Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku kolejny domek się szykuje??
ale cudnie, nie ma problemu, zadzwonię jutro i się dokładnie dogadamy,
bo u mnie to teraz z dnia nadzień się zmienia ;)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem, jak wychodziłam(dzisiaj skończyłam wczesniej) słyszałam jak Robert umawiał się z kimś z wrocławia

mówił chyba o którymś ze szczeniaków

Posted

Słuchajcie byłam dzisiaj u właścicieli Dakoty. No świetni ludzie, totalnie zakochani w Dako. Z jej brzuszkiem jest już znacznie lepiej, Pani była strasznie wdzięczna za karmę, kupiła już jakąś zabawkę z wypadającymi smakołykami i Dako powoli uczy się ją obsługiwać ;)
Dako tez się zmieniła, i o dziwo poznała mnie!!zamachała ogonkiem i się przywitała, wygląda pięknie, sierść się błyszczy i jest aksamitna w dotyku, suczka jest zakochana w swojej Pani, to widać na kilometr. Dakota się uspokoiła, nie szczeka i powoli się uczy zostawać sama. Pani z mężem tak poukładali sobie plan dnia i pracy, tak żeby z małą zawsze ktoś był, to się nazywa miłość do psa :)
i cholera wzięłam aparat już miałam zrobić zdjęcie i co padła mi bateria!!
ale Pani wybiera się do Uciechowa, chce sprawdzić czy Dako ma chorobę lokomocyjną czy to było tylko tak ze stresu jak jechała do Wrocławia.
Aha no i mam dla Was prezent od Pani :)
eh żeby każdy psiak tak trafiał!

Posted

Pani dokładnie nie mówiła kiedy przyjedzie, tylko tak ogólnie powiedziała że się do Was wybiera, także zdrowiej sobie spokojnie. Grypę trzeba wyleżeć i to długo, wiem coś o tym ;)

a prezent to nie wiem co, koperta a w środku coś twardego, Tomek stwierdził, że czekolada, ale chyba nie ;)
no nic jak będę jechać do Was to rozwiejemy i moją ciekawość ;)

Posted

A jednak się rotkowa załatwiła :roll: Przyszła w sobotę chrząkała stękała i masz! Ja jestem dalej zdrowa jakby co :D

Co do Dako to podziwiam tych ludzi bo była orginalnym psem :P

Posted

[quote name='Wiwi']Pani dokładnie nie mówiła kiedy przyjedzie, tylko tak ogólnie powiedziała że się do Was wybiera, także zdrowiej sobie spokojnie. Grypę trzeba wyleżeć i to długo, wiem coś o tym ;)

a prezent to nie wiem co, koperta a w środku coś twardego, Tomek stwierdził, że czekolada, ale chyba nie ;)
no nic jak będę jechać do Was to rozwiejemy i moją ciekawość ;)[/QUOTE]

a pod słońce nic nie widać:D????

Posted

cholera a ja kiedy bedę nie mam pojęcia, właśnie się zbieram na rozmowę w sprawie pracy, no tak tak się zbieram na dogo ;) i jak wszystko wypali to praca praca praca, ale na pewno kiedyś wpadnę ;)
jak zwykle uprzedzę pewnie dzień przed ;)

Posted

Ingrid dziękuję! Myślę, że całkiem dobrze poszło. Jak zwykle odezwą później, przed Świętami, no nic trzymanie kciuków jak najbardziej dalej wskazane!

Posted

Wiwi napisał(a):
Ingrid dziękuję! Myślę, że całkiem dobrze poszło. Jak zwykle odezwą później, przed Świętami, no nic trzymanie kciuków jak najbardziej dalej wskazane!

No to trzymam dalej :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...