łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='vege*']A no to faktycznie :evil_lol:[/QUOTE] nio , lepiej nie ryzykowac :eviltong: [quote name='milka556']Cudny psiak![/QUOTE] dziękujemy :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']U nas też na śnieg się zapowiada, niestety :roll: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01366_zps320261db.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/QUOTE] ehhhh kiedy wreszcie przyjdzie ciepełko :roll: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Wam się nie dogodzi :shake: Deszcz źle, śnieg źle, za gorąco też źle :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 nie łapie Cię zamułka? bo ja jestem taka zamulona już od ponad tygodnia przez tą pogodę... Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='magdabroy']Wam się nie dogodzi :shake: Deszcz źle, śnieg źle, za gorąco też źle :eviltong:[/QUOTE] bo widzisz Madziu , nam kobietom nigdy się nie dogodzi :shake: a tak swoją drogą to Ty chyba masz u mnie w pokoju podsłuch , dopiero co narzekałam na śnieg a Sebek do mnie mówi " poczekaj , jak będzie z tydzien ponad 25 stopni w plusie to pewnie usłyszę że chcesz śnieg i zimę " :diabloti: [quote name='marta.k9080']nie łapie Cię zamułka? bo ja jestem taka zamulona już od ponad tygodnia przez tą pogodę...[/QUOTE] no ja mam zamułkę masakryczną , a jak pomyślę że ide jeszcze na nockę to dopiero mam muła :roll: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV']bo widzisz Madziu , nam kobietom nigdy się nie dogodzi :shake: a tak swoją drogą to Ty chyba masz u mnie w pokoju podsłuch , dopiero co narzekałam na śnieg a Sebek do mnie mówi " poczekaj , jak będzie z tydzien ponad 25 stopni w plusie to pewnie usłyszę że chcesz śnieg i zimę " :diabloti: [/QUOTE] Ja się porozumiewam z Sebkiem telepatycznie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV']no ja mam zamułkę masakryczną , a jak pomyślę że ide jeszcze na nockę to dopiero mam muła :roll:[/QUOTE] ehhh..zupełnie nie odnajduję się w ciągu dnia..rano spacer jakoś do 9.30 potem śniadanie i..łapie muła..tak do 21.00 czuję się jak pijana...potem mam mój tryb nocny,ale wtedy powinnam spać..chilp:placz: Quote
angineuuka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jak was to pocieszy, to u nas zaczyna powolutku robić się biało :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się porozumiewam z Sebkiem telepatycznie :evil_lol:[/QUOTE] właśnie widzę :eviltong: w ogole on niedobry jest wczoraj do niego mówię że lipa taka pogodą i że mi sie nudzi , i pytam go " a Tobie sie nie nudzi ??" na co oparł się na fotelu , oderwał wzrok od "Diablo" założył rękę na rękę i powiedział " no wiesz , jak by Ci to powiedzieć , inteligentni nigdy się nie nudzą :lol: " :mdleje: a dzisiaj tak gładzi sie po brzuchu patrzy na mnie i mi oznajmia że jeszcze miesiąc i zapadnie na chorobę zwaną "lusternia " pytam " a co to ?? a on "to bardzo poważna choroba , za miesiąc będe musiał w lustro spojrzeć żeby widzieć swojego fifolka " :mdleje: Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Hej :) Hahha, a u nas nie pada :D Ba! Trochę śnieg stopniał i dzięki temu sięga mi tylko do kolan :P (choć zaspy na polach dalej są jak ja, z tymże już jak ja bez głowy :lol: ) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='marta.k9080']ehhh..zupełnie nie odnajduję się w ciągu dnia..rano spacer jakoś do 9.30 potem śniadanie i..łapie muła..tak do 21.00 czuję się jak pijana...potem mam mój tryb nocny,ale wtedy powinnam spać..chilp:placz:[/QUOTE] to zamień się , idz za mnie na nocke jak i tak spać nie możesz :diabloti: [quote name='Angi']jak was to pocieszy, to u nas zaczyna powolutku robić się biało :evil_lol:[/QUOTE] hmmm ..... pocieszyła byś mnie jak bys powiedziała ze u mnie jutro bedzie +15 :eviltong: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej :) Hahha, a u nas nie pada :D Ba! Trochę śnieg stopniał i dzięki temu sięga mi tylko do kolan :P (choć zaspy na polach dalej są jak ja, z tymże już jak ja bez głowy :lol: )[/QUOTE] szczęściara :eviltong: tylko do kolan :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 W moim słowniku ta choroba nazywa się "lustrzycą" :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']Jutro u ciebie będzie + 15 :grins:[/QUOTE] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: i tak Ci nie wierzę :niewiem: [quote name='magdabroy']W moim słowniku ta choroba nazywa się "lustrzycą" :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zwał tak zwal , ważne że my kobiety na nią nigdy nie zapadniemy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV'] a dzisiaj tak gładzi sie po brzuchu patrzy na mnie i mi oznajmia że jeszcze miesiąc i zapadnie na chorobę zwaną "lusternia " pytam " a co to ?? a on "to bardzo poważna choroba , za miesiąc będe musiał w lustro spojrzeć żeby widzieć swojego fifolka " :mdleje:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV']szczęściara :eviltong: tylko do kolan :diabloti:[/QUOTE] Prawda? Można już latać w krótkim rękawku 8) Dzisiaj na spacer poleciałam zresztą w adidasach, dziwne tylko, że mi przemokły :P Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']ja sobie sama nie wierzę xD[/QUOTE] wiedziałam :eviltong: [quote name='Ty$ka']Prawda? Można już latać w krótkim rękawku 8) Dzisiaj na spacer poleciałam zresztą w adidasach, dziwne tylko, że mi przemokły :P[/QUOTE] w adidaskach w śnieg :diabloti: też tak można :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 "Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;) Kolorowych snów laseczki :) Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='magdabroy']"Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;) Kolorowych snów laseczki :)[/QUOTE] kolorowych (Theoś Ty łobuzie:evil_lol:) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='magdabroy']"Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;) Kolorowych snów laseczki :)[/QUOTE] Kocham go :loveu::loveu::loveu::loveu: kolorowych :lol: Quote
bira Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='magdabroy']"Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;) Kolorowych snów laseczki :)[/QUOTE] Ty chyba żartujesz? To środek dnia przecież ;-) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='bira']Ty chyba żartujesz? To środek dnia przecież ;-)[/QUOTE] gdybym nie musiała iść na nocke to pewnie już też była bym w łóżeczku :eviltong: a wstałam przed 9tą :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 :flaming::flaming::flaming: śnieg i u nas już sypie.Idę ryczeć w poduszkę..dobranoc.Miłej pracy:p Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='marta.k9080']:flaming::flaming::flaming: śnieg i u nas już sypie.Idę ryczeć w poduszkę..dobranoc.Miłej pracy:p [/QUOTE] jak ja Ci zazdroszczę :roll: tego że możesz iść spać oczywiście ;) dziękuje ;) kolorowych słonecznych snów ;) Quote
Recommended Posts