Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukajcie tymczasu dalej. Mam tymczas (nie u siebie) ale zgłaszam go MEGA MEGA MEGA MEGA MEGA awaryjnie! Mam jednak nadzieję, ze ktoś się zgłosi. Rzeczywiście szybko pójdą do nowych domów.

Posted

Może z kotami jest łatwiej, ale za to wydaje mi się, że koty trudniej wyadoptować... (patrz w sygnaturze: mój były tymczasik; teraz jest u kogoś innego - słodki, żywiołowy, zdrowy kociak, a nikt go nie chce :-(. Może dlatego, że to krówek? A koty rodzą się na potęgę, akcje sterylizacji w miastach wciąż nie są w stanie tego opanować).
Sorry za koci off. :)

Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcia, można by maluchowi zrobić Allegro. Tzn. - ja mogę zrobić. Na tych trzech właściwie nic nie widać. :p

Posted

Dziewczyny dajcie znac kiedy dokladnie psiaczki pojawia sie w Warszawie. Musze to wiedziec zeby ustalic termin transporu malutkiej suni do nowego domu bo na 80% udalo mi sie taki transport zorganizowac :razz:.
Plan mam taki zeby wzisc do siebie na DT szczeniaka z kruszewskiego schroniska, do socjalizacji. Jednak jesli ten maluszek mialby trafic do schroniska to jakos go upchne jesli nic inego sie nie znajdzie. Tylko bede potrzebowac w takim wypadku wparcia na weterynarza (jakby co) i karme.
A im szybciej beda zdjecia tym lepiej. W tej chwili to przede wszystkim fotki kawalera potrzebne. Oglosimy go porzadnie i moze on tez odrazu pojedzie do swojego nowego domu.

Posted

Laima napisał(a):
Może z kotami jest łatwiej, ale za to wydaje mi się, że koty trudniej wyadoptować... (patrz w sygnaturze: mój były tymczasik; teraz jest u kogoś innego - słodki, żywiołowy, zdrowy kociak, a nikt go nie chce :-(. Może dlatego, że to krówek? A koty rodzą się na potęgę, akcje sterylizacji w miastach wciąż nie są w stanie tego opanować).
Sorry za koci off. :)

Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcia, można by maluchowi zrobić Allegro. Tzn. - ja mogę zrobić. Na tych trzech właściwie nic nie widać. :p

moj ostatni tymczas koci tez dlugo czekal ale sie doczekal ;)

Posted

podnoszę...........................................
może będą lepsze zdjęcia, ale chyba dopiero po 26.09
Piesek ma alegratkę, adopcje i gumtree.

Bardzo potrzebny dom stały, albo tymczasowy od października DLA PIESKA!!!
PROSZĘ!!!

Posted

podnoszę małego pieska
gdyby ktoś szukał małego szczeniaczka (docelowo - podobno - a'la pinczer miniatura), proponujcie szczeniaka z tego wątku, PROSZĘ

Posted

[quote name='marta ch']
2. Szczeniaczki maja czas do konca wrzesnia. Na poczatku pazdziernika mamy zalatwina sterylizacje suczki. Szczeniaczki beda mialy wtedy 7-8 tygodni. Niestety nie dostaly wiecej czasu od wlascicieli. To i tak wielki sukces, ze udalo sie je uratowac przed wrzuceniem do studni tuz po urodzeniu :( Wczesniejsze mioty tak konczyly :(
[/quote]

Topili w studni? i potem woda z tej studni byla uzytkowana? To w zasadzie mozna na nich naslac Sanepid.

popytam o tymczasy.

Posted

[quote name='karolina_g_k']krycha z tego co wiem to malutka suczka jest juz w domu stalym w Warszawie a pieska "wlasciciele" nie wydali i zostal u nich. Tak ze dla szczeniat domy tymczasowe nie sa juz potrzebne.

to zmiencie temat watku.
Nie jestem pewna, czy to dobrze ze ten maluch zostanie u "wlascicieli".