Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

właśnie,właśnie dogo jest priorytetem :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Co z tego, skoro najpierw byłaś na fb i nk :mad::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']właśnie,właśnie dogo jest priorytetem :diabloti:[/QUOTE]

te portale sie raz dwa przeleci a tu zabawiam dłuzej , musiałam jeszcze głowe umyć wiec nie wchodziłam na dogo :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Quźwa ale miałam dzisiaj noc , śpie sobie a tu nagle słysze taki dziwny dzwięk i za chwilę czuję odór :wallbash: Ibri spała u nas , na szcześci na kocu którym był przykryty Sebek i nie wytrzymała , ale zamiast nas obudzić to sfajdaczyła sie nam na koc :eek2: taką zajebiście rzadką koopą :eek2: jeju jak jebało , myślałam że się zrzygam :mdleje:na szczesie Sebek sie zerwał i poszedł sprać to , zamoczył koc a ja go tylko dzisiaj wsadziła do pralki i się właśnie pierze :lol:[/QUOTE]
:o :o :O
u nas kot dostałby eksmisję z domu :lol:
[quote name='dOgLoV']powiedzcie że piękną mam sygnaturkę :loveu:[/QUOTE]

śliczna :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']:o :o :O
u nas kot dostałby eksmisję z domu :lol:

śliczna :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Dzisiaj tez myslalam ze Sebka zabije , on nic za soba nie zamyka , i oczywiście poszedł , drzwi od pokoju zostawił otwarte , ja wchodze patrze Ibi na tapczanie , zgoniłam ją żeby wyszła z pokoju patrze całe prześcieradło w błocie bo oczywiscie pańcio ja wypuścił na siku i wpuścił jak szedł do pracy ale po co drzwi od pokoju zamknąc :angryy:

od zajebistej osoby to i sygnaturka zajebista :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jestem ciekawa, czemu się wczoraj zmyłaś bez pożegnania :mad:[/QUOTE]

no tłumacz się teraz Ty niekulturalna babo:mad::diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Magda szalejesz z banerami widzę:evil_lol:[/QUOTE]

Nie mogę się zdecydować jaki zostawić :roll::oops:
Aga nie może mieć ładniejszego ode mnie :mad::evil_lol:

Posted

Oj jakos tak wyszlo :oops: zaczęło mnie mulić , przymknęłam na chwilę oko i Sebastian obudził mnie o 21 :oops: cos źle ostatnio znoszę te nocki , ale nic jeszcze 3 i weekend :evil_lol: mam nadzieję :roll:

Magda i tak nie będziesz miała ładniejszego ode mnie , ja mam najlepszy :diabloti:

ide umyć schody , za jakąś chwilę wrócę ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Magda i tak nie będziesz miała ładniejszego ode mnie , ja mam najlepszy :diabloti:
[/QUOTE]

Jak mogłam zrobić Ci ładniejszy banerek niż sobie :hmmmm::mad:
Ale zawsze mogę sobie zrobić taki sam :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Angi']oba paskudne, lepiej? :diabloti: tzn. kolor napisu przeraża i nic nie widać. . :p[/QUOTE]

Kolor napisu jest zgodny z kolorami jesieni :eviltong: a jak jesteś ślepa, to załóż okulary :evil_lol: