Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Aga, a Ty co, znowu deski malujesz? :mad:[/QUOTE]

może naćpała się farby:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ciężko widzę jej wejście na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

jakoś już wlazła:diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']ale jak będą chciały pójść dalej to pójdą. kurcze, fajnie masz, że twoje przez płot nie przechodzą. moje paskudy są ostatnio zafascynowane psem sąsiadów, młodym labkiem. całe godziny spędzają przy płocie i wiem, że jakby nie były na linkach, to anis już dawno bu do niego sobie poszedł. tam to jeszcze pół biedy ale jak sobie pójdą przed dom, na drogę, to więcej im grozi niestety a ciekawskie są strasznie więc nie łudzę się nawet, że sobie odpuszczą:shake: mam wielką ochotę pozwolić im już wychodzić na wolności ale boję się.[/QUOTE]

Co racja to racja , jak będą chciały to sobie pójdą , ale staramy sie nie myśleć tymi kategoriami bo jak to Donvitov ( chyba) napisał koty dzielą się na te nie wychodzące i na te szczęśliwe , uwielbiam patrzec jak chodzą sobie beztrosko po podwórku i polują na motylki , a nie moge tak jak Ty przywiązać ich na smyczkach bo Neron by je zamęczył :shake: zero przyjemnosci by miały z dworku ;)
Dzisiaj np hasały sobie na dworze a przyszła godzina 19sta i oby dwie stały pod drzwiamy zeby je do domku wpuścić :lol: normalnie jak pieski :loveu:

a teraz Ibri śpiuchna sobie koło mnie :lol: zawsze zadziwia mnie jak one mogą spać z głowami w tej pozycji :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/P6140074_zpsb505d586.jpg[/IMG]

[quote name='natija']moja Bella przez plot nie umie bo za mala,wiec przechodzi pod plotem,szukalismy z sasiadem jakim cudem,ale do dzisiaj nie wiemy,raz poleciala i nie zauwazylam patrze przez okno a tu moj pies na chodniku z ludzmi sie wita,cale szczescie,ze szybko zauwazylam,bo nie wiem co bym zrobila jak by na ulice poszla.A,ze sasiada mam super to wymienil swoj plot i jak Bella do niego zawita przywitac sie z koteczkiem to przynajmniej na ulice nie wyleci:)[/QUOTE]

To my podobnie nie wiemy jak pare razu udało sie naszym psom wyjśc poza posesje , a trzeba dodac ze nasze psy sa duże i dośc niebezpieczne , ile ja sie w takich momentach strachu najadłam :shake: teraz postawilismy ( juz prawie ) płot , bedzie miał około 180 cm wysokości i ze stron sąsiadów beda lamele , własnie Sebastian po nie pojechał , wreszcie bedziemy sie czuli trochę bezpieczniej :lol:

[quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='magdabroy']Aga, a Ty co, znowu deski malujesz? :mad:[/QUOTE]

noooooooooo :diabloti: dzisiaj postawilismy ostatnie przęsło :multi: i pomalowałam ostatnie deski na furtkę którą bedziemy stawiali jutro :multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='marta.k9080']może naćpała się farby:evil_lol:[/QUOTE]

naćpana to ja jestem wiecznie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna też tak sypia jak Ibri:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna też tak sypia jak Ibri:evil_lol:[/QUOTE]

tylko lekka roznica w wielkosci :diabloti:

[quote name='magdabroy']Nie przyznawaj się publicznie, bo Cię wsadzą :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='natija']wlasnie toz to niebezpieczne ;)[/QUOTE]

bedziecie mnie odwiedzały :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tylko lekka roznica w wielkosci :diabloti:[/QUOTE]

minimalna :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nic co dobre nie jest złe :diabloti:[/QUOTE]

no nie wiem...chipsy są dobre,ale rośnie od nich doopa:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']no nie wiem...chipsy są dobre,ale rośnie od nich doopa:evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt:
Przed chwilą chciałam właśnie otworzyć paczkę chipsów ;) Ale otworzyłam sobie piwko :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt:
Przed chwilą chciałam właśnie otworzyć paczkę chipsów ;) Ale otworzyłam sobie piwko :)[/QUOTE]

od piwka rośnie opona:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dlatego otworzyłam jednak chipsy i urosnę równomiernie :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti:słusznie

Posted

[quote name='marta.k9080']no nie wiem...chipsy są dobre,ale rośnie od nich doopa:evil_lol:[/QUOTE]

od słodkiego też rośnie doopa :lol:

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt:
Przed chwilą chciałam właśnie otworzyć paczkę chipsów ;) Ale otworzyłam sobie piwko :)[/QUOTE]

buahahahhaha , widzisz jakie dogo jest pożyteczne :diabloti:

[quote name='marta.k9080']od piwka rośnie opona:diabloti:[/QUOTE]

noooo piwo to puste kalorie :diabloti: