Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc wlasnie przeczytalam ze twoje buldozki beda goscmina weselu nic nie slyszalam ze sie wybieracie ale gratuluje dla draczyna jestes wielka

Posted

Jestem na posterunku już od rana.
Jakie posłanie poleciłabyś dla buldoga?? Właśnie poszukuje w internecie jakiegoś ładnego, wygodnego i trudnego do zniszczenia ;)

Posted

Anutko, ja statnio kupuję posłania na wystawach, bo tam przeważnie jest duży wybór. Zawsze szukam posłanek, które są mięciutkie i w całości mieszczą się do pralki, bo te z pokrowcami, to nic nie warte, a droższe. Pokrowiec upierzesz, a reszta pod spodem jest brudna, tyle , że tego nie widać. Takie posłania zmieniam raz na tydzień i piorę normalnie w pralce. wtedy jest czysto i nie ma żadnego zapachu

Posted

Ja też kupuje na wystawach. I kupuję takiej jakby "kocyki z futerka". Te z pokrowcami u mnie też się nie sprawdziły. Prędzej czy pózniej zawartośc posłania fruwała po całym mieszkaniu, no i byl kłopot z praniem. Bo pranie samego pokrowca to zdecydowanie za mało.

Posted

Dorotka ja mówiłam o posłaniach dla dorosłych psów, które już nie gryzą. Maluchy niestety każde posłanko zniszczą i ciągle trzeba kupować nowe

Posted

Dziękuje za odpowiedź. W takim razie musze czegoś na wystawie poszukac. Największy problem jest w tym, że Matylda to mały niszczyciel. Takze potrzeba nam czegoś, z czego nie będzie mogła od razu wygryźć gąbki

Posted

Misiaczek. Jest taki temat poniżej tuning optyczny u psów założony przez facea - szybszy od dyliżansu. Facet założył głupi temat, obrażał nasze psy, więc dostał wycisk i tam byłą m.in. mowa o weselu grzywaczyków i buldożków

Posted

Te futerkowe dobrze sprawdzają sie tez przy maluchach. Mam na myśli oczywiście takie powyżej 3 miesięcy ;-) Z młodszymi dopiero bede sprawdzać. U mnie w domu psom nie udalo sie zniszczyć żadnego posłania "futerkowego". Natomiast tych z gąbką do kosza na śmieci trafiło sporo.

Posted

Dla cztertygodniowych maluchów mam duży kojec drewniany 2,5 na 3,5 m, boki o wysokości 40 cm, dno z linoleum Kojec wykładam prześcieradłami W jednym kącie kojca jest materacyk obleczony prześcieradełkiem, a w drugim pieluchy do sisiania t zn podkłady higieniczne, takie jakich używa się dla chorych w szpitałach (pampersowa tkanina). Oczywiście pralkachodzi bez przerwy, bo to wszystkotrzeba parę razy dziennie zmieniać

Posted

A jeszcze jedno - takie ogromne prześcieradła sama uszyłam. Kupiłam w hurtówni 20 m białgo płotna najszerszego jakie mieli. pociełam je na 2,5 metrowe części i tylko brzegi zaobrębiłam na maszynie

Posted

Draczyn,zauważyłam,dzięki.....tylko nie podziękowałam od razu...bo czytałam o tym tuningu...głupota jakaś.
Ale i tak mam nadzieję,że szybciutko zrobią z nas podforum,bo mozna rzeczywiście się pogubić....szczególnie jak ktoś jest nowy i jeśli dłużej się nie zaglądało na forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...