Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przedstawiam wam Brucia.. bardzo proszę o pomoc w jego ogłaszaniu.. dziękuję :)

BRUCIO
Brucio jest szczeniaczkiem, który został wykupiony za 20 zł od pijanego pana jadącego na rowerze, który ciągnął go na ciasnym sznurku. Ten pan z rowerem to był pierwszy dom Brucia. Pani, która go wykupiła, chciała dla niego jak najlepiej i szukała mu domku. Wkrótce znalazła, ale wkrótce też okazało się niestety, że dom jest tak bardzo nieodpowiedzialny, że Brucio musiał go opuścić (całe dnie, często bez jedzenia, błąkał się po okolicach). Ma zaledwie 3,5 miesiąca. Mimo tylu przejść jest bardzo grzecznym, ułożonym pieskiem. Jest nauczony czystości. Na razie przebywa w domu tymczasowym, gdzie ma styczność z innymi psami. Przy okazji poddawany jest tu też tresurze. Brucio będzie raczej dużym pieskiem.
Telefon w sprawie adopcji: 600 905 923.

Posted

Może banerki ?? Takie na przykład : Nie wiem czy się spodobają ale tylko tyle mogę zaoferować.*

bez podlinkowania, bo nie umiem. :roll:*

podobny do mojej Sary*:p jeszcze niedawno tak wyglądała.*

Posted

Eko napisał(a):
Może banerki ?? Takie na przykład : Nie wiem czy się spodobają ale tylko tyle mogę zaoferować.*

bez podlinkowania, bo nie umiem. :roll:*

podobny do mojej Sary*:p jeszcze niedawno tak wyglądała.*

dziękuję bardzo :) nie umiem podlinkować..
czy ktoś mógłby w tym pomóc?

Posted

Brucio w nowym domu :) zaadoptowalo go młode i miłe małżeństwo.. Brucio jest cudownym szczeniakiem, bardzo mądrym.. jego wychowanie nie będzie łatwe.. to mieszaniec wilka i malamuta :diabloti: ale dotychczasowi opiekuni, zaznajomieni w tresurze, obiecali pomóc..

dziękuję za odwiedzanie wątki i za ogłoszenie Brucia :loveu: