Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A Ty zamiast pomóc Sebastianowi odśnieżać auto, to go filmujesz :D[/QUOTE]

oooo widzisz , przegapiłam :diabloti:

nie miałam rękawiczek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A Ty zamiast pomóc Sebastianowi odśnieżać auto, to go filmujesz :D[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Zawsze jest jakiś powód :evil_lol:[/QUOTE]

no ba ! :eviltong: ide sie troche dzymnąć bo spałam tylko do 12 stej i w pracy bym wpadła pewnie pod linie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejjjjjj ;)

jestem z ciebie dumna :diabloti:[/QUOTE]
Ja z siebie też :D Tym bardziej, że nie załamałam się przed chwilą, że zapowiadają na noc śnieżycę - ma dojść 30cm białego puchu, jakby u nas śniegu brakowało :/

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja z siebie też :D Tym bardziej, że nie załamałam się przed chwilą, że zapowiadają na noc śnieżycę - ma dojść 30cm białego puchu, jakby u nas śniegu brakowało :/[/QUOTE]

zacznijmy go sprzedawac na allegro :diabloti: jakiś pożytek chociaż z niego będzie :roll:

[quote name='Angi']ohohohohohohoohohohohoho :evil_lol:[/QUOTE]

:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Chyba nauczę Lunę sikania i s*ania do kibla,mam dosyć łażenia w zaspach:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']kuwete jej postaw :diabloti:[/QUOTE]

zaraz pójdę do sąsiadki co koty ma...:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zaraz pójdę do sąsiadki co koty ma...:diabloti:[/QUOTE]

chyba by od razu zadzwoniła po kaftan dla Ciebie jak bys jej oznajmiła ze chcesz pożyczyć kuwete dla psa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']chyba by od razu zadzwoniła po kaftan dla Ciebie jak bys jej oznajmiła ze chcesz pożyczyć kuwete dla psa :diabloti:[/QUOTE]

wolę kaftan,niż pół metra śniegu...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zawsze to jedna rzecz więcej do ubrania :diabloti:[/QUOTE]

czytasz mi w myślach:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']czytasz mi w myślach:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti:

mój piecuszek kochany :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01386_zpsae8c74ec.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01386_zpsae8c74ec.jpg[/URL] sweet :loveu:[/QUOTE]

zostawiłam rozłożony tapczan żeby sie popoludniu położyć to już sobie tam miejsce znalazla i pół dnia tam spędziła :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zostawiłam rozłożony tapczan żeby sie popoludniu położyć to już sobie tam miejsce znalazla i pół dnia tam spędziła :loveu:[/QUOTE]

jak słodko...i przebiegle:evil_lol:

a ja używam Luny jako prywatnego grzejnika:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ludzka podłośc nie zna granic :placz:

[URL]http://tvp.info/raport-z-polski/wideo/09032013-1400/10112427[/URL][/QUOTE]

moja wtyczka jest zua i nie obejrzę, a szukać mi się jej nie chce.

Co to jest tam? :P