_ogonek_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ta sunia jest była i będzie niezwykła... Ona jest żywym dowodem Uciechowa, że dobre serce i odrobina ciepła potrafią zdziałać cuda, wielkie cuda. Dakota trafiła do naszego Ośrodka przerażona, każdy krok człowieka powodował lęk i strach, każdy ruch i gest sprawiały ból, bo On kiedyś to zrobił... Teraz jest to inny pies. Dako się zmieniła nie do poznania. Z małej wystraszonej suczki zamieniła się w pięknego psiaka, który kocha całym serduchem, a miłość okazuje choćby najmniejszą cząstką swojego ciała. Tak było na początku: A tak jest teraz: Czyż nie ma różnicy? Dakota gotowa do adopcji na już! Wielkość: średnio mała Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych Os. Białe 7 Uciechów 58-203 DZIERŻONIÓW tel. 510 433 322 , 889 137 137 [email protected] Dakota nie ma wirtualnego opiekuna, ale jeżeli chcesz, zostań nim! OGŁOSZONA NA: kupiepsa.pl adopcje.org ALEGRATKA ALLEGRO Quote
_ogonek_ Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Wiwi super że jesteś!!! Dzięki za fotki małej Dako. Sylwia kiedyś mi powiedziała , że psy w Uciechowie robią się jeszcze bardziej rozbrykane niż wcześniej :evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 no właśnie:diabloti: gdzie ta moja dama, zahukana, niesmiała, wystraszona a teraz zrobiło się takie ło coś co skacze mi po nogach:evil_lol: a na poważnie jest przekochana...wpatrzona w człowieka jak w obrazek...nawet za bardzo do zdjęć nie chce się ustawiać bo ludź o wiele ciekawszy już spokojnie nadaje się do adopcji...wyprowadziliśmy ją na prostą Quote
Wiwi Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 oj, pamietam sesję zdjęciową, Sylwia ona Cię po prostu ubóstwia i tyle;) Quote
rotek_ Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 pies który przeżył wiele... a potem spotkał osoby które pokazały mu drugą lepszą stronę człowieka, kocha jeszcze mocniej tak bezgraniczne uczucie jest tylko w schroniskowych psach...tego nam nie da szczeniak od początku wychowany w luksusach Dako jest niezwykłym psem.....zupełnie inna niż ta na początku Quote
Bjuta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Matko, jaka podobna do mojej Heksy! Cudo nie pies! :loveu: Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Więcej zdjęć Dako: Dakota - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Quote
rotek_ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dako już po sterylce szybko doszła do siebie jedyny pies który zamin się wybudził z narkozy tak wrzeszczał że postawił pół uciechowa na nogi już na następny dzień śmiga na spacerkach..zastrzyki znosi bardzo dobrze...sama przyjemność podawać jej zastrzyk Quote
akira Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Śliczna jest ;p i bardzo mądra. Gdzie ma ogłoszenia? A tekst do ogłoszeń dla niej to jest ten na 1 stronie? Quote
rotek_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 z braku czasu wykorzystujemy tekst z pierwszej strony, ale jeśli mogłabyś coś napisać Dako napewno podziękowałaby Tobie:multi: Quote
_ogonek_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 rotek_ napisał(a):z braku czasu wykorzystujemy tekst z pierwszej strony, ale jeśli mogłabyś coś napisać Dako napewno podziękowałaby Tobie:multi: Trzeba było walić to bym się spróbowała dobić i stwqorzyc cos ladnego dla dako :) Quote
rotek_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 już powoli nie ogarniam tych bid i każdemu z nich trzeba szukać domu:shake: Quote
_ogonek_ Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 rotek_ napisał(a):już powoli nie ogarniam tych bid i każdemu z nich trzeba szukać domu:shake: rotuś, wiem... Ja nie mam netu mam olbrzymie braki... Quote
rotek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 a może jakies ogłoszenia dla Dako???? bida wszystkich czaruje swoim smutnym wzrokiem a pomimo tego nikt nie może jej zabrać do siebie Quote
Wiwi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dodałam Dakotę jak na razie tutaj: http://www.morusek.pl/ogloszenie/7926/Uwaga-tutaj-jestem/ a jutro postaram się gdzieś jeszcze ją dać. Skorzystałam z tekstu z pierwszego postu i podałam tego meila co tam był, mam nadzieję, że jest aktualny. Quote
Wiwi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wrzuciłam Dakotę na szybko jeszcze tutaj: http://petsy.pl/ogloszenia/3/1/34/4505.html http://www.kupsprzedaj.pl/showAdvert.do?aid=3539185&master=1 http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=164204776&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ164204776 http://www.ojej.pl/690700/Dzier%C5%BConi%C3%B3w-Czekam-na-Ciebie.html Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dzięki Wiwi :loveu: Ale dzisiaj głupawki dostały jak mnie zobaczyły :lol: Dako cała i zdrowa, ale nadal bezdomna... Wiwi , kiedy kolejna wizyta? :D Quote
rotek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dzięki wiwi Dako ma nieasmowicie smutne oczy niestety nie mam czasu robić psom zdjęć na bierząco Quote
Recommended Posts