Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
zaraz do was wrócę , ide sie wykąpac :diabloti:[/QUOTE]

ooo to długa bajka...:diabloti: ja idę z Lunką na dwór i spać,także do jutra:p

Posted

Skopiowałam z karty ;)

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0093_zpsc99d9237.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0094_zpsd9322b28.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']wezme to i to. :diabloti:

dostalam zgode oj taty na wyjazd do Poznania, wiec raczej sie mnie tam spodziewaj. :eviltong:[/QUOTE]

a Sebastian stawiał ze nie przyjedziesz :eviltong:

[quote name='marta.k9080']ooo to długa bajka...:diabloti: ja idę z Lunką na dwór i spać,także do jutra:p[/QUOTE]

nie taka długa , prysznic tylko brałam :lol:

[quote name='Angi']nie utop sie Aga :P[/QUOTE]

udało mi sie nic sobie nie zrobić :eviltong:

[quote name='magdabroy']Skopiowałam z karty ;)

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0093_zpsc99d9237.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/SP_A0094_zpsd9322b28.jpg[/IMG][/QUOTE]

o jeju jaki piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

to kolor dymny jest ?

Posted

[quote name='dOgLoV']o jeju jaki piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

to kolor dymny jest ?[/QUOTE]

A jaki duuuuuuuuuuuuuży :crazyeye:

Mnie się pytasz? Ja w tej rasie nie siedzę i nie znam się na ich kolorach :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']to sie z Seba zakladalas? :lol:[/QUOTE]

nie zakładałam ale mówiłam mu ze może bedziesz to mówił ze nie bedziesz :eviltong:

[quote name='magdabroy']A jaki duuuuuuuuuuuuuży :crazyeye:

Mnie się pytasz? Ja w tej rasie nie siedzę i nie znam się na ich kolorach :eviltong:[/QUOTE]

bo to On ??

wygląda jak dymny ale na zdjeciu mogł wyjsc inny kolor niz jesr w rzeczywistosci wiec pytam :eviltong:

Posted

Tak, to samiec ;) Gizmo :)
Mają jeszcze drugiego kocura Brajan'a :) Ale to mix jakiś dwóch długowłosych ras ;)

Następnym razem wezmę aparat, to kolor będzie wyraźniejszy :)

Posted

[quote name='magdabroy']Tak, to samiec ;) Gizmo :)
Mają jeszcze drugiego kocura Brajan'a :) Ale to mix jakiś dwóch długowłosych ras ;)

Następnym razem wezmę aparat, to kolor będzie wyraźniejszy :)[/QUOTE]

to pewnie ma koło 8-9 kg ;)

tamtego też mogłaś sfocic :loveu:

koniecznie musisz do nich brac aparat :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']9 kg :p

Zrobiłam Brajan'owi zdjęcia, ale się ruszał i widać tylko plamę :evil_lol:[/QUOTE]

tak myslalam , samce tak ważą ;)

nie chciał byc sławny na dogo :diabloti:

[quote name='Angi']kiedy bedzie spis psow? :P[/QUOTE]

pewnie na tydzien przed wystawa dopiero :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']tak myslalam , samce tak ważą ;)

nie chciał byc sławny na dogo :diabloti:
[/QUOTE]

Jak go zobaczyłam, to...:crazyeye: Lumpek przy nim to miniaturka kota :evil_lol:

Następnym razem będzie sławny :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']no tak, milo. :roll: i skad mam wiedziec, czy jechac czy nie...[/QUOTE]

ja tam bede , powinno Ci wystarczyć :eviltong:

[quote name='magdabroy']Jak go zobaczyłam, to...:crazyeye: Lumpek przy nim to miniaturka kota :evil_lol:

Następnym razem będzie sławny :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie , ja jak widze "normalnego" kota to zawsze mi sie wydaje ze to mały kotek nie dawno wykluty :diabloti:

koniecznie !

Posted

Tylko muszę Theosia trzymać z daleka od Gizmo :roll: Młody chciał się z nim pobawić jak z Lumpkiem i w efekcie ma 3 "dziury" po pazurach na głowie :(:(:( Dobrze, że nie podrapał mu twarzy :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko muszę Theosia trzymać z daleka od Gizmo :roll: Młody chciał się z nim pobawić jak z Lumpkiem i w efekcie ma 3 "dziury" po pazurach na głowie :(:(:( Dobrze, że nie podrapał mu twarzy :shake:[/QUOTE]

MC to zadziory , nasza Pepsi jest taka sama :roll:

[quote name='Angi']motywacja konkret :D[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']to zaplac mi za pociag i bilet na wejscie i jestem. :diabloti:[/QUOTE]

nie stać mnie :eviltong: musiałam zapłacić za naprawe lapka do tego za chwile ide do alergologa i stówka pojdzie jak nie więcej , rata za laptopa itd itd :eviltong: