Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja jestem uczulona tylko na jakiś tam antybiotyk i ugryzienia owadów, jak mnie coś ugryzie to od razu mi to miejsce puchnie do kolosalnych rozmiarów, ale jak nie podrapie to szybko znika, a tak to mogę jeść wszystko :multi: Bez owoców bym nie wytrzymała, kocham je bardziej niż słodycze. Arbuzy, czereśnie, borówki, kiwi i wszystkie inne :loveu::loveu::loveu: tylko awocado nie lubię, smakuje jak glut :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to przyjedz do mnie jak jabłonie rodzą , ostatnio nie mieliśmy co z jabkami robić , do dzisiaj je mamy na strychu , ale podobno jeszcze są zjadliwe , tesciowa wczoraj uryrała jabłecznik i sie skusiłam na taki gorący kawałek , to dzisiaj mam , pape podrapana do krwi i wszystko mnie swędzi :angryy:[/QUOTE]

naprawdę okropna ta alergia
a na jabłka bym się skusiła:razz:

Posted

[quote name='Angi']no to piona! :lol:[/QUOTE]

piona :ylsuper:

[quote name='Aleks89']Możesz myć tym co drugi dzień a co drugi balsamami i czym chcesz.Kondycja samej skóry ci się poprawi i nie ma świądu wcale ,albo jest mniejszy.Ja używałem kiedyś regularnie :) i polecam.Taka kostka kosztuje z 15zł ale starcza na dłuuugo ,bo to strasznie twarde mydło i wydajne :)Spróbuj chociaż.[/QUOTE]

spróbuję , w tygodniu postaram się je nabyć ;)

[quote name='vege*']A ja jestem uczulona tylko na jakiś tam antybiotyk i ugryzienia owadów, jak mnie coś ugryzie to od razu mi to miejsce puchnie do kolosalnych rozmiarów, ale jak nie podrapie to szybko znika, a tak to mogę jeść wszystko :multi: Bez owoców bym nie wytrzymała, kocham je bardziej niż słodycze. Arbuzy, czereśnie, borówki, kiwi i wszystkie inne :loveu::loveu::loveu: tylko awocado nie lubię, smakuje jak glut :evil_lol:[/QUOTE]

Ja na ugryzienie komara jestem uczulona ale jak napuchne to tak swędzi że nie idzie się nie drapać do tego to pieczenie straszne , widzicie kolejny plus przedłużającej się zimy , brak komarów :multi:

czereśnie :loveu: tak je lubię że nawet nie przepaławiam ich bo jak bym zobaczyła glizde to bym juz dalej nie jadla a tak nie widzę i jem aż nie pękam :evil_lol:

ale na prawde podziwiam Cie że kiedyś jadłaś gluty bo ja nie wiem jak one smakują ale bym nie skorzystała spróbować :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='marta.k9080']naprawdę okropna ta alergia
a na jabłka bym się skusiła:razz:[/QUOTE]

oj tak ;)

w zeszłym roku jabłonie nam tak obrodziły że wszyscy sasiedzi dostali jabłka cała rodzina i jeszcze nie mielismy co z nimi robić :shake: ciekawe jak w tym roku bedzie , pewnie jedna wielka lipa bo już są pąki np na gruszy a mróz jest w nocy to wszystko szlak trafi pewnie :roll:

Posted

Tylko spytaj o takie z dużym % oliwek w składzie ,a nie jakieś gówno z oliwką na ostatnim miejscu składu:diabloti:Ma wyglądać jak stężały zielony glut i mieć kształt mydła ze średniowiecza:evil_lol:w sensie jak szare mydło:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja na ugryzienie komara jestem uczulona ale jak napuchne to tak swędzi że nie idzie się nie drapać do tego to pieczenie straszne , widzicie kolejny plus przedłużającej się zimy , brak komarów :multi:

czereśnie :loveu: tak je lubię że nawet nie przepaławiam ich bo jak bym zobaczyła glizde to bym juz dalej nie jadla a tak nie widzę i jem aż nie pękam :evil_lol:

ale na prawde podziwiam Cie że kiedyś jadłaś gluty bo ja nie wiem jak one smakują ale bym nie skorzystała spróbować :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
A myślisz, że ja przepaławiam czereśnie? :diabloti: Całe do ust i tylko pestki wypluwam :diabloti: W lato całymi dniami to tylko czereśnie jem kilogramami, dosłownie :evil_lol:

