łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']Wy go weźcie:razz:[/QUOTE] hehe nie mozemy ;) Neron by nie zaakceptował nowego dużego psa a i z Qwendi były by problemy , do tego to pies a My nie chcemy więcej samców ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']trochę szkoda;)[/QUOTE] No szkoda , Theo jest słodki ma dopiero 21 miesięcy , wychowal sie z ragdollem wiec i koty lubi ;) ( o ile to ten sam ale raczej nie moze byc takiego zbiegu okolicznosci ) Quote
kalyna Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']hehe nie mozemy ;) Neron by nie zaakceptował nowego dużego psa a i z Qwendi były by problemy , do tego to pies a My nie chcemy więcej samców ;)[/QUOTE] oo dyskryminujecie samce? u nas odwrotnie, to suki są złe :eviltong: szkoda psiaka, oby znalazł dobry domek :) Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='kalyna']oo dyskryminujecie samce? u nas odwrotnie, to suki są złe :eviltong: szkoda psiaka, oby znalazł dobry domek :)[/QUOTE] nie dyskryminujemy ale suczki są spokojniejsze :eviltong: na pewno znajdzie , Ci ludzie nie oddają go w złe ręce ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dyskryminujemy ale suczki są spokojniejsze :eviltong:[/QUOTE] powiedz to mojej Lunie:diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']powiedz to mojej Lunie:diabloti:[/QUOTE] dawaj ją tutaj wytlumacze jej to :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV'][B]Pamiętacie[/B] jak wam pisalam o tybetanie Theo który mieszka niedaleko nas , nawet zdjęcia jego z Qwendzią wstawialam ?? Ci ludzie chcą go oddać w dobre ręce :-([/QUOTE] nie :P Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']dawaj ją tutaj wytlumacze jej to :eviltong:[/QUOTE] najlepiej tłumacz jej przy Qwendi,Luna koffa duże suczki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']nie :P[/QUOTE] bo mnie nie czytasz :eviltong: [quote name='marta.k9080']najlepiej tłumacz jej przy Qwendi,Luna koffa duże suczki:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] nie ma problemu :diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']nie kutwa, obrazki oglądam:diabloti:[/QUOTE] nawet obrazków nie oglądasz bo Theo nie widziałaś :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma problemu :diabloti:[/QUOTE] to jutro wyślę ją do Ciebie kurierem :razz: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']to jutro wyślę ją do Ciebie kurierem :razz:[/QUOTE] podaj jej mój adres sama przyleci :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 skąd wiesz o tym psie? weź mi go pokaż ;) :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']podaj jej mój adres sama przyleci :diabloti:[/QUOTE] już wybiegła,oczekuj jej:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']skąd wiesz o tym psie? weź mi go pokaż ;) :diabloti:[/QUOTE] z innego forum , chcą go oddac za darmo plus karma na cały rok ;) ale ja na 1000% nie wiem czy to ten , wiem że Theo z Ostrowa wychowany z dziecmi , a jeden Theo jest w ostrowie z rodowodem i akurat mieszka koło znajomych czy rodziny tej laski co to ogłosiła ;) Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 ale weź pokaż. :diabloti: szkoda, że nie suczka. :diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']już wybiegła,oczekuj jej:evil_lol:[/QUOTE] czekam , otwieram okno :eviltong: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']ale weź pokaż. :diabloti: szkoda, że nie suczka. :diabloti:[/QUOTE] [URL]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/60761_487494577947792_1987886528_n.jpg[/URL] Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']czekam , otwieram okno :eviltong:[/QUOTE] [I]hallo,Aga to Ty?[/I]:diabloti: [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik022_zpsa35b2b7f.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']tak ciężko było dać od razu? :P[/QUOTE] ciezko :eviltong: trza byo poszukać :eviltong: [quote name='marta.k9080'][I]hallo,Aga to Ty?[/I]:diabloti: [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik022_zpsa35b2b7f.jpg[/IMG][/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ho Luneczka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 dla Luny dwie popie*dolone pańcie to za wiele:evil_lol: Quote
Recommended Posts