łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Nie mam okna od strony ulicy :([/QUOTE] a nie macie tam sklepów na wynos ?? :diabloti: tzn dowóz :eviltong: [quote name='marta.k9080']będę to sobie tłumaczyła,jak już skuszę się na paczkę chipsów[/QUOTE] skuś sie skuś :lol: Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja też pożeram czypsy :evil_lol: mi zielony glut nie potrzebny, nie drapię się zbyt często do krwi :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']skuś sie skuś :lol:[/QUOTE] może jutro...:diabloti: jakie to ja najbardziej lubię...solone i paprykowe ostre najlepiej karbowane:facelick: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']ja też pożeram czypsy :evil_lol:[/QUOTE] A ja zjadłam wczoraj :-( Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Lay's strong:loveu:[/QUOTE] o tak:sabber: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Lay's strong:loveu:[/QUOTE] Fromage :loveu: Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja nawet nie wiem jaki mam smak, jakieś tam warzywne :P Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']ja też pożeram czypsy :evil_lol: mi zielony glut nie potrzebny, nie drapię się zbyt często do krwi :lol:[/QUOTE] wiesz co dobre :diabloti: a ja i owszem , Sebastian mi juz obiecal ze kiedys mi rece do kaloryfera przywiaze bo w nocy spac przeze mnie nie może tak sie czochram :evil_lol: a ja sie orientuje dopiero jak wstane ze sie drapałam jak mnie wszystko szczypie :roll: zwłaszcza nogi :roll: [quote name='marta.k9080']może jutro...:diabloti: jakie to ja najbardziej lubię...solone i paprykowe ostre najlepiej karbowane:facelick:[/QUOTE] solone :loveu::loveu::loveu::loveu: polecam piekielne wassabi :diabloti: odechce Ci sie ostrych chipsów :evil_lol: Quote
Talucha Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A weźcie idźcie, jak tu człowiek ma być na diecie jak tu tak zachęcają na piwko i chipsy :diabloti: A z domu przecież nie trzeba wychodzić, tesco dowozi zakupy :diabloti: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']ja nawet nie wiem jaki mam smak, jakieś tam warzywne :P[/QUOTE] to masz pewność, ze są zdrowe :diabloti: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Lay's strong:loveu:[/QUOTE] a jadłes piekielne wassabi ?? :cool3: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Talucha']A weźcie idźcie, jak tu człowiek ma być na diecie jak tu tak zachęcają na piwko i chipsy :diabloti: A z domu przecież nie trzeba wychodzić, tesco dowozi zakupy :diabloti:[/QUOTE] ja od poniedziałku sie zaczne odchudzac tylko nie wiem od którego :eviltong: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Talucha']A weźcie idźcie, jak tu człowiek ma być na diecie jak tu tak zachęcają na piwko i chipsy :diabloti: A z domu przecież nie trzeba wychodzić, tesco dowozi zakupy :diabloti:[/QUOTE] Też planowałam być na diecie i doopa :diabloti: poważnie tesco dowozi żarcie do domu? :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV'] solone :loveu::loveu::loveu::loveu: polecam piekielne wassabi :diabloti: odechce Ci sie ostrych chipsów :evil_lol:[/QUOTE] wassabi jadłam orzeszki ziemne w panierce...nie przepadam za chrzanem...mi to jakoś nosem poszło aż drapało...:evil_lol: Quote
Talucha Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Te wassabi to są te śmierdzące? :lol:\ [B] vege* [/B][URL]http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/?gclid=COie3OfOtrYCFUQV3god5EsApw[/URL] :cool3: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Talucha']Te wassabi to są te śmierdzące? :lol:[/QUOTE] tak :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']te wassabi są nie dobre :lol:[/QUOTE] mało powiedziane , chociaż jak ktoś lubi piekielnie ostry chrzan to polecam :diabloti: [quote name='vege*']Też planowałam być na diecie i doopa :diabloti: poważnie tesco dowozi żarcie do domu? :crazyeye:[/QUOTE] też nie wiedziałam :crazyeye: [quote name='marta.k9080']wassabi jadłam orzeszki ziemne w panierce...nie przepadam za chrzanem...mi to jakoś nosem poszło aż drapało...:evil_lol:[/QUOTE] nooo , straszne przeżycie :diabloti: [quote name='Talucha']Te wassabi to są te śmierdzące? :lol:[/QUOTE] nie wąchałam ale piekielnie ostre :angryy::eviltong: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Talucha'] [B] vege* [/B][URL]http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/?gclid=COie3OfOtrYCFUQV3god5EsApw[/URL] :cool3:[/QUOTE] o me gusta :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV'] nooo , straszne przeżycie :diabloti:[/QUOTE] dokładnie:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Przywozi przywozi :) i całkiem sensowni są panowie przywożący :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Przywozi przywozi :) i całkiem sensowni są panowie przywożący :diabloti:[/QUOTE] widzę, że ktoś już zamawiał :lol: :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Przywozi przywozi :) i całkiem sensowni są panowie przywożący :diabloti:[/QUOTE] to na co czekasz , zapowiedz się chypsami a moze na śniadanku zostaną :eviltong: Quote
vege* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Aleks89']Przywozi przywozi :) i całkiem sensowni są panowie przywożący :diabloti:[/QUOTE] Żadnego na herbatkę nie zaprosiłeś? :diabloti: Quote
Recommended Posts