wera99 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Będzinie i [url]www.workingpitbulls.prv.pl[/url] zapraszają 4 i 5 czerwca 2005 na największe, organizowane do tej pory, zawody dla bullowatych. Dyscypliny : - Weight Pulling na najlepszym torze w Polsce - High Jump - Weight Pull Sprint - Cannicros szczegóły juz niebawem na forach internetowych i stronie [url]www.zkwp.d6.pl[/url] oraz [url]www.workingpitbulls.prv.pl[/url] Quote
wera99 Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Będzinie i [url]www.workingpitbulls.prv.pl[/url] zapraszają 4 i 5 czerwca 2005 na największe, organizowane do tej pory, zawody dla bullowatych. Dyscypliny : - Weight Pulling na najlepszym torze w Polsce - High Jump - Weight Pull Sprint - Cannicros szczegóły juz niebawem na forach internetowych i stronie [url]www.workingpitbulls.prv.pl[/url] oraz [url]www.zkwp.d6.pl[/url] Quote
tufi Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Szkoda, ze tak daleko i ze taki termin - bo czesc osob bedzie na europejskiej, czesc na bulliadzie... Quote
wera99 Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='tufi']Szkoda, ze tak daleko i ze taki termin - bo czesc osob bedzie na europejskiej, czesc na bulliadzie...[/quote] Wiem wiem , ale tylko ten termin mieliśmy do dyspozycji Pzdr :D :D Quote
wera99 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 [img]http://www.ariasz.maxnet.org.pl/ast/photo/64e5f019d2e2fb9e10d1b23d803e8a01.jpg[/img] :D :D wkrótce info o noclegach :D :D Quote
wera99 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 [img]http://www.ariasz.maxnet.org.pl/ast/photo/64e5f019d2e2fb9e10d1b23d803e8a01.jpg[/img] :D :D :D wkrótce info o noclegach :D :D Quote
wera99 Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Ceny konkurencji: Weight Pulling - 25 zł za pierwszego psa , każdy następny 20 zł Pozostałe konkurencje - 15 zł za pierwszego psa, każdy następny 12 zł szczegóły juz niebawem na forach internetowych i stronach: [url]www.zkwp.d6.pl[/url] [url]www.workingpitbulls.prv.pl[/url] BAZA NOCLEGOWA: "IRYS" UL. Sportowa 4 Tel (032) 567-51-52 "CUMULUS" UL. Sportowa 3 Tel (032) 267-52-15 "DOM TURYSTY" UL. Sportowa 4a Tel (032) 267-59-50 [img]http://img122.echo.cx/img122/287/mapabedzin1aq.jpg[/img] Quote
ELSAM1 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :D My bedziemy z dwoma "potworami" ale w niedziele Quote
wera99 Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 [quote] My bedziemy z dwoma "potworami" ale w niedziele[/quote] W takim razie - do zobaczenia :D Quote
magia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 my tez mamy nadzieje ze dotrzemy :) ale tylko popatrzyć :D Quote
ELSAM1 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 W Niepolomicach pod Krakowem konkurencja w ten sam weekend robi... :evil: Quote
wera99 Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 [quote name='ELSAM1']W Niepolomicach pod Krakowem konkurencja w ten sam weekend robi... :evil:[/quote] Nam to w niczym nie przeszkadza :D :D :D Quote
speed Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='ELSAM1']W Niepolomicach pod Krakowem konkurencja w ten sam weekend robi... :evil:[/quote] Termin POWERDOGS znany jest od pół roku,natomiast piknik w Będzinie niecały miesiąc... Jeśli ktoś ma ochote zobaczyć najsilniejsze psy zapraszam do Niepołomic,a w sprawie fotki ze strong manem rzeczywiście Będzin bedzie lepszy 8) Pozdrawiam i życze miłej zabawy na obydwu imprezach Quote
Tomek AST & APBT Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 My oczywiście będziemy w Będzinie. Pokaz Strong Manów rzeczywiście się odbędzie. Cieszy, że w końcu udało się, że wszytskie bullowate, w ramach imprezy ZKwP, mogą startować razem. Quote
