Glutofia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dziś pewna pani przywiozła do mnie suczkę. Znalazła ją wczoraj o godz 23.30 w Sosnowcu przy ul. Zielonogórskiej obok pub-u Sarmata. Pytała przechodniów nikt suczki nie kojarzy. Sunia przebywa aktualnie u mnie. Ponieważ jest zadbana podejrzewam ze mogła się zgubić. Szukamy właściciela. Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać fakt, jak można psu do obroży uwiązać czerwoną kokardkę a adresówki nie.. Sunia jest młoda ma ok 5-6 mieś. JESLI NIE ZNAJDZIE SIE WŁAŚCICIEL BEDZIEMY SUCZCE SZUKAC STAŁEGO DOMU Quote
Glutofia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Cieszę się bo mała sunia pojechała juz do nowego domu. Oczywiście warunkowo, bo moze się znaleźć właściciel. Pan podpisał oswiadczenie ze w razie czego sunię zwróci a po upływie określonego w umowie terminu, podpisze z nami umowę. Domek był wczesniej sprawdzany szukaliśmy dla państwa onkowatej suni wcześniej wyadoptowaliśmy im kota. Sucz spodbała się i pojechała ale niedaleko- do Sosnowca Sunia będzie miała ogródek 9 latka do zabawy i kota. A u mnie było tak: sucz o kapitalnym charakterze Quote
Ambra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 co za szybka akcja!!:crazyeye: oby sie juz nigdy nie zgubila!! Quote
Laima Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ślicznotka. Ładnie jej z czerwoną wstążeczką, ale faktycznie przydałaby się jeszcze adresówka. :p Quote
JOMA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 super wątek - kilka postów i "po sprawie" :loveu: Quote
dobermanica1987 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 kurcze faktycznie szybka akcja...ta sucz jest bardzo podobna do Franka:evil_lol: hmm siostra?Moniu twoje dzieci to maja widoki bosko :loveu: Quote
kuba123 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 wiesz Gluciu nie ważne ,że się zgubi :mad: ważne, żeby kto nie zauroczył:angryy: Quote
Glutofia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Znalazł się właściciel!!! Oczywiscie otrzymał opiernicz za to ze uwiązał kukardkie a adresówki nie. Pan pojechał juz do tego domku gdzie przebywa sunia i juz pewnie jest u siebie. Quote
Laima Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :shake: Mam nadzieję, że już suczki nie zgubi. Żal mi ludzi, którzy ją przygarnęli, bo na pewno się już trochę przywiązali. Quote
Glutofia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Laima napisał(a)::shake: Mam nadzieję, że już suczki nie zgubi. Żal mi ludzi, którzy ją przygarnęli, bo na pewno się już trochę przywiązali. A mnie nie. Mówiłam zeby poczekali, przetrzymałabym suczkę u siebie a tak...teraz dzieci będą za nią wyć, szczęśliwie nie ja będę tego wycia słuchać. Dziecka mi żal, rodziców nie. Quote
Recommended Posts