Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']n mam jedna od chińczyka :diabloti: ale taka podłużna dziwną :diabloti: kupiłam bo była fajna ale tez jej w ogóle nie używam :diabloti:[/QUOTE] z Twoją pasją do gromadzenia pierdół nie dziwi mnie to :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='marta.k9080']z Twoją pasją do gromadzenia pierdół nie dziwi mnie to :diabloti:[/QUOTE] hehe , sama jestem przerażona jak widze wszystko co zgromadziłam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hehe , sama jestem przerażona jak widze wszystko co zgromadziłam :evil_lol:[/QUOTE] zrób se generalny porządek ,się zdziwisz ile miejsca Ci przybędzie:diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='marta.k9080']zrób se generalny porządek ,się zdziwisz ile miejsca Ci przybędzie:diabloti:[/QUOTE] tylko że zawsze kiedy robię generalne porządki to i tak nic mi nie ubywa bo wszystkiego mi szkoda wyrzucić mimo iż jest niepotrzebne :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']tylko że zawsze kiedy robię generalne porządki to i tak nic mi nie ubywa bo wszystkiego mi szkoda wyrzucić mimo iż jest niepotrzebne :diabloti:[/QUOTE] złota zasada mówi ,ze jak nie użyłaś czegoś przez 2lata to nie potrzebujesz tego Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A tam od razu hardcore, ma się swoje marzenia nie powiecie że wy nie macie :eviltong: A i ambona pójdzie na przetestowanie jak tylko się cieplej zrobi, co by dupy nie przewiało :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='marta.k9080']złota zasada mówi ,ze jak nie użyłaś czegoś przez 2lata to nie potrzebujesz tego[/QUOTE] o kurde to bym sie wielu rzeczy pozbyła :diabloti: [quote name='Luzia']A tam od razu hardcore, ma się swoje marzenia nie powiecie że wy nie macie :eviltong: A i ambona pójdzie na przetestowanie jak tylko się cieplej zrobi, co by dupy nie przewiało :diabloti::diabloti:[/QUOTE] buahahahahahahaha :diabloti: nie no ja mam marzenia ale takie bardziej normalne że rak to ujmę :eviltong: np w drewnianym domu po środku lasu , przy kominku w nocy w szalejącą burzę :cool3: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']Mrrr jak romantycznie :lol:[/QUOTE] nooooo :loveu: szkoda ze nie realne :roll: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']nooooo :loveu: szkoda ze nie realne :roll:[/QUOTE] e tam dlaczego? prędzej to niż konfesjonał :lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']e tam dlaczego? prędzej to niż konfesjonał :lol:[/QUOTE] nie no konfesjonałów masz pełno a gdzie ja znajdę drewianą chałupke w środku lasu z kominkiem i to jeszcze w burze :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no konfesjonałów masz pełno a gdzie ja znajdę drewianą chałupke w środku lasu z kominkiem i to jeszcze w burze :diabloti:[/QUOTE] No to jazda na wakacje w góry, poszukać domku w lesie z kominkiem, a burze latem to norma :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Naklejka']No to jazda na wakacje w góry, poszukać domku w lesie z kominkiem, a burze latem to norma :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: chetnie ale w tym roku to wakacje odpadają :eviltong: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Haha ja w sumie nie wiem jakie mam marzenia w tej kwestii, jak jakieś miałam to realizowałam na bieżąco :diabloti: to może teraz ta ambona? :lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='agaciaaa']Haha ja w sumie nie wiem jakie mam marzenia w tej kwestii, jak jakieś miałam to realizowałam na bieżąco :diabloti: to może teraz ta ambona? :lol:[/QUOTE] tylko laski uważajcie i z tych ambon nie powylatujcie bo później będę miała wyrzuty sumienia :diabloti: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no konfesjonałów masz pełno a gdzie ja znajdę drewianą chałupke w środku lasu z kominkiem i to jeszcze w burze :diabloti:[/QUOTE] u mnie w lesie Jacek ( leśniczy), ma taką, jak coś to daj znać umówię jakąś nockę :razz: tylko trzeba pogodę na bieżąco analizować :lol: [quote name='agaciaaa']Haha ja w sumie nie wiem jakie mam marzenia w tej kwestii, jak jakieś miałam to realizowałam na bieżąco :diabloti: to może teraz ta ambona? :lol:[/QUOTE] A plaża? :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']A plaża? :cool3:[/QUOTE] Owszem była na liście i powiedzmy że jest po części zrealizowana :diabloti: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']tylko laski uważajcie i z tych ambon nie powylatujcie bo później będę miała wyrzuty sumienia :diabloti:[/QUOTE] I słusznie :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Owszem była na liście i powiedzmy że jest po części zrealizowana :diabloti:[/QUOTE] Po części? :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']u mnie w lesie Jacek ( leśniczy), ma taką, jak coś to daj znać umówię jakąś nockę :razz: tylko trzeba pogodę na bieżąco analizować :lol: A plaża? :cool3:[/QUOTE] ej to staniesz w razie co na dachu z konewką i plastrem blachy i bedziesz udawała burze i deszcz :diabloti: [quote name='agaciaaa']Owszem była na liście i powiedzmy że jest po części zrealizowana :diabloti:[/QUOTE] oooooooo :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']Po części? :diabloti:[/QUOTE] No na tyle na ile się da, nie ryzykując przy tym mandatu :diabloti: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ej to staniesz w razie co na dachu z konewką i plastrem blachy i bedziesz udawała burze i deszcz :diabloti: [/QUOTE] Nie ma problemu, jak coś to mogę nawet do sypialni wparować z tą konewką i udawać cieknący dach :razz: [quote name='agaciaaa']No na tyle na ile się da, nie ryzykując przy tym mandatu :diabloti:[/QUOTE] A piasek nie przeszkadzał? :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']Nie ma problemu, jak coś to mogę nawet do sypialni wparować z tą konewką i udawać cieknący dach :razz: A piasek nie przeszkadzał? :diabloti:[/QUOTE] nie nio aż tak to nie :eviltong: pewnie koc mieli i tak sie nie dowiesz :eviltong: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']nie nio aż tak to nie :eviltong: pewnie koc mieli i tak sie nie dowiesz :eviltong:[/QUOTE] chciałam żeby było klimatycznie a tu odrzucają moje starania :obrazic: Z kocem się nie liczy :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']chciałam żeby było klimatycznie a tu odrzucają moje starania :obrazic: Z kocem się nie liczy :diabloti:[/QUOTE] Trójkącików nie lubię a Ty i konewka to już czworokąt :eviltong: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']nie nio aż tak to nie :eviltong: pewnie koc mieli [B]i tak sie nie dowiesz[/B] :eviltong:[/QUOTE] Otóż to. Szczegóły niech pozostaną tajemnicą :diabloti: Quote
Recommended Posts