Leon.T Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Tomek AST & APBT']My oczywiście będziemy w Będzinie. Pokaz Strong Manów rzeczywiście się odbędzie. Cieszy, że w końcu udało się, że wszytskie bullowate, w ramach imprezy ZKwP, mogą startować razem.[/quote] [b]Faktycznie, masz rację! Szkoda że to tak daleko?[/b] Quote
Tomek AST & APBT Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Leon.T'][quote name='Tomek AST & APBT']My oczywiście będziemy w Będzinie. Pokaz Strong Manów rzeczywiście się odbędzie. Cieszy, że w końcu udało się, że wszytskie bullowate, w ramach imprezy ZKwP, mogą startować razem.[/quote] [b]Faktycznie, masz rację! Szkoda że to tak daleko?[/b][/quote] Jesteś w tej samej sytuacji co ja. Dla nas to też koniec świata, a i tak musimy być ;] Quote
staff-ka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Masakra tyle imprez w jednym czasie :evil: Bulliada ,która w koncu odwołali :roll: - zawody dla strong dog's ów - w jednym czasie w dwóch róznych miejscach :lol: :lol: Jakas tam wystawa krajowa - którys oddział organizuje 8) No i Europejska w Tulln :lol: :lol: Chętnie,bym pokazała jak Staffik potrafi wisieć w powietrzu i nie tylko - chyba w Bedzinie - tak?? - bo w Niepołomicach (chociaz blizej ) nie przyjmuja SBT :-? - no ,ale nie rozdwoimy sie - niestety :( Szkoda,ze POLSKA nie potrafi sie tak DOGADAĆ jeśli chodzi o takie IMPREZY :x W Austrii byłoby to nie do pomyslenia -aby tyle imprez Kynologicznych (mam na mysli organizowane przez ZK było NA RAZ :roll: ) - tam nawet krajowe wystawy (jak i we Włoszech sa zgodnie dogadywane) - no ,ale cóż - starciła na tym już Bulliada i straca troszke inni też 8) A ja jedynie moge żałowac,ze nie bedzie mnie tu czy tu :( Pozdrawiam i życze sukcesów gdziekolwiek będziecie :D :drinking: Quote
Guest bernulka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 JA co prawda mam bernusia, ale jade sobie pooglądać! Mieszkam w mieście obok więc! Kati? Wybierasz się? Fajnie że to jest wcześnie bo skoro tak to o 16 juz bede mogła jechac na Zieloną na dni Dąbrowy! :D paździoszki :lol: Quote
sheltomaniak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='bernulka']JA co prawda mam bernusia, ale jade sobie pooglądać! Mieszkam w mieście obok więc! Kati? [/quote] Ja tak samo jak bernulka :) Nie mam zadnego psa bojowego (2 pastuchy w domu;) ) I mieszkac w DG to chetnie pojade ogladac :) Quote
Guest bernulka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='sheltomaniak'][quote name='bernulka']JA co prawda mam bernusia, ale jade sobie pooglądać! Mieszkam w mieście obok więc! Kati? [/quote] Ja tak samo jak bernulka :) Nie mam zadnego psa bojowego (2 pastuchy w domu;) ) I mieszkac w DG to chetnie pojade ogladac :)[/quote] fajnie! Spotkamy się:) paździoszki :) Quote
Tomek AST & APBT Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Nagrody za pierwsze miejsca w kazdej dyscyplinie to [b]odtwarzacze DVD - PHILIPS [/b] Główna nagroda w Weight Pullingu to [b]rower górski firmy AUTHOR[/b] oczywiscie kazda lokata nagradzana jest produktami firm [b]EUKANUBA i HILL's[/b] oraz wybrane miejsca produktami innych sponsorów. Quote
Guest bernulka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 I nie pojechałam... urodziny kolegi :cry: paździoszki :cry: Quote
Kati Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ja niedawno wróciłam z zawodów. byłam tylko dwie godziny, ale bardzo mi się podobało. Jutro też się wybieram. :D Quote
Guest bernulka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='Kati']Ja niedawno wróciłam z zawodów. byłam tylko dwie godziny, ale bardzo mi się podobało. Jutro też się wybieram. :D[/quote] Od której jest jutro? paździoszki Quote
Recommended Posts