Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Ja się z biżuterią czuję jak choinka,serio,kolczyki dyndają,pierścionki przeszkadzają,bransoletki też...:evil_lol:[/QUOTE]

ja mam tylko jeden pierścionek i obrączke na jednym palcu bo tez nie lubie miec zbędnych rzeczy na palcach ale za to zegarki lubie , jakies opaski też mogą być ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam tylko jeden pierścionek i obrączke na jednym palcu bo tez nie lubie miec zbędnych rzeczy na palcach ale za to zegarki lubie , jakies opaski też mogą być ;)[/QUOTE]
Ja już z przyzwyczajenia noszę pierścionek (prosta srebrna obrączka z grawerem, dostałam na 18 od mamy :) ), zegarek, łańcuszek i kolczyki mam zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja już z przyzwyczajenia noszę pierścionek (prosta srebrna obrączka z grawerem, dostałam na 18 od mamy :) ), zegarek, łańcuszek i kolczyki mam zawsze :evil_lol:[/QUOTE]

a ja obrączkę zażyczyłam sobie najcieńszą jaką mogli zrobić bo nie lubie mieć za bardzo nic na palcach , łańcuszek też mam zawsze , zegarek nie bo mi sie moje znudzily i teraz czaje na nowy :diabloti: kolczyków tez nie mam zawsze ale często :lol:

ps ciągle szukam nerki ma miec max 20 cm długosci a takich nie ma :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
ps ciągle szukam nerki ma miec max 20 cm długosci a takich nie ma :angryy:[/QUOTE]

jak nie ma,jak są:p ja taką mam,tak sądzę,jutro zrobię fotę

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja obrączkę zażyczyłam sobie najcieńszą jaką mogli zrobić bo nie lubie mieć za bardzo nic na palcach , łańcuszek też mam zawsze , zegarek nie bo mi sie moje znudzily i teraz czaje na nowy :diabloti: kolczyków tez nie mam zawsze ale często :lol:

ps ciągle szukam nerki ma miec max 20 cm długosci a takich nie ma :angryy:[/QUOTE]
Moja ma 4mm szer :) Też nigdy nie lubiłam nosić nic na palcach a teraz jak zdejmę to mi jakoś dziwnie :lol:

Ja kolczyki to mam 4 standardowe + tragus wiec mam zawsze :lol:

TASIEMASIE na prawdę zrobi wszystko wg widzimisię, zapytaj czy zrobią taką 20 cm :)

[quote name='Angi']tutaj jak nie o seksie mowa to o kolczykach xD[/QUOTE]
biżuteria to ważna część każdej kobiety :oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']

biżuteria to ważna część każdej kobiety :oops:[/QUOTE]

czyli wniosek wysnułam słuszny,jestem babochłopem :p

Posted

[quote name='marta.k9080']jak nie ma,jak są:p ja taką mam,tak sądzę,jutro zrobię fotę[/QUOTE]

jedyna najmniejsza jaką znalazłam to taka

[URL]http://allegro.pl/reebok-zgabna-lekka-saszetka-nerka-torba-biodrowka-i3193555060.html[/URL]

i mi sie nie podobie nawet :roll:

[quote name='vege*']Moja ma 4mm szer :) Też nigdy nie lubiłam nosić nic na palcach a teraz jak zdejmę to mi jakoś dziwnie :lol:

Ja kolczyki to mam 4 standardowe + tragus wiec mam zawsze :lol:

TASIEMASIE na prawdę zrobi wszystko wg widzimisię, zapytaj czy zrobią taką 20 cm :)

biżuteria to ważna część każdej kobiety :oops:[/QUOTE]

moja ma 3 MM

wiem zacofana jestem ale przetłumacz mi to na polski " Ja kolczyki to mam 4 standardowe + tragus wiec mam zawsze :lol:" :oops::eviltong:

ale ona robi takie "kobiece" a ja chce sportową ;)

[quote name='Angi']taka ciekawostka : dziś już chyba 4 razu usunęła mi sie twoja galeria z sub.. xD[/QUOTE]

uoooooooooooooooooooooo :mad:

[quote name='marta.k9080']czyli wniosek wysnułam słuszny,jestem babochłopem :p[/QUOTE]

ja też :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']hahaha, możliwe :evil_lol:[/QUOTE]

idę się z tym przespać...:evil_lol:

Dobranoc Aga :p

Posted

[quote name='marta.k9080']idę się z tym przespać...:evil_lol:

Dobranoc Aga :p[/QUOTE]

dobranoc ;)

nie patrzcie na bajzel bo wiatrołap nie jest jeszcze wyremontowany ale taki widok zastałam idąc do łazienki :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02203_zpscccc4076.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']
wiem zacofana jestem ale przetłumacz mi to na polski " Ja kolczyki to mam 4 standardowe + tragus wiec mam zawsze :lol:" :oops::eviltong:

ale ona robi takie "kobiece" a ja chce sportową ;)
[/QUOTE]
[URL]http://img15.imageshack.us/img15/2826/dsc01031wt7.jpg[/URL]
Standard to te dwa na dole, a tragus to ten w chrząstce z kryształkiem ;) Ja mam zwykłą kuleczkę :)

