t_kasiek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 wtatara napisał(a):Kasiu ale ogłoszonka możesz jeszcze porobić. Malenka jeszcze nie płacze , tylko Cię bardzo kopie ale ...postaraj się a gdzies juz sa jakies ogloszenia zebym sobie tekst i dane do kontaktu skopiowała ??? tak bedzie mi latwiej i szybciej - postaram sie jutro cos zrobic.... Quote
Asior Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 w niedziele moze uda mi się zdjecia jakieś napstrykać.. bo w ten weekend nie byłam bo lało :( Quote
wtatara Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 t_kasiek napisał(a):a gdzies juz sa jakies ogloszenia zebym sobie tekst i dane do kontaktu skopiowała ??? tak bedzie mi latwiej i szybciej - postaram sie jutro cos zrobic.... ogłoszenia są w poście 39 i 40 Quote
yoko100 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wtatara napisał(a):sunia poszła do domku 7 X To super:multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='wtatara']sunia poszła do domku 7 X[/QUOTE] :multi::multi::multi: baaardzo sie ciesze :) Quote
Recommended Posts