marta ch Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='MartynaP']tak jak pisalam ,jesli nic sie nie znajdzie :roll: wlasnie tez zaoferowalam tymczas tu: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/ratunku-pomocy-pabianice-6-szczeniakow-w-smietniku-pilnie-dt-na-wykarmienie-146574/ To oczywiste, ze bede robic co w mojej mocy, aby znalezc dom dla drugiego malucha... Marta Quote
Madallena Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Szukajcie tymczasu dalej. Mam tymczas (nie u siebie) ale zgłaszam go MEGA MEGA MEGA MEGA MEGA awaryjnie! Mam jednak nadzieję, ze ktoś się zgłosi. Rzeczywiście szybko pójdą do nowych domów. Quote
Laima Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Może z kotami jest łatwiej, ale za to wydaje mi się, że koty trudniej wyadoptować... (patrz w sygnaturze: mój były tymczasik; teraz jest u kogoś innego - słodki, żywiołowy, zdrowy kociak, a nikt go nie chce :-(. Może dlatego, że to krówek? A koty rodzą się na potęgę, akcje sterylizacji w miastach wciąż nie są w stanie tego opanować). Sorry za koci off. :) Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcia, można by maluchowi zrobić Allegro. Tzn. - ja mogę zrobić. Na tych trzech właściwie nic nie widać. :p Quote
karolina_g_k Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dziewczyny dajcie znac kiedy dokladnie psiaczki pojawia sie w Warszawie. Musze to wiedziec zeby ustalic termin transporu malutkiej suni do nowego domu bo na 80% udalo mi sie taki transport zorganizowac :razz:. Plan mam taki zeby wzisc do siebie na DT szczeniaka z kruszewskiego schroniska, do socjalizacji. Jednak jesli ten maluszek mialby trafic do schroniska to jakos go upchne jesli nic inego sie nie znajdzie. Tylko bede potrzebowac w takim wypadku wparcia na weterynarza (jakby co) i karme. A im szybciej beda zdjecia tym lepiej. W tej chwili to przede wszystkim fotki kawalera potrzebne. Oglosimy go porzadnie i moze on tez odrazu pojedzie do swojego nowego domu. Quote
Laima Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Podnoszę maluchy. Może ktoś chłopczyka wypatrzy. Quote
MartynaP Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Laima napisał(a):Może z kotami jest łatwiej, ale za to wydaje mi się, że koty trudniej wyadoptować... (patrz w sygnaturze: mój były tymczasik; teraz jest u kogoś innego - słodki, żywiołowy, zdrowy kociak, a nikt go nie chce :-(. Może dlatego, że to krówek? A koty rodzą się na potęgę, akcje sterylizacji w miastach wciąż nie są w stanie tego opanować). Sorry za koci off. :) Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcia, można by maluchowi zrobić Allegro. Tzn. - ja mogę zrobić. Na tych trzech właściwie nic nie widać. :p moj ostatni tymczas koci tez dlugo czekal ale sie doczekal ;) Quote
Laima Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jeszcze raz. Chłopczyk potrzebuje ds/dt! Quote
karolina_g_k Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Z tego co mi wiadmo to nie ma bo poprostu nie mamy jego zdjec :shake: Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ma na pewno warszawskie gumtree, poza tym chyba nic. Może trzeba wziąć te zdjęcia, które są. Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 podnoszę........................................... może będą lepsze zdjęcia, ale chyba dopiero po 26.09 Piesek ma alegratkę, adopcje i gumtree. Bardzo potrzebny dom stały, albo tymczasowy od października DLA PIESKA!!! PROSZĘ!!! Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 podnoszę małego pieska gdyby ktoś szukał małego szczeniaczka (docelowo - podobno - a'la pinczer miniatura), proponujcie szczeniaka z tego wątku, PROSZĘ Quote
MartynaP Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Laima'] Bardzo potrzebny dom stały, albo tymczasowy od października DLA PIESKA!!! PROSZĘ!!! mozna szukac transportu,niema chyba na co czekac :cool3: Quote
Laima Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 MartynaP napisał(a):mozna szukac transportu,niema chyba na co czekac :cool3: Alleluja! Napiszę dziś do Marty. :Rose: Quote
Laima Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Podnoszę wątek - szczeniaczek pinczerowaty (miniaturkowaty), piesek, szuka domu! Suczka ma 16. października przyjechać do Krakowa. Quote
krycha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marta ch'] 2. Szczeniaczki maja czas do konca wrzesnia. Na poczatku pazdziernika mamy zalatwina sterylizacje suczki. Szczeniaczki beda mialy wtedy 7-8 tygodni. Niestety nie dostaly wiecej czasu od wlascicieli. To i tak wielki sukces, ze udalo sie je uratowac przed wrzuceniem do studni tuz po urodzeniu :( Wczesniejsze mioty tak konczyly :( [/quote] Topili w studni? i potem woda z tej studni byla uzytkowana? To w zasadzie mozna na nich naslac Sanepid. popytam o tymczasy. Quote
karolina_g_k Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 krycha z tego co wiem to malutka suczka jest juz w domu stalym w Warszawie a pieska "wlasciciele" nie wydali i zostal u nich. Tak ze dla szczeniat domy tymczasowe nie sa juz potrzebne. Quote
krycha Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='karolina_g_k']krycha z tego co wiem to malutka suczka jest juz w domu stalym w Warszawie a pieska "wlasciciele" nie wydali i zostal u nich. Tak ze dla szczeniat domy tymczasowe nie sa juz potrzebne. to zmiencie temat watku. Nie jestem pewna, czy to dobrze ze ten maluch zostanie u "wlascicieli". Quote
karolina_g_k Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Tytuł może zmienic tylko załozyciel watku. Ja jestem pewna, że to niedobrze ale myślę ze pewnie niewiele da sie w tej sprawie zdziałać. Quote
Recommended Posts