Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

jeju a ja jem i piję przy laptopie,a mamy tylko jeden komp w domu,pora być ostrożną:evil_lol:

dla mnie kawa tylko w kubku,ja ze szklanki nie umiem pic,bo albo parzę sobie usta albo rozleję...:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jeju a ja jem i piję przy laptopie,a mamy tylko jeden komp w domu,pora być ostrożną:evil_lol:

dla mnie kawa tylko w kubku,ja ze szklanki nie umiem pic,bo albo parzę sobie usta albo rozleję...:diabloti:[/QUOTE]

noo to jest chwila nieuwagi :shake:

a mi normalnie nie smakuje z kubka , pije ale bez przyjemnosci , ja musze miec cienka szklanke i musi byc przeźroczysta :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']noo to jest chwila nieuwagi :shake:

a mi normalnie nie smakuje z kubka , pije ale bez przyjemnosci , ja musze miec cienka szklanke i musi byc przeźroczysta :lol:[/QUOTE]

znam to,kiedyś nalałam coca-colę do kubka i nie smakowała mi,dopiero jak napiłam się ze szklanki to była dobra:evil_lol:
mam swój ulubiony czarny kubek i z niego piję ciepłe napoje,zimne napoje tylko ze szklanki a wodę z butelki:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']To trzymam kciuki, żebyś tylko klawiaturę musiała wymienić ;)[/QUOTE]

oby ;)

czytalam ze niektore laptotpy pod klawiatura maja specjalne kanaliki wlasnie po to że jak cos sie na lapka wyleje to nie wleci do środka , oby ten je miał :diabloti:

[quote name='marta.k9080']znam to,kiedyś nalałam coca-colę do kubka i nie smakowała mi,dopiero jak napiłam się ze szklanki to była dobra:evil_lol:
mam swój ulubiony czarny kubek i z niego piję ciepłe napoje,zimne napoje tylko ze szklanki a wodę z butelki:evil_lol:[/QUOTE]

bo człowiek to dziwna istota , a moja mama to juz wogóle ma dziwnie , rano musi wypic kawe w cienkiej szklance , po poludniu w kubku bo inaczej jej nie smakuje :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']lepsze kłaki niż ćma :P
dobranoc, miłej pracy ;)[/QUOTE]

nie była miła :eviltong:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='unikatowydiament']doberek Aguś,miłego weekendu:)[/QUOTE]

hejka ;)

dziekuje i wzajemnie :lol:

mam juz lapka , ale klawiatura mi sie lepi i z lekka ciężko sie pisze :roll: