wtatara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ZNALEZIONA SUNIA! Jasno beżowa suczka, młoda ok. roku, krótkowłosa, średniej wielkości ( wysoka ponad kolano ), znaleziona na al.Róż Kraków Nowa Huta, 2.09.09. nie miała obroży. Przemiła, bardzo sympatyczna, łagodna dla ludzi i psów. Czeka na właściciela w schronisku na ul. Rybnej, przez dwa tygodnie potem ma zostać przekazana do boksów ogólnych, a to oznacza duże zmiany w psychice pieska...BARDZO PILNIE POSZUKIWANY DOM TYMCZASOWY A ZWŁASZCZA STAŁY. Śliczne brązowe oczy i uśmiechnięty pyszczek...Bardzo proszę o propozycje. tel.kontaktowy: 604 519 719 UWAGA: aukcja ma na celu wyłącznie znalezienie domu dla SUNI, w schronisku ma nr: P/06/09 i nadane imię: Rosa... [SIZE=4]takie ogłoszenie znalazłam na Allegro. Napisałam do Pani.Przesłała mi zdjęcia i razem będziemy szukać jej domku- gdyby się zgubiła właściciel najpierw by szukał w schronie, a tu nic- cisza. Sunia jest śliczna, przyjazna. Pani,która ja znalazła nie mogła jej zatrzymać ale sunia jej bardzo leży na sercu. Może wspólnymi siłami znajdziemy jej domek bardzo proszę o bannerek i plakat. Quote
Asior Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 zaznaczam, za chwile się za to wezmę... Quote
Ulka18 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 W Mielcu tez byla podobna suczka, kilka mniej podobnych jeszcze czeka. Takich zwyklych kundelkow to nikt nie chce :shake: Quote
wtatara Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ona tak bardzo podobna do mojej Tabi- tylko tabi mniejsza no i grubsza. tak bardzo chcę jej pomóc. A kto mógłby zrobić mi bannerek i plakat-proszę Quote
wtatara Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Asiu -dziękuję Mam jeszcze jedną prośbę. Gdybyś była jutro w schronie mogłabys sie dowiedzieć ile może mieć lat i tak ogólnie co u niej słychać Quote
Asior Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Pani Wando, niestety takie info najlepiej u wetów zasięgać a mnie nie powiedzą... wyproszona zostałam ostatnio z gabinetu :roll: Quote
wtatara Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 niestety ja pojechać nie mogę bo po pierwsze jeszcze nie najlepiej sie czuję po infekcji a po drugie to mój egzamin- czasu coraz mniej. A co Pani narozrabiała, może ktos inny by się coś dowiedział- proszę. A tak na marginesie to słyszała Pani jak Pakus w Warszawie był kąpany Quote
Asior Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 niech, że mi Pani już tak nie Paniuje :evil_lol: nic nie przeskrobałam.. wzięłam Etne i Primę do dr Orła na konsultacje a wetki uznały, ze tym podważam ich kompetencje :stupid: a co do kąpieli Pako to chyba o kaganiec chodzi?? czy o coś innego?? Quote
wtatara Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Asiu i co byłaś dzisiaj w schronisku? widziałas sunię Quote
Asior Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zainteresowanie krakowiakó powala poprostu :roll: Quote
wtatara Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jest śliczna.Pojechałabym po kwarantannie do schronu do niej ale do 21 X odpada . Mam bardzo ważny egzamin i czasu mi naprawde brakuje Quote
wtatara Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 widzę że nie mogę liczyć na pomoc dziewczyn z Krakowa. Jestem tylko dostrzegana gdy one potrzebują pomocy. Quote
Asior Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 PANI WANDO... ja naprawde nie miałam jak pomóc.. nie byłam w schronisku sama, od 2 tygodni :( żadnych informacji przez telefon ani na miejscu nie uzyskam :( Niewiem w jaki inny sposób można by pomóc :( (wróciłam do pracy, wracam do domu po 17-tej... zaraz lekcje ze starszym synem i kąpiel kacpra i trzeba iść spać. to ze teraz siedze i tak odkupie jutrzejszym bólem głowy :roll: Quote
Recommended Posts