angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 wezme to i to. :diabloti: dostalam zgode oj taty na wyjazd do Poznania, wiec raczej sie mnie tam spodziewaj. :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] zaraz do was wrócę , ide sie wykąpac :diabloti:[/QUOTE] ooo to długa bajka...:diabloti: ja idę z Lunką na dwór i spać,także do jutra:p Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Skopiowałam z karty ;) [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0093_zpsc99d9237.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0094_zpsd9322b28.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']wezme to i to. :diabloti: dostalam zgode oj taty na wyjazd do Poznania, wiec raczej sie mnie tam spodziewaj. :eviltong:[/QUOTE] a Sebastian stawiał ze nie przyjedziesz :eviltong: [quote name='marta.k9080']ooo to długa bajka...:diabloti: ja idę z Lunką na dwór i spać,także do jutra:p[/QUOTE] nie taka długa , prysznic tylko brałam :lol: [quote name='Angi']nie utop sie Aga :P[/QUOTE] udało mi sie nic sobie nie zrobić :eviltong: [quote name='magdabroy']Skopiowałam z karty ;) [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0093_zpsc99d9237.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0094_zpsd9322b28.jpg[/IMG][/QUOTE] o jeju jaki piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: to kolor dymny jest ? Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV']o jeju jaki piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: to kolor dymny jest ?[/QUOTE] A jaki duuuuuuuuuuuuuży :crazyeye: Mnie się pytasz? Ja w tej rasie nie siedzę i nie znam się na ich kolorach :eviltong: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']to sie z Seba zakladalas? :lol:[/QUOTE] nie zakładałam ale mówiłam mu ze może bedziesz to mówił ze nie bedziesz :eviltong: [quote name='magdabroy']A jaki duuuuuuuuuuuuuży :crazyeye: Mnie się pytasz? Ja w tej rasie nie siedzę i nie znam się na ich kolorach :eviltong:[/QUOTE] bo to On ?? wygląda jak dymny ale na zdjeciu mogł wyjsc inny kolor niz jesr w rzeczywistosci wiec pytam :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Jak mi sie bedzie chcialo siedziec tyle w pociagu to bede :P Zobaczmy, co za psy beda w sobote :P Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Tak, to samiec ;) Gizmo :) Mają jeszcze drugiego kocura Brajan'a :) Ale to mix jakiś dwóch długowłosych ras ;) Następnym razem wezmę aparat, to kolor będzie wyraźniejszy :) Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, to samiec ;) Gizmo :) Mają jeszcze drugiego kocura Brajan'a :) Ale to mix jakiś dwóch długowłosych ras ;) Następnym razem wezmę aparat, to kolor będzie wyraźniejszy :)[/QUOTE] to pewnie ma koło 8-9 kg ;) tamtego też mogłaś sfocic :loveu: koniecznie musisz do nich brac aparat :loveu: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 9 kg :p Zrobiłam Brajan'owi zdjęcia, ale się ruszał i widać tylko plamę :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']9 kg :p Zrobiłam Brajan'owi zdjęcia, ale się ruszał i widać tylko plamę :evil_lol:[/QUOTE] tak myslalam , samce tak ważą ;) nie chciał byc sławny na dogo :diabloti: [quote name='Angi']kiedy bedzie spis psow? :P[/QUOTE] pewnie na tydzien przed wystawa dopiero :roll: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 no tak, milo. :roll: i skad mam wiedziec, czy jechac czy nie... Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV']tak myslalam , samce tak ważą ;) nie chciał byc sławny na dogo :diabloti: [/QUOTE] Jak go zobaczyłam, to...:crazyeye: Lumpek przy nim to miniaturka kota :evil_lol: Następnym razem będzie sławny :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 to moj dwu kilowy kot to przy nim dopiero miniatura :p:diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']no tak, milo. :roll: i skad mam wiedziec, czy jechac czy nie...[/QUOTE] ja tam bede , powinno Ci wystarczyć :eviltong: [quote name='magdabroy']Jak go zobaczyłam, to...:crazyeye: Lumpek przy nim to miniaturka kota :evil_lol: Następnym razem będzie sławny :diabloti:[/QUOTE] dokładnie , ja jak widze "normalnego" kota to zawsze mi sie wydaje ze to mały kotek nie dawno wykluty :diabloti: koniecznie ! Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Tylko muszę Theosia trzymać z daleka od Gizmo :roll: Młody chciał się z nim pobawić jak z Lumpkiem i w efekcie ma 3 "dziury" po pazurach na głowie :(:(:( Dobrze, że nie podrapał mu twarzy :shake: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko muszę Theosia trzymać z daleka od Gizmo :roll: Młody chciał się z nim pobawić jak z Lumpkiem i w efekcie ma 3 "dziury" po pazurach na głowie :(:(:( Dobrze, że nie podrapał mu twarzy :shake:[/QUOTE] MC to zadziory , nasza Pepsi jest taka sama :roll: [quote name='Angi']motywacja konkret :D[/QUOTE] no ba ! :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 to zaplac mi za pociag i bilet na wejscie i jestem. :diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']to zaplac mi za pociag i bilet na wejscie i jestem. :diabloti:[/QUOTE] nie stać mnie :eviltong: musiałam zapłacić za naprawe lapka do tego za chwile ide do alergologa i stówka pojdzie jak nie więcej , rata za laptopa itd itd :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 sie tlumacz. Powiedz po prostu ze mnie nie chcesz. :eviltong: Quote
Recommended Posts