powiedziane, ciągle pozostaje naszym Milordem jeśli o to chodzi ;) Pan jest nim zachwycony i wcale się nie dziwię. Podobno jak Milord chodzi po domu i coś mu stoi na drodze np. krzesło i nie może przejś to nie tarabani się na siłę i nie robi przemeblowania tylko czeka aż ktoś mu sprzątnie przeszkodę z dogi. Proszę taki wychowany, prawdziwy milord :) Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 ...no,to Agata powiedziała tacie,że dzwoniłam i wypytywałam...fajnie,że tata zadzwonił!Konkretniej podał kilka informacji... Wg słów Agaty, Milordzik ma bardzo dobry apetyt i nawet podkrada jedzenie dziewczynom..zdaniem Agaty,sunie "boją się" ...chłopak zdominował je,choć zdecydowanie faworyzuje młodszą... Na spacery Milord chodzi bez smyczy!Wg Agaty,pilnuje się i biega z suniami...stwierdziła,że nie próbuje wychodzić na zewnątrz sam.Tylko z nimi. W ciągu dnia,biega na zewnątrz,ale wchodzi też do domu.Noce spędza w domu. Tyle informacje od córki opiekuna Milordzika. Prawdę powiedziawszy zapomniałam zapytać o ranę pokastracyjną. Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Milordziku...Ty wiesz!!! Bazarek dla innych beników i nie tylko...dzięki cioteczce Aimez_moi i Evie0624...dzięki Wam bardzo!!! Pomóżcie podnosić...jadę dziś do chorego Smajlika i nie będzie mnie...pomóżcie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178589-Damska-Garderoba-NOWE-ciuszki-z-Dodatkami-zuzlikowej-na-A-lepego-Miecia-i-inne-2-2[/URL] Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Zuzliku Ty wiesz... dla Ciebie wszystko. Boziu mój cudny Milordek. Tak myślałam, że się zakochają.... jak ja. On jest przecudny, przepiekny i przewspaniały. Astaroth dzięki. Dzięki Tobie też jest taki. Ale sie cieszę. Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 dziewczymy sory za offa ale patrzcie co mamy w schronisku....blakala sie od swiat, zagłodzona bardzo, przedwczoraj udalo mi sie z nesca zrobic oblawe i ja zlapac..niestety ma cieczke i pellno psow juz na Niej sobie pouzywalo...u nas w schronie nie sterylizuja....moze macie jakis pomysl...suka to jeden wielki przytulak jak sie kucnie podbiega siada i wtula pysk:( [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2048.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2055.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2056.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2053.jpg[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 O rany jaka piekna. Naszxej Zuzlikowej ja trza pokazac...:) Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Aimez_moi']O rany jaka piekna. Naszxej Zuzlikowej ja trza pokazac...:)[/QUOTE] Już widziałam sunieczkę...ma na imię Masza. Piękna dziewczynka! Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Lu_Gosiak...zakładajcie dziewczynce wątek...nie zostawimy sunieczki! Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Aimez_moi']O rany jaka piekna. Naszxej Zuzlikowej ja trza pokazac...:)[/QUOTE] Ja się naprodukowałam,a dogo tylko kawałek wrzuciło! Lu_Gosiak...uzupełnijcie też może tę metryczkę...wrzucimy Maszeńkę zaraz na NK i stronkę! [B]Imie:MASZA Wiek:[/B] [B]Płeć:[/B] suka [B]Sterylizacja:[/B] nie, ale przed adopcja zostanie wysterylizowana [B]Sierść:[/B] krótka [B]Wielkość:[/B] M [B]Zachowanie:[/B] [B]- dzieci:[/B] [B]- zwierzęta:[/B](koty,psy) [B]Miejscowość:[/B] [B]Miejsce Pobytu:[/B] [B]Dla kogo: [/B] [B]Historia:[/B] [B]Kontakt: [/B] [B](jedno zdanie opisu Maszeńki...najważniejsze wg Was!)[/B] Zdjęcia już są...allegro beniowatym będę wkrótce robić,to zrobię i Maszeńce... Quote
Recommended Posts