Awokado jest dziwne w smaku, ludzie chwalą to chciałam spróbować, nigdy więcej :shake: A z warzyw nigdy się nie przemogę do selera, pietruszki i dyni, fuj!

Posted

[quote name='Aleks89']Tylko spytaj o takie z dużym % oliwek w składzie ,a nie jakieś gówno z oliwką na ostatnim miejscu składu:diabloti:[B]Ma wyglądać jak stężały zielony glut[/B] i mieć kształt mydła ze średniowiecza:evil_lol:w sensie jak szare mydło:diabloti:[/QUOTE]

hahahaha. :D

Posted

[quote name='Aleks89']Tylko spytaj o takie z dużym % oliwek w składzie ,a nie jakieś gówno z oliwką na ostatnim miejscu składu:diabloti:Ma wyglądać jak stężały zielony glut i mieć kształt mydła ze średniowiecza:evil_lol:w sensie jak szare mydło:diabloti:[/QUOTE]

Co Wy dzisiaj macie z tymi glutami ?? zaczynam się was bać :diabloti:

a co do szarego mydła to czasami używam :eviltong:

[quote name='vege*']A myślisz, że ja przepaławiam czereśnie? :diabloti: Całe do ust i tylko pestki wypluwam :diabloti: W lato całymi dniami to tylko czereśnie jem kilogramami, dosłownie :evil_lol:

Awokado jest dziwne w smaku, ludzie chwalą to chciałam spróbować, nigdy więcej :shake: A z warzyw nigdy się nie przemogę do selera, pietruszki i dyni, fuj![/QUOTE]

dynie :roll: ble fuj , tylko ususzone pestki ma dobre :loveu:

[quote name='Angi']hahahaha. :D[/QUOTE]

się nie śmiej tylko do sklepu po stężonego gluta :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
dynie :roll: ble fuj , tylko ususzone pestki ma dobre :loveu:
[/QUOTE]
A pestki lubię, dobre są :)
[quote name='dOgLoV']a feeeeee , ja jem :chaos:[/QUOTE]
co wpierdelasz? :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']A pestki lubię, dobre są :)

co wpierdelasz? :diabloti:[/QUOTE]

chipsy serowo szynkowe , na skład nie patrze bo jeszcze wyczytam że nie moge ich jeśc ale popijam somersby-m JABŁKOWYM :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

o rany kiedy ja ostatnio chipsy jadłam....

Posted

[quote name='dOgLoV']chipsy serowo szynkowe , na skład nie patrze bo jeszcze wyczytam że nie moge ich jeśc ale popijam [B]somersby-m JABŁKOWYM[/B] :diabloti:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu:

ja kocham chipsy serowo cebulowe karbowane z biedronki :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']o rany kiedy ja ostatnio chipsy jadłam....[/QUOTE]

ja też dość dawno nie jadłam wiec aż miałam na nie ochotę ;)

[quote name='vege*']:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu:

ja kocham chipsy serowo cebulowe karbowane z biedronki :loveu:[/QUOTE]

dokładnie te jem tylko ze zamiast cebuli jest szynka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a tak w ogóle ludzka podłość nie zna granic :-(:-(:-(:-( nie moge na razie napisać dlaczego :-( jak bede mogła to od razu napiszę :-(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja też dość dawno nie jadłam wiec aż miałam na nie ochotę ;)

a tak w ogóle ludzka podłość nie zna granic :-(:-(:-(:-( nie moge na razie napisać dlaczego :-( jak bede mogła to od razu napiszę :-([/QUOTE]

też mam,choc wiem ,że to śmieciowe żarło jest

napisz w takim razie kiedy zechcesz:calus:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja też dość dawno nie jadłam wiec aż miałam na nie ochotę ;)

dokładnie te jem tylko ze zamiast cebuli jest szynka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a tak w ogóle ludzka podłość nie zna granic :-(:-(:-(:-( nie moge na razie napisać dlaczego :-( jak bede mogła to od razu napiszę :-([/QUOTE]
Te chipsy są super :loveu:

