Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olga ja dziekuję Ci tak czy inaczej, gdyż wiem, że w każdej sytuacji można liczyć na Twoją pomoc a to jest bardzo ważne :loveu::loveu::loveu:

Doda , jak na swój wiek to naprawdę jesteś bardzo zdecydowaną osobą, podziwiam Cię i życzę wszystkim mamom takich córek ( sobie też).
Twoja wrażliwość i determinacja idą cudownie w parze i oby nigdy nie zbłądziły :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ihabe napisał(a):
Olga ja dziekuję Ci tak czy inaczej, gdyż wiem, że w każdej sytuacji można liczyć na Twoją pomoc a to jest bardzo ważne :loveu::loveu::loveu:

No pewnie, ja Olgi też baaardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Pieniążki wpłacać na konto Emira - Oddział Terenowy Sosnowiec
Z dopiskiem "Na Supelka"

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
59 1050 1924 1000 0090 6204 7718 (skopiowałam ze strony Emira)

Posted

milcia17 napisał(a):
Przelałam już na konto dla Supełka.
taki śliczny, mam nadzieję, że będę mieć okazję, żeby go poznać... :razz:

baaaardzo dziekujemy w imieniu slicznego Supelka :loveu::loveu::loveu:
Bedziesz miala okazje:mad::evil_lol: zeby go poznac!

kto jeszcze sie dorzuci? Piekny Supelek pieknie prosi..

Posted

Prosimy gorąco o szukanie domku dla Supełka,jak równiez o zasileniu jego skarpety.Chłopaka musimy zaszczepic,odjajczyć i utrzymac,a niestety sytuacja finansowa naszego oddziału jest dramatyczna.
Dziękujemy wszystkim za wpłaty i prosimy o dalszą pomoc.

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Supełka.Jest mniejszy niz przypuszczałam.Za to gumola drze jak olbrzym.Mieszka teraz razem z naszą Dunia,która wróciła włąśnie z nieudanej adopcji..:shake:

Posted

Doda i ciotki -zróbcie coś ,by byly wplywy na tego Supła - inaczej Bajka ma duże problemy z wykarmieniem calej tej gromady -za co ma te psy utrzymywać ? Przy przekazywaniu psa jest dużo obiecywań i deklaracji -a potem cisza i brak funduszy ? Zrobcie moze jakieś bazarki ,allegro cegielkowe -co tam tylko można . Nie można tak zostawić Edytki z psami i pustą kasą.:shake:
A Ty Doda -jesli masz tak blisko do Bajki-Edytki i masz nieco czasu -pomóż jej choć przy tych dwóch suniach i w sumie 13 szczeniakach -ok ??
Pomoc przy karmieniu maluchow -zajmuje to masę czasu Bajce-jesli robi toi sama .Moze masz kolezankę tez do pomocy -zaproś.:p
Bo jak szukalyscie miejsca dla Supla -to znalazlyscie Edytkę-Bajkę i wam nie odmówila a teraz macie okazję pomóć Jej za Jej pomoc Wam .:p
To takie moje i nie tylko moje prośby i sugestie .:pBędziemy wam wdzięczni ..

Posted

Droga [B]olga7[/B], masz rację. Ja obecnie mieszkam w internacie w Krakowie i tylko na weekendy jestem na śląsku. Doda też ostatnio ma koopę spraw do załatwienia. Nawet nie mogę z nią się spotkać :( ... Przyjdziemy z nią do Supełka jak tylko czas na to pozwoli, p. Edytka wie co to znaczy nie mieć czasu to może zrozumie nas... Ja wpłaciłam pieniążki dla Supełka i nie mogę więcej, bo nie pracuję. Ślę buziaczki dla Supełka :*

Posted

To ja tez - Droga olga
oczywiście, wiem, ze jest potrzebna pomoc przy psach
ale prosze Cie, zrozum, ze ja - tak jak powiedziala milcia - nie mam czasu by sie z nia krotko spotkac, kiedy jest w Dabrowie w weekendy, a co dopiero kilka godzin przy psiakach. Chociaz nie chodze juz do szkoly i jeszcze niemam pracy to i tak doba jest za krótka dla mnie. Mam tyle spraw na glowie ze hej.... ale pamietam o p.edytki i psach, pomogę jak tylko bede mogla,znajde chwilke czasu.

milcio, oczywiscie ze mozemy zrobic bazarki :lol:

Posted

Te informacje o was obu znacznie zmieniają sytuację -myślalam,że macie obie możliwości czasowe oraz że macie b.blisko do Bajki,żeby podejść/podjechać.
Jest to jednak nie takie proste,jak myślalam-trudno.Jakoś to musi być.Gdyby jednak udało się wam jakoś dopilnować zbiórki na karmę dla Supła ,to będzie juz du,no i ogloszeń Supła ,żeby znalazl dom.Dziekuję wam za informacje-dziewczyny.

Posted

BaRDZO PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!

SUPEL Z DRUGA SUNIA TYDZIEŃ TEMU UCIEKLI Z HOTELIKU !!
DOGOMANIACY Z SOSNOWCA, BLAGAMY O POMOC W POSZUKIWANIU!
JUTRO ROZWIESZĘ OGLOSZENIA Z DOGOMANIACZKA MILCIA17
ZNALAZCY CZEKA NAGRODA

Posted

dzisiaj z milcią rozwiesiłysmy ogloszenia w zagórzu, na sroduli..
gdyby ktoś z sosnowca chciałby rozwiesić dalej to bedziemy bardzo wdzieczni!