A no i wszystko jasne :)

Posted

[quote name='vege*'][URL]http://img15.imageshack.us/img15/2826/dsc01031wt7.jpg[/URL]
Standard to te dwa na dole, a tragus to ten w chrząstce z kryształkiem ;) Ja mam zwykłą kuleczkę :)

A no i wszystko jasne :)[/QUOTE]

ała aż mnie zabolało to w chrząstce :diabloti:

ale fajnie tak :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ała aż mnie zabolało to w chrząstce :diabloti:

ale fajnie tak :diabloti:[/QUOTE]
To teraz ci powiem, że ja nic nie czułam tylko słyszałam przekłucie takie "pyk" :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']To teraz ci powiem, że ja nic nie czułam tylko słyszałam przekłucie takie "pyk" :evil_lol:[/QUOTE]

to cud , na chrząstce boli , ja kiedys sobie przekułam na górze ucha tzn w salonie i mi tak przekuła że mi sie kulka jakas z tyłu zrobiła i bolało jak nie wiem do tego tak jakos z ukosa i musiałam kolczyk wyciągnąć :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']to cud , na chrząstce boli , ja kiedys sobie przekułam na górze ucha tzn w salonie i mi tak przekuła że mi sie kulka jakas z tyłu zrobiła i bolało jak nie wiem do tego tak jakos z ukosa i musiałam kolczyk wyciągnąć :shake:[/QUOTE]
Ja miałam takim czymś zamrażane więc nic nie czułam :)

A czym miałaś, pistoletem? Jak tak to współczuję :shake: Ta kulka to pewnie ziarnina, często się robi na chrząstkach, ale wystarczy posmarować rozpuszczoną aspiryną i znika ;)

Posted

[quote name='vege*']Ja miałam takim czymś zamrażane więc nic nie czułam :)

A czym miałaś, pistoletem? Jak tak to współczuję :shake: Ta kulka to pewnie ziarnina, często się robi na chrząstkach, ale wystarczy posmarować rozpuszczoną aspiryną i znika ;)[/QUOTE]

ja miałam pistoletem , szkoda ze nie wiedziałam czym to przykładać bo bym tak zrobiła a tak wyciągnełam kolczyk bo ból był niesamowity i dziurka pewnikiem sie dawnoooo zarosła ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja miałam pistoletem , szkoda ze nie wiedziałam czym to przykładać bo bym tak zrobiła a tak wyciągnełam kolczyk bo ból był niesamowity i dziurka pewnikiem sie dawnoooo zarosła ;)[/QUOTE]
ja już nawet nie pamiętam jakie to uczucie, przekłuwanie uszu :P

Posted

[quote name='dOgLoV']ja miałam pistoletem , szkoda ze nie wiedziałam czym to przykładać bo bym tak zrobiła a tak wyciągnełam kolczyk bo ból był niesamowity i dziurka pewnikiem sie dawnoooo zarosła ;)[/QUOTE]
Chrząstki się igłą przekłuwa bo nie rozrywa chrząstki ;) Moja koleżanka miała też pistoletem i przez 1,5 roku ciągle jej to ucho puchło i dopiero po 2 latach zmieniła sobie kolczyk bo wcześniej ją tak bolało, nie wiem jak wytrzymała :evil_lol:

[quote name='Angi']ja mam dwa w chrząstce :P
jeden miałam robiony pistoletem i NIC mnie nie bolało, a drugi miałam robiony igłą i bolał jak cholera :P[/QUOTE]
Ja pistoletem miałam tylko standardy ;)

Posted

[quote name='Niufciak']ja już nawet nie pamiętam jakie to uczucie, przekłuwanie uszu :P[/QUOTE]

ja na dole sobie sama przekłuwałam , igła opalona nad ogniem żeby zaraki spalić pyra i jechane :diabloti:

[quote name='vege*']Chrząstki się igłą przekłuwa bo nie rozrywa chrząstki ;) Moja koleżanka miała też pistoletem i przez 1,5 roku ciągle jej to ucho puchło i dopiero po 2 latach zmieniła sobie kolczyk bo wcześniej ją tak bolało, nie wiem jak wytrzymała :evil_lol:

Ja pistoletem miałam tylko standardy ;)[/QUOTE]

widzisz , ja nie wytrzymałam , nie dało się , to taki ból jak czasami człowiek źle sie połozy i spi na zgiętym uchu :eek2: jak sie przebudzisz to z bólu nie idzie wyrobić , często tak mam :roll:

Posted

[quote name='Niufciak']ja chciałam sobie drugą dziurkę w jednym uchu dorobić ale w końcu się rozmysliłam i kupiłam taki kolczyk zakładany :D[/QUOTE]

bała bym sie że zgubię :lol: ja mam talent do gubienia wszystkiego :lol: