Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POMOCY!!

Mała jest u mnie. Siedzi przerażona i boi się ruszyć. Warczy na Pepega i Zumi,gdy te chcą podejść- ze strachu.

Karolina- mogę dorzucić się do karmy i szczepień,ale niestety na pełnopłatny dt nie mam środków.

Posted

Wetka stwierdziła ,że najprawdop. Misia była bardzo pobita. Ma na grzbiecie bliznę, poza tym kuli się i przylega do ziemi gdy chce się ją pogłaskać "od góry". Jest spolegliwie poddańcza, tak jakby przepraszała,że żyje.

Posted

pati-c napisał(a):
Wetka stwierdziła ,że najprawdop. Misia była bardzo pobita. Ma na grzbiecie bliznę, poza tym kuli się i przylega do ziemi gdy chce się ją pogłaskać "od góry". Jest spolegliwie poddańcza, tak jakby przepraszała,że żyje.

Biedactwo...

A te oczy wielkie..

Posted

Misia w nowym domku!! :multi::multi:

Państwo bardzo sympatyczni,mieszkają w Rembertowie, mają 11-letnią córkę w której Misia zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu:
Przez 12 lat mieli psiaka znajdka,który odszedł w ubiegłym roku. Od pewnego czasu szukali kolejnej bidy,no i wpadła im w oko mała :)

Cieszę się niesamowicie,że wszystko poszło tak sprawnie,bo mała ewidentnie się u mnie męczyła-towarzystwo dwóch dużych psiaków ją paraliżowało. W nowym domu widać było,że odżyła- nie ma wielkich potworów, które robią wiele zamętu ;)

Wszystkim przeogromnie dziękuję za pomoc :loveu::Rose:

Posted

Bardzo się ciesze, że kolejny psiak znalazł swój kochany dom :multi::multi:!
Na pewno będzie tam szczęśliwa i może właściciele od czasu do czasu jakieś fotki podeślą :razz:

Posted

Karolina- niestety nie wiem, będę do nich dzwonić w przyszłym tyg.,to się dowiem ;)

Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym w sprawę Misi :loveu: