Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']tam chociaż więcej miejsca jest :diabloti:[/QUOTE] mojego nie widziałaś :evilbat: Opel Vectra tez niczego sobie :lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']mojego nie widziałaś :evilbat: Opel Vectra tez niczego sobie :lol:[/QUOTE] A busa ktoś praktykował? W tym to miejsca a miejsca :diabloti: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']:evil_lol: Ja w maluchu tylko raz jechałam z ciotką, która mnie prawie w tym maluchu zabiła bo to były początku jej jazdy, a miałam dopiero 6 lat :evil_lol: [/QUOTE] maluch to pułapka , podczas zderzenia nie masz w nim szans :shake: ale bzykanie to inna sprawa :eviltong: [quote name='Angi']tam chociaż więcej miejsca jest :diabloti:[/QUOTE] wtedy raczej nie myslisz o miejscu :evil_lol: [quote name='Luzia']mojego nie widziałaś :evilbat: Opel Vectra tez niczego sobie :lol:[/QUOTE] widzę coraz więcej miłośniczek aut jest :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']A busa ktoś praktykował? W tym to miejsca a miejsca :diabloti:[/QUOTE] autobus od razu :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']maluch to pułapka , podczas zderzenia nie masz w nim szans :shake: ale bzykanie to inna sprawa :eviltong: widzę coraz więcej miłośniczek aut jest :evil_lol:[/QUOTE] W trakcie bzykania występują innego rodzaju uderzenia :diabloti: dobre auto nie jest złe, ale znam lepsze miejsca :siara: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']autobus od razu :diabloti:[/QUOTE] Autobus nie ale pociąg... Miałam niewątpliwą przyjemność być kiedyś świadkiem :lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']maluch to pułapka , podczas zderzenia nie masz w nim szans :shake: ale bzykanie to inna sprawa :eviltong: [/QUOTE] No właśnie, ale spoko ciotka się jakoś zmieściła obok autobusu cudem i żyję! :evil_lol: [quote name='Angi']autobus od razu :diabloti:[/QUOTE] czemu nie:diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Autobus nie ale pociąg... Miałam niewątpliwą przyjemność być kiedyś świadkiem :lol:[/QUOTE] myślałam, że uczestnikiem .. :diabloti: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']autobus od razu :diabloti:[/QUOTE] pełen ludzi :diabloti: [quote name='Luzia'][B]W trakcie bzykania występują innego rodzaju uderzenia[/B] :diabloti: dobre auto nie jest złe, ale znam lepsze miejsca :siara:[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: jakie ?? :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']myślałam, że uczestnikiem .. :diabloti:[/QUOTE] Nie miałam przyjemności :( [quote name='dOgLoV'] jakie ?? :diabloti:[/QUOTE] pralka, drzewo, konfesjonał (moje niespełnione marzenie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ) Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Nie miałam przyjemności :( pralka, drzewo, konfesjonał (moje niespełnione marzenie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: )[/QUOTE] dobre dobre :diabloti: moja koleżanka mi opowiadała jak sie bzykała na ambonie w lesie i o mało by z niej nie wyleciała w trakcie :diabloti: [quote name='Angi']co jak co, ale konfesjonał? :mdleje:[/QUOTE] buahahaha jaka zdegustowana :diabloti: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia'] pralka, drzewo, konfesjonał (moje niespełnione marzenie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: )[/QUOTE] Padłam! :roflt: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']dobre dobre :diabloti: [B]moja koleżanka mi opowiadała jak sie bzykała na ambonie w lesie i o mało by z niej nie wyleciała w trakci[/B]e :diabloti: buahahaha jaka zdegustowana :diabloti:[/QUOTE] poplułam się dzięki tobie :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] moja koleżanka mi opowiadała jak sie bzykała na ambonie w lesie i o mało by z niej nie wyleciała w trakcie :diabloti: buahahaha jaka zdegustowana :diabloti:[/QUOTE] Takiej na dziki? Nie wie co traci :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jakie tu tematy :mdleje: okropne :D[/QUOTE] następna zdegustowana :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 To wciąż dogomania? A może sexmania? :evil_lol: Forum zmienia profil :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Dzieci zaraz dostaną łopatkę i grabki i do piaskownicy :diabloti: Swoją drogą zastanawiałam się kiedyś jak by to było na piaszczystej plaży, czy piasek by się nie wypychał nie tam gdzie nie trzeba :evilbat: Quote
Naklejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Dzieci zaraz dostaną łopatkę i grabki i do piaskownicy :diabloti: Swoją drogą zastanawiałam się kiedyś jak by to było na piaszczystej plaży, czy piasek by się nie wypychał nie tam gdzie nie trzeba :evilbat:[/QUOTE] peeling :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Dzieci zaraz dostaną łopatkę i grabki i do piaskownicy :diabloti: [B]Swoją drogą zastanawiałam się kiedyś jak by to było na piaszczystej plaży, czy piasek by się nie wypychał nie tam gdzie nie trzeba [/B]:evilbat:[/QUOTE] Może spróbuj i nam potem opowiesz :loveu: ze szczegółami oczywiście :diabloti::evilbat::evilbat: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']peeling :diabloti:[/QUOTE] aua :cool1: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Może spróbuj i nam potem opowiesz :loveu: ze szczegółami oczywiście :diabloti::evilbat::evilbat:[/QUOTE] Na to trzeba poczekać aż się cieplej zrobi :diabloti: Mam nadzieję że fotorelacja zbędna :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']Padłam! :roflt:[/QUOTE] padłeś , powstań , powerade :diabloti: [quote name='Angi']poplułam się dzięki tobie :diabloti:[/QUOTE] polecam sie na przyszłość :evil_lol: [quote name='Luzia']Takiej na dziki? Nie wie co traci :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie takiej :diabloti: [quote name='Aleksandra95']Jakie tu tematy :mdleje: okropne :D[/QUOTE] same zboczuchy tutaj :siara: [quote name='vege*']następna zdegustowana :diabloti:[/QUOTE] one tylko takie udają :evil_lol: ale dobra , idę spać , oczywiście grzecznie z rączkami na pierzynce :diabloti: dobranoc zboczuszki , miłego spamu :peace: Quote
Aleksa. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Na to trzeba poczekać aż się cieplej zrobi :diabloti: Mam nadzieję że [B]fotorelacja zbędna[/B] :evil_lol:[/QUOTE] przemyślę to :evilbat: Quote
Recommended Posts