łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']no, poszlam sie po szkole polozyc bo mnie leb bolal i mi sie kimnelo :P[/QUOTE] śpioch jesteś :eviltong: [quote name='marta.k9080']siema:cool1:[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 nie większy niż ze mnie :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ty serio masz Bolka w znajomych? :mdleje: pisze do ciebie? Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']Ty serio masz Bolka w znajomych? :mdleje: pisze do ciebie?[/QUOTE] zaprosił mnie to akceptowałam :eviltong: nie , nie pisze , czasami jakis komentarz trzaśnie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']kazdego akceptujesz? :diabloti:[/QUOTE] nie , jak kogos nie znam w ogóle to nie akceptuje a jego kojarze to zaakceptowałam poza tym nie musze pozniej szukac czy cos dodal bo mi wyskoczy :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ahahahahaha, Aga szpieg. :diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']ahahahahaha, Aga szpieg. :diabloti:[/QUOTE] lubie sie pośmiać czasami :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 A on mnie wkur**a :P Aga, co ty masz za aparat? :P Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']A on mnie wkur**a :P Aga, co ty masz za aparat? :P[/QUOTE] a mnie bawi :eviltong: sony alpha 350 a co ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 a nic, tak sie pytam. ;) idziesz dzis do roboty? :P Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']a nic, tak sie pytam. ;) idziesz dzis do roboty? :P[/QUOTE] nie ide :eviltong: ile można robić nocek , dla mnie 4 to max na 5tej sie już męczę a jak mamy 6 to na ostatniej juz mi sie ryczec chce :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ahaha, tak sie pytam no :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']ahaha, tak sie pytam no :evil_lol:[/QUOTE] na szczescie nie ide , chyba bym dzisiaj tam padła na papę :roll: mam juz koszyczki do kawy :diabloti: byłam mamie ukrasc ale na działce obok była mamy kolezanka i mi dała nawet 6 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 raz piłam herbatę ze szklanki,oparzyłam sobie usta,jednak wolę kubek:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 ja nie lubie pić z kubków , herbate jeszcze ale kawa musi byc z cienkiej szklanki , koniecznie :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 U znajomych co byliśmy jest MC ;) Ale go wymiziałam :loveu: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']U znajomych co byliśmy jest MC ;) Ale go wymiziałam :loveu:[/QUOTE] i fotek nie masz ?? :placz: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV']i fotek nie masz ?? :placz:[/QUOTE] Nie pomyślałam żeby zabrać aparat :oops: na telefonie mam dwie, ale mój telefon robi kiepskie zdjęcia :roll: Quote
angineuuka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ja ci kupie szklanki z koszyczkami a ty daj mi klawiature :lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie pomyślałam żeby zabrać aparat :oops: na telefonie mam dwie, ale mój telefon robi kiepskie zdjęcia :roll:[/QUOTE] to co , wstaw je :diabloti: [quote name='Angi']ja ci kupie szklanki z koszyczkami a ty daj mi klawiature :lol:[/QUOTE] hooo dostaniesz za freee :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Komp nie chce mi znaleźć bluethoota z telefomu :mad: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='magdabroy']Komp nie chce mi znaleźć bluethoota z telefomu :mad:[/QUOTE] tez czasami mam z takimi rzeczami problem :roll: [quote name='Angi']juz do ciebie biegne :P[/QUOTE] nie zapomnij kiełbachy albo paczki chusteczek , inaczej Qwendi Cie na bank nie wpuści :eviltong: zaraz do was wrócę , ide sie wykąpac :diabloti: Quote
Recommended Posts