natalia_aa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Chodzi o 2 samce, jeden czarny podpalany, drugi czarny z białymi znaczeniami, te prawdopodobnie wyrzucone z firmy? Bo jeśli tak, to one średnio wyżłowate, jeden dogowaty, drugi minimalnie owczarkowaty... Quote
Fiks Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie wiem dlaczego, ale allegro usunęło moją aukcję z Kosią. Może ktoś się zlituje i zrobi dla niej allegro, proszę. Quote
natalia_aa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kosia nadal bez domu. Poproszę naszego fotografa o nowe zdjęcia niuni. Lalka miała ostatnio usuwany kamień nazębny, na chwilę obecną czuje się wyśmienicie... tylko domu jej brak! Quote
Fiks Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziś Kosia po liftingu cioci Pinki :lol: Zdjęcia nienajlepsze, bo nie chciałyśmy niuni długo męczyć na słońcu. Quote
pinkmoon Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ee, taki tam lifting że tylko parę masakrycznych kołtunów z uszu i portek się wycięło. Zastrzegam że ogon niestety Kosi sam wyłysiał już wcześniej, ja go tak nie wystrzygłam :lol: Quote
Fiks Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 pinkmoon napisał(a): (...) Zastrzegam że ogon niestety Kosi sam wyłysiał już wcześniej, ja go tak nie wystrzygłam :lol: No nie wiem. W razie czego mam zdjęcia Kosi przed strzyżeniem :cool3: Quote
Recommended Posts