Ojej Aguś :-(
[quote name='Aleks89']Zamknijcie sie!!Robicie mi smaka na chipsy :shake:a sklep tak DALEKOO!!Jakieś 20m od bloku:evil_lol:[/QUOTE]
Ja tak samo, jeden sklep przez płot, a drugi po drugiej stornie ulicy :evil_lol: A i tak nigdy mi się nie chce do niego wyjść :eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']Zamknijcie sie!!Robicie mi smaka na chipsy :shake:a sklep tak DALEKOO!!Jakieś 20m od bloku:evil_lol:[/QUOTE]

o quwa ale masz daleko :diabloti: wyjdz do okna i komus krzyknij moze Ci ktoś kupi i podrzuci :eviltong:

[quote name='marta.k9080']też mam,choc wiem ,że to śmieciowe żarło jest

napisz w takim razie kiedy zechcesz:calus:[/QUOTE]

oj tam śmieciowe od razu :eviltong:

nie dotyczy to mnie bezpośrednio a ta osoba może sobie nie życzyć rozpowrzechniania tych informacji :-(

chodzi o podłość ludzko psią , niestety :roll:

Posted

[quote name='vege*']Te chipsy są super :loveu:

Ojej Aguś :-(

Ja tak samo, jeden sklep przez płot, a drugi po drugiej stornie ulicy :evil_lol: A i tak nigdy mi się nie chce do niego wyjść :eviltong:[/QUOTE]

widzę ze nie tylko ja jestem leniwa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']oj tam śmieciowe od razu :eviltong:

nie dotyczy to mnie bezpośrednio a ta osoba może sobie nie życzyć rozpowrzechniania tych informacji :-(

[U]chodzi o podłość ludzko psią , niestet[/U]y :roll:[/QUOTE]

tego się obawiałam:shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']
oj tam śmieciowe od razu :eviltong:

chodzi o podłość ludzko psią , niestety :roll:[/QUOTE]
Gdzie tam śmieciowe, toć to zdrowe warzywko, ziemniaczki :evil_lol:

Olej zdanie innych, mów co myślisz ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']tego się obawiałam:shake:[/QUOTE]

niop :roll:

[quote name='vege*']Gdzie tam śmieciowe, toć to zdrowe warzywko, ziemniaczki :evil_lol:

Olej zdanie innych, mów co myślisz ;)[/QUOTE]

no ba ziemniaczki są mega zdrowe zwłaszcza poddane tak wysokiej obróbce cieplnej :diabloti:

nie nie , chodzilo raczej o to że ta osoba którą to dotknęło moze sobie nie życzyć pisania o tym ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Gdzie tam śmieciowe, toć to zdrowe warzywko, ziemniaczki :evil_lol: [/QUOTE]

będę to sobie tłumaczyła,jak już skuszę się na paczkę chipsów

Posted

[quote name='dOgLoV']
no ba ziemniaczki są mega zdrowe zwłaszcza poddane tak wysokiej obróbce cieplnej :diabloti:

nie nie , chodzilo raczej o to że ta osoba którą to dotknęło moze sobie nie życzyć pisania o tym ;)[/QUOTE]
To nieważne :diabloti:

A już rozumiem ;)

[quote name='Aleks89']Nie mam okna od strony ulicy :([/QUOTE]
biedaczku ty :(

[quote name='marta.k9080']będę to sobie tłumaczyła,jak już skuszę się na paczkę chipsów[/QUOTE]
:diabloti: