Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 jeju a ja jem i piję przy laptopie,a mamy tylko jeden komp w domu,pora być ostrożną:evil_lol: dla mnie kawa tylko w kubku,ja ze szklanki nie umiem pic,bo albo parzę sobie usta albo rozleję...:diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='marta.k9080']jeju a ja jem i piję przy laptopie,a mamy tylko jeden komp w domu,pora być ostrożną:evil_lol: dla mnie kawa tylko w kubku,ja ze szklanki nie umiem pic,bo albo parzę sobie usta albo rozleję...:diabloti:[/QUOTE] noo to jest chwila nieuwagi :shake: a mi normalnie nie smakuje z kubka , pije ale bez przyjemnosci , ja musze miec cienka szklanke i musi byc przeźroczysta :lol: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 To trzymam kciuki, żebyś tylko klawiaturę musiała wymienić ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='dOgLoV']noo to jest chwila nieuwagi :shake: a mi normalnie nie smakuje z kubka , pije ale bez przyjemnosci , ja musze miec cienka szklanke i musi byc przeźroczysta :lol:[/QUOTE] znam to,kiedyś nalałam coca-colę do kubka i nie smakowała mi,dopiero jak napiłam się ze szklanki to była dobra:evil_lol: mam swój ulubiony czarny kubek i z niego piję ciepłe napoje,zimne napoje tylko ze szklanki a wodę z butelki:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mi też sok, woda, cola itp. nie smakują z kubka, musi być ze szklanki :lol: a kawa to z konkretnych kubków tylko :lol: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='agaciaaa']To trzymam kciuki, żebyś tylko klawiaturę musiała wymienić ;)[/QUOTE] oby ;) czytalam ze niektore laptotpy pod klawiatura maja specjalne kanaliki wlasnie po to że jak cos sie na lapka wyleje to nie wleci do środka , oby ten je miał :diabloti: [quote name='marta.k9080']znam to,kiedyś nalałam coca-colę do kubka i nie smakowała mi,dopiero jak napiłam się ze szklanki to była dobra:evil_lol: mam swój ulubiony czarny kubek i z niego piję ciepłe napoje,zimne napoje tylko ze szklanki a wodę z butelki:evil_lol:[/QUOTE] bo człowiek to dziwna istota , a moja mama to juz wogóle ma dziwnie , rano musi wypic kawe w cienkiej szklance , po poludniu w kubku bo inaczej jej nie smakuje :diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 dawno zdjęć nie wstawialam , to macie jedno :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04850_zpsfeb546d6.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 wiedzialam ze Ci sie spodoba :diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Angi']też cię kocham. :diabloti:[/QUOTE] teraz bede specjalnie dla Ciebie focic kazdego pajaka ktory mi sie żuci w oczy :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 okej :lol: mój kot pożarł ćmę :mdleje: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Angi']okej :lol: mój kot pożarł ćmę :mdleje:[/QUOTE] a feeee ćny sa ohydne :angryy: Quote
angineuuka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 później pewnie ją wyrzyga :mdleje: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Angi']później pewnie ją wyrzyga :mdleje:[/QUOTE] Tobie na pościel :eviltong: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Angi']wszystko możliwe :P[/QUOTE] ja nie raz znajduje na parapecie niespodzianki kocie w postaci wyrzyganych kłaków :eviltong: dobranoc :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 lepsze kłaki niż ćma :P dobranoc, miłej pracy ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Angi']lepsze kłaki niż ćma :P dobranoc, miłej pracy ;)[/QUOTE] nie była miła :eviltong: [quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='unikatowydiament']doberek Aguś,miłego weekendu:)[/QUOTE] hejka ;) dziekuje i wzajemnie :lol: mam juz lapka , ale klawiatura mi sie lepi i z lekka ciężko sie pisze :roll: Quote
Recommended Posts