Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Dobry Wieczór dzisiaj jestem tylko na chwilkę muszę się wyspać przed podróżą do Sopotu, jutro czeka mnie cała noc w pociągu.
Pooglądałem Wasze strony w internecie i buldożki bardzo mi się podobają, chyba się nie mylę ale Indorek ? słodko wyglada jak sobie na sofie odpoczywa.
Elżbietarusos - myslę, że ten wilczarz to też trochę dla mnie :D , bardzo lubię charty choć mam w domu może trochę mniej owłosionego :)
Proszę podajcie adres strony gdzie można zobaczyć mioty aktualne buldożków.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel, cała w tym trudność, że ja mam kupę tych zdjęć na dyskach, a nie wiem jak je stamtąd przeniesć na ekran komputera, a te które mam w meilach to jak mogę przenieśc? Do kogoś na maila umiem je przesłać, ale na forum niestety nie umiem

Posted

[quote name='matrix.....']Dobry Wieczór dzisiaj jestem tylko na chwilkę muszę się wyspać przed podróżą do Sopotu, jutro czeka mnie cała noc w pociągu.
Pooglądałem Wasze strony w internecie i buldożki bardzo mi się podobają, chyba się nie mylę ale Indorek ? słodko wyglada jak sobie na sofie odpoczywa.
Elżbietarusos - myslę, że ten wilczarz to też trochę dla mnie :D , bardzo lubię charty choć mam w domu może trochę mniej owłosionego :)
Proszę podajcie adres strony gdzie można zobaczyć mioty aktualne buldożków.

Aktualne mioty w rasie Buldog Francuski na Serwise BF, który prowadzę :lol:

www.buldogfrancuski.com

Posted

Draczyn napisał(a):
Angel, cała w tym trudność, że ja mam kupę tych zdjęć na dyskach, a nie wiem jak je stamtąd przeniesć na ekran komputera, a te które mam w meilach to jak mogę przenieśc? Do kogoś na maila umiem je przesłać, ale na forum niestety nie umiem

z maila klikasz na zalacznik w programie Outlook express i na samym dole masz zapisz zalaczniki , wyskoczy ikaonka robisz przegladaj wybierasz pulpit robisz ok i masz zdjecia zapisane na pulpicie , ale ja nie rozumiem do konca co znaczy przenies na ekran komputera :roll: :roll: :roll: czy chodzi o przeniesienie na pulpit :roll: :roll: :roll:

Posted

Wy nic tylko o zdjęciach. chyba pójdę spać, bo jestem antykomputerowiec i pewnych rzeczy dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo się nie nauczę

Posted

matrix..... napisał(a):
fajne fotki owszem ale jeśli można to podpiszcie jak się psy nazywają dla niewtajemniczonych. Chyba, że chcecie żeby były anonimowe

Musi Draczyn je opisać :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...