łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']W occie, soli, smażone, duszone..... :p[/QUOTE] .... z bitą śmietaną :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV'].... z bitą śmietaną :diabloti:[/QUOTE] Jak ktoś lubi, to czemu nie ;) Jak można jeść ogórki kiszone z czekoladą, to równie dobrze grzyby z bitą śmietaną :) Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jak ktoś lubi, to czemu nie ;) Jak można jeść ogórki kiszone z czekoladą, to równie dobrze grzyby z bitą śmietaną :)[/QUOTE] chyba bym 2 dni rzygała po takim zestawie :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [url]http://img233.imageshack.us/img233/658/dscn7756q.jpg[/url] :loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Ptysiak'][URL]http://img233.imageshack.us/img233/658/dscn7756q.jpg[/URL] :loveu::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] fajowskie nie ?? :diabloti: wiedziałam że się spodoba :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba bym 2 dni rzygała po takim zestawie :eviltong:[/QUOTE] a ja chyba tydzień:evil_lol: i nie mogę zjeść nic kiszonego,bo mnie zęby wtedy bolą... Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja chyba tydzień:evil_lol: i nie mogę zjeść nic kiszonego,bo mnie zęby wtedy bolą...[/QUOTE] może masz coś ze szkliwem , ja uzywam sensodyne bo jak jadłam zimne lody to była masakra :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 sensodyne jest ok :) zawsze miałam dosyć wrażliwe zęby Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']sensodyne jest ok :) zawsze miałam dosyć wrażliwe zęby[/QUOTE] no ja tez niestety , jak juz zauwazylam jestem jakimś wybrykiem natury .... Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']no ja tez niestety , jak juz zauwazylam jestem jakimś wybrykiem natury ....[/QUOTE] spoko jesteśmy we dwie:D Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']spoko jesteśmy we dwie:D[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 to ja znikam na dwór z Lunką...dobranoc:lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to ja znikam na dwór z Lunką...dobranoc:lol:[/QUOTE] no to dobranoc ;) ja byłam sie wykąpać bo coś mnie już spanie muli .... Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']fajowskie nie ?? :diabloti: wiedziałam że się spodoba :loveu:[/QUOTE] Boskie :loveu::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [url]http://www.bodyicoach.com/wp-content...012/10/150.jpg[/url] mmmm białeczko :loveu: Grzyby są pyszne jak się je umie przyrządzić :grins: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Zobacz co dla ciebie mam :loveu::evil_lol: Możesz już kupić takie terrarium sobie :evil_lol: [img]https://lh5.googleusercontent.com/-l6lTH2x3wew/UbN6oBQl7zI/AAAAAAAAJp8/KdMF_leik0k/w800-h500-no/pajaczek.jpg[/img] Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Boskie :loveu::evil_lol:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Luzia'][URL]http://www.bodyicoach.com/wp-content...012/10/150.jpg[/URL] mmmm białeczko :loveu: Grzyby są pyszne jak się je umie przyrządzić :grins:[/QUOTE] samo białko :diabloti: [quote name='unikatowydiament']świetne foteczki:loveu:[/QUOTE] dziękuje :loveu: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] hello ;) [quote name='Ptysiak']Zobacz co dla ciebie mam :loveu::evil_lol: Możesz już kupić takie terrarium sobie :evil_lol: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-l6lTH2x3wew/UbN6oBQl7zI/AAAAAAAAJp8/KdMF_leik0k/w800-h500-no/pajaczek.jpg[/URL][/QUOTE] o jaaaaaaaaaaaaaaa ale boski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuje : Calus:: Calus:: Calus:: Calus: teraz nikt mi z takim osobnikiem nie podskoczy :diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']A Ty gdzie jesteś? :mad:[/QUOTE] dużo rzeczy dzisiaj musiałam zrobić , rano bylismy na targu staroci :diabloti: pozniej stawialismy płot , aż 3 przęsła nam sie udało postawić :multi: później do galerii po jakieś żarełko na wieczór , głowe umyc i jestem :diabloti: ale żeby nie było za słodko to siedze i sie drapie i cała czerwona już jestem :roll: to nie ta pieruńska zupa , w niej nie było selera :roll: to SŁOŃCE :splat:tak dawno go nie było ze zapomniałam ze mam alergie na promienie słoneczne :splat: mnie to chyba na prawde robili przez telefon i impulsów im zabrakło :roll: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Wiedziałam, że się spodoba :evil_lol: aż Gimp-a odpaliłam żeby go zrobić :evil_lol: Nawet mi nie wspominaj o uczuleniu na słońce... :/ Od wczoraj grzeję się w długim rękawie żeby znowu się nie drapać, narzekałam na deszcz ale chyba wolę jak leje... Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Wiedziałam, że się spodoba :evil_lol: aż Gimp-a odpaliłam żeby go zrobić :evil_lol: Nawet mi nie wspominaj o uczuleniu na słońce... :/ Od wczoraj grzeję się w długim rękawie żeby znowu się nie drapać, narzekałam na deszcz ale chyba wolę jak leje...[/QUOTE] zapisałam sobie na pulpicie na pamiatkę :loveu: ja dzisiaj mam tak podrapane czerwone ręce ze szok , Sebastian mnie juz po łapach bije zebym sie nie drapała , dzisiaj juz mu mówiłam ze chyba bede musiała na słonce zakładac długi rękaw :placz: musze sobie jakies kremy z filtrami kupić bo oszaleje :roll: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 O to miło :loveu: ja mam krem +50 i czasami i tak mam przekichane :/ Ja już żeby się nie drapać czasami smaruję spirytusem to na chwilę mam ulgę... Quote
Recommended Posts