matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dobry Wieczór dzisiaj jestem tylko na chwilkę muszę się wyspać przed podróżą do Sopotu, jutro czeka mnie cała noc w pociągu. Pooglądałem Wasze strony w internecie i buldożki bardzo mi się podobają, chyba się nie mylę ale Indorek ? słodko wyglada jak sobie na sofie odpoczywa. Elżbietarusos - myslę, że ten wilczarz to też trochę dla mnie :D , bardzo lubię charty choć mam w domu może trochę mniej owłosionego :) Proszę podajcie adres strony gdzie można zobaczyć mioty aktualne buldożków.
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='elżbietarusos'] Ścieżka do tego zdjęcia jest bardzo prosta: [img] http : // www . buldogfrancuski . com / zlopus . jpg [img]
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Angel, cała w tym trudność, że ja mam kupę tych zdjęć na dyskach, a nie wiem jak je stamtąd przeniesć na ekran komputera, a te które mam w meilach to jak mogę przenieśc? Do kogoś na maila umiem je przesłać, ale na forum niestety nie umiem
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Metrix, dużo zdjęć miotow buldożków jest na stronie hodowli KrOl Arlekin, jej adres jest na mojej stronie internetowej w linkach http://www.draczyn.com, na strnie minimolosa też są szczeniaczki tylko już starsze, zobacz w moich linkach
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='matrix.....']Dobry Wieczór dzisiaj jestem tylko na chwilkę muszę się wyspać przed podróżą do Sopotu, jutro czeka mnie cała noc w pociągu. Pooglądałem Wasze strony w internecie i buldożki bardzo mi się podobają, chyba się nie mylę ale Indorek ? słodko wyglada jak sobie na sofie odpoczywa. Elżbietarusos - myslę, że ten wilczarz to też trochę dla mnie :D , bardzo lubię charty choć mam w domu może trochę mniej owłosionego :) Proszę podajcie adres strony gdzie można zobaczyć mioty aktualne buldożków. Aktualne mioty w rasie Buldog Francuski na Serwise BF, który prowadzę :lol: www.buldogfrancuski.com
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Minimolos przesłałam fajne fotki na twego maila, mółbyś je tu umieścć. Myślę, że są fajne. Bardzo prosz e
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 OK! Tylko je obrobię bo są za duże, większe od monitora :lol:
AngelOfDeath Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):Angel, cała w tym trudność, że ja mam kupę tych zdjęć na dyskach, a nie wiem jak je stamtąd przeniesć na ekran komputera, a te które mam w meilach to jak mogę przenieśc? Do kogoś na maila umiem je przesłać, ale na forum niestety nie umiem z maila klikasz na zalacznik w programie Outlook express i na samym dole masz zapisz zalaczniki , wyskoczy ikaonka robisz przegladaj wybierasz pulpit robisz ok i masz zdjecia zapisane na pulpicie , ale ja nie rozumiem do konca co znaczy przenies na ekran komputera :roll: :roll: :roll: czy chodzi o przeniesienie na pulpit :roll: :roll: :roll:
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Angel a jestem całkowity laik komputerowy - zrozum to. A co to za śliczna dziewczynka u ciebie na zdjęciu - faktycznie jest jak aniołek?
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [img]http://www.buldogfrancuski.com/zlopus.jpg[img] Ale jestem uparta , może jednak potrafię
JustynaJK Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 chyba bez www trzeba wstawić,albo skopiuj adres
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ela daj spokoj . cały czas wysyłasz jakieś heroglify. Potrenój sobie w nocy, a teraz pogadaj z nami
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 k.............wa ........ać co robię nie tak.
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Krysiu , to ostatnie to nie hieroglify , tylko list z przesłaniem.
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Jesteś Aniołem Aniele , dzięki. To jest ten pies ,którego miałam na myśli.
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 elżbietarusos napisał(a):k.............wa ........ać co robię nie tak. Przepraszam wprowadziłem w błąd. zlopus_ppb.jpg zamiast zlopus.jpg
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Wy nic tylko o zdjęciach. chyba pójdę spać, bo jestem antykomputerowiec i pewnych rzeczy dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo się nie nauczę
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Draczyn']Minimolos przesłałam fajne fotki na twego maila, mółbyś je tu umieścć. Myślę, że są fajne. Bardzo prosz e
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Krysiu , jesteśmy maniakami i to nie tylko buldo lub dogo. Uwierz mi , to wciąga jak se.................n. Lub se..
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 fajne fotki owszem ale jeśli można to podpiszcie jak się psy nazywają dla niewtajemniczonych. Chyba, że chcecie żeby były anonimowe
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):fajne fotki owszem ale jeśli można to podpiszcie jak się psy nazywają dla niewtajemniczonych. Chyba, że chcecie żeby były anonimowe Musi Draczyn je opisać :lol:
Recommended Posts