Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś pewna pani przywiozła do mnie suczkę.
Znalazła ją wczoraj o godz 23.30 w Sosnowcu przy ul. Zielonogórskiej obok pub-u Sarmata. Pytała przechodniów nikt suczki nie kojarzy.
Sunia przebywa aktualnie u mnie. Ponieważ jest zadbana podejrzewam ze mogła się zgubić. Szukamy właściciela. Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać fakt, jak można psu do obroży uwiązać czerwoną kokardkę a adresówki nie..

Sunia jest młoda ma ok 5-6 mieś.
JESLI NIE ZNAJDZIE SIE WŁAŚCICIEL BEDZIEMY SUCZCE SZUKAC STAŁEGO DOMU

Posted

Cieszę się bo mała sunia pojechała juz do nowego domu. Oczywiście warunkowo, bo moze się znaleźć właściciel. Pan podpisał oswiadczenie ze w razie czego sunię zwróci a po upływie określonego w umowie terminu, podpisze z nami umowę.
Domek był wczesniej sprawdzany szukaliśmy dla państwa onkowatej suni wcześniej wyadoptowaliśmy im kota. Sucz spodbała się i pojechała ale niedaleko- do Sosnowca
Sunia będzie miała ogródek 9 latka do zabawy i kota.
A u mnie było tak:

sucz o kapitalnym charakterze

Posted

Znalazł się właściciel!!!
Oczywiscie otrzymał opiernicz za to ze uwiązał kukardkie a adresówki nie. Pan pojechał juz do tego domku gdzie przebywa sunia i juz pewnie jest u siebie.

Posted

Laima napisał(a):
:shake: Mam nadzieję, że już suczki nie zgubi.
Żal mi ludzi, którzy ją przygarnęli, bo na pewno się już trochę przywiązali.

A mnie nie. Mówiłam zeby poczekali, przetrzymałabym suczkę u siebie a tak...teraz dzieci będą za nią wyć, szczęśliwie nie ja będę tego wycia słuchać. Dziecka mi żal, rodziców nie.