pati-c Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 POMOCY!! Mała jest u mnie. Siedzi przerażona i boi się ruszyć. Warczy na Pepega i Zumi,gdy te chcą podejść- ze strachu. Karolina- mogę dorzucić się do karmy i szczepień,ale niestety na pełnopłatny dt nie mam środków. Quote
pati-c Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Wetka stwierdziła ,że najprawdop. Misia była bardzo pobita. Ma na grzbiecie bliznę, poza tym kuli się i przylega do ziemi gdy chce się ją pogłaskać "od góry". Jest spolegliwie poddańcza, tak jakby przepraszała,że żyje. Quote
fizia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pati-c napisał(a):Wetka stwierdziła ,że najprawdop. Misia była bardzo pobita. Ma na grzbiecie bliznę, poza tym kuli się i przylega do ziemi gdy chce się ją pogłaskać "od góry". Jest spolegliwie poddańcza, tak jakby przepraszała,że żyje. Biedactwo... A te oczy wielkie.. Quote
pati-c Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Trzymajcie kciuki! Być może kroi się domek :cool3: Jestem umówiona na 15" na wizytę. Zdam relację po powrocie :) Quote
Sylwia K Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 w takim razie trzymamy mocno kciuki Quote
pati-c Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Misia w nowym domku!! :multi::multi: Państwo bardzo sympatyczni,mieszkają w Rembertowie, mają 11-letnią córkę w której Misia zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu: Przez 12 lat mieli psiaka znajdka,który odszedł w ubiegłym roku. Od pewnego czasu szukali kolejnej bidy,no i wpadła im w oko mała :) Cieszę się niesamowicie,że wszystko poszło tak sprawnie,bo mała ewidentnie się u mnie męczyła-towarzystwo dwóch dużych psiaków ją paraliżowało. W nowym domu widać było,że odżyła- nie ma wielkich potworów, które robią wiele zamętu ;) Wszystkim przeogromnie dziękuję za pomoc :loveu::Rose: Quote
Kashdog Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Bardzo się ciesze, że kolejny psiak znalazł swój kochany dom :multi::multi:! Na pewno będzie tam szczęśliwa i może właściciele od czasu do czasu jakieś fotki podeślą :razz: Quote
pati-c Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Zostawiłam im adres mailowy z prośbą o przesłanie za jakiś czas paru fotek :) Quote
karolina_g_k Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wspaniale :multi: Pati a gdzie Państwo wypatrzyli Misię? Ciekawi mnie który portal z ogłoszeniami najlepiej spełnia swoja role :cool3: Quote
pati-c Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Karolina- niestety nie wiem, będę do nich dzwonić w przyszłym tyg.,to się dowiem ;) Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym w sprawę Misi :loveu: Quote
Recommended Posts