Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bambino']Gosieńka, a czemu go gryzą psy? I faktycznie nie można go w takiej sytuacji przenieść do innego boksu? A cos w ogóle więcej o nim wiadomo? Czy mam zaprosić marysię55 do Bazylka? Ale ze mnie oślica... po co pytam?
juz jestem, jak słyszę że jakiemuś psu grozi zagryzienie to, to działa na mnie jak dopalacz. Byłam już kiedys na wątku psa gdzie mimo, że ruszyła odsiecz to niestety za późno, został zagryziony przez współtowarzyszy na dzień przed wyciągnięciem ze schronu. Do dzisiaj mam bliznę na sercu i jak o nim pomyslę ( a niestety zdarza sie mi to często pomimo upływu czasu) to brakuje mi powietrza:-(
Gosiu faktycznie jest bardzo mało informacji o tym psiaku, na prawdę tak mało o nim wiadomo. Widać, że to taki duży ale bardzo delikatny pies.

Posted

Info mam tyle co dziewczyny mi doniosą :cool3:- ale wcale nie jest tak malo info o nim- to co najwazniejsze wiadomo- pies ma ok 6lat, jest łagodny, jest atakowany przez inne samce, zaszczepiony, zaczipowany, odrobaczony,posiada książeczke zdrowia, mogłby mieszkać z innymi suczkami ( wysterylizowanymi) lub on po kastracji, z samcami jesli by nie były dominujące tez, zeby go nie atakowaly.
A resztę informacji to jak jest jakis dom zainteresowany adopcją się pozniej sprawdza- ale nie znamy stosunku do kotów.
Pies nadaje się do innych zwierząt - widac, ze poczciwa z niego psina- dlatego tez mozemy przypuszczac, ze do dzieci tez by był ok - ale to przypuszczenia, bo dzieci nie ma do testowania :razz:.

Posted

ja go juz wrzucilam tam na wiosny watek ; szukam psa - ale juz jest lawina zgloszen i nie wiem jak wiosna da radé wszytskie powysylac:roll: tyle pieskow czeka -ale moze ....piesek ma jeszcze 3 dni wyroznionego allegro to moze ktos zadzwoni jak sié aukcja ma ku koncowi

Posted

trzeba trzymac mocno kciuki :lol:
przydalby się nr schroniskowy psa , zeby nie bylo pomyłki- bo jesli wszytsko pojdzie dobrze - to azjato-benek załatwil po części domek owczarkowi i zostaną rodziną:loveu:
i wydaje się , ze będzie bardzo dobrze - obym tylko nie zapeszyła

Posted

[quote name='GoskaGoska']trzeba trzymac mocno kciuki :lol:
przydalby się nr schroniskowy psa , zeby nie bylo pomyłki- bo jesli wszytsko pojdzie dobrze - to azjato-benek załatwil po części domek owczarkowi i zostaną rodziną:loveu:
i wydaje się , ze będzie bardzo dobrze - obym tylko nie zapeszyła
o kurcze , czyżby jakies optymistyczne wieści wyłaniały sie zza horyzontu :p

Posted

Bambino napisał(a):
Maryśka, czyli co wynosimy się z tego wątku? GoskaGoska chyba nam pozwoli. Bazylku - życzymy CI psiego raju na ziemi. :loveu::loveu::loveu:

widzi mi się , że chyba tak :loveu::loveu: to może tak łapka w łapkę, nózia w nózię. Gosia nie tylko, że nam pozwoli to zaraz nastawi nam kompas na inny wątek. Kasia musimy działać póki trwa moc amuletu :lol::lol: (oby jak najdłużej).
Bazylek " ..... szczęśliwej drogi juz czas ...." :buzi::buzi:

Posted

Marysiu pozwolilam sobie twoj tekst co był dla Fiby wykorzystac dla innego psa teraz- mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko- a teraz dziewczyny prawdziwy sprawdzian - czy szczęście przynosicie owczarką czy dacie radę też dla kundelka - tu własnie jest twój tekst Marysiu :
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pako-od-smierci-jeden-krok-malo-czasu-na-ratunek-wroclaw-147087/

a temu biedakowi brakuje tekstu:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/przerazony-malutki-seniorek-kto-dam-mu-szanse-na-zycie-wroclaw-147095/

tak więc zapraszam wszytskich i 2 pozytywne czarownice ;) do Pako i Herosa

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Marysiu pozwolilam sobie twoj tekst co był dla Fiby wykorzystac dla innego psa teraz- mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko

nie mam nic przeciw, tutaj trwa walka o psy i każdy sposób jest dobry :lol: jak tylko przyniesie ze sobą domek to będę szczęśliwa :p
- a teraz dziewczyny prawdziwy sprawdzian - czy szczęście przynosicie owczarką czy dacie radę też dla kundelka - tu własnie jest twój tekst Marysiu :
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pako-od-smierci-jeden-krok-malo-czasu-na-ratunek-wroclaw-147087/

:crazyeye: o matko, Bambino Gosia chce na nas robić doświadczenia, chyba króliki jestesmy. Jak myslisz damy radę????

zobaczę co się da zrobić z tym tekstem , zaraz zaglądnę :razz:
tak więc zapraszam wszytskich i 2 pozytywne czarownice ;) do Pako i Herosa

SIE robi wodzu , maszerujemy posłusznie :lol: