Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']A no to faktycznie :evil_lol:[/QUOTE]

nio , lepiej nie ryzykowac :eviltong:

[quote name='milka556']Cudny psiak![/QUOTE]

dziękujemy :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']U nas też na śnieg się zapowiada, niestety :roll:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01366_zps320261db.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/QUOTE]

ehhhh kiedy wreszcie przyjdzie ciepełko :roll:

Guest wolfheart
Posted

nie łapie Cię zamułka? bo ja jestem taka zamulona już od ponad tygodnia przez tą pogodę...

Posted

[quote name='magdabroy']Wam się nie dogodzi :shake: Deszcz źle, śnieg źle, za gorąco też źle :eviltong:[/QUOTE]

bo widzisz Madziu , nam kobietom nigdy się nie dogodzi :shake: a tak swoją drogą to Ty chyba masz u mnie w pokoju podsłuch , dopiero co narzekałam na śnieg a Sebek do mnie mówi " poczekaj , jak będzie z tydzien ponad 25 stopni w plusie to pewnie usłyszę że chcesz śnieg i zimę " :diabloti:

[quote name='marta.k9080']nie łapie Cię zamułka? bo ja jestem taka zamulona już od ponad tygodnia przez tą pogodę...[/QUOTE]

no ja mam zamułkę masakryczną , a jak pomyślę że ide jeszcze na nockę to dopiero mam muła :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo widzisz Madziu , nam kobietom nigdy się nie dogodzi :shake: a tak swoją drogą to Ty chyba masz u mnie w pokoju podsłuch , dopiero co narzekałam na śnieg a Sebek do mnie mówi " poczekaj , jak będzie z tydzien ponad 25 stopni w plusie to pewnie usłyszę że chcesz śnieg i zimę " :diabloti:
[/QUOTE]

Ja się porozumiewam z Sebkiem telepatycznie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no ja mam zamułkę masakryczną , a jak pomyślę że ide jeszcze na nockę to dopiero mam muła :roll:[/QUOTE]

ehhh..zupełnie nie odnajduję się w ciągu dnia..rano spacer jakoś do 9.30 potem śniadanie i..łapie muła..tak do 21.00 czuję się jak pijana...potem mam mój tryb nocny,ale wtedy powinnam spać..chilp:placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się porozumiewam z Sebkiem telepatycznie :evil_lol:[/QUOTE]

właśnie widzę :eviltong:

w ogole on niedobry jest wczoraj do niego mówię że lipa taka pogodą i że mi sie nudzi , i pytam go " a Tobie sie nie nudzi ??" na co oparł się na fotelu , oderwał wzrok od "Diablo" założył rękę na rękę i powiedział " no wiesz , jak by Ci to powiedzieć , inteligentni nigdy się nie nudzą :lol: " :mdleje:

a dzisiaj tak gładzi sie po brzuchu patrzy na mnie i mi oznajmia że jeszcze miesiąc i zapadnie na chorobę zwaną "lusternia " pytam " a co to ?? a on "to bardzo poważna choroba , za miesiąc będe musiał w lustro spojrzeć żeby widzieć swojego fifolka " :mdleje:

Posted

Hej :)
Hahha, a u nas nie pada :D Ba! Trochę śnieg stopniał i dzięki temu sięga mi tylko do kolan :P (choć zaspy na polach dalej są jak ja, z tymże już jak ja bez głowy :lol: )

Posted

[quote name='marta.k9080']ehhh..zupełnie nie odnajduję się w ciągu dnia..rano spacer jakoś do 9.30 potem śniadanie i..łapie muła..tak do 21.00 czuję się jak pijana...potem mam mój tryb nocny,ale wtedy powinnam spać..chilp:placz:[/QUOTE]

to zamień się , idz za mnie na nocke jak i tak spać nie możesz :diabloti:

[quote name='Angi']jak was to pocieszy, to u nas zaczyna powolutku robić się biało :evil_lol:[/QUOTE]

hmmm ..... pocieszyła byś mnie jak bys powiedziała ze u mnie jutro bedzie +15 :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej :)
Hahha, a u nas nie pada :D Ba! Trochę śnieg stopniał i dzięki temu sięga mi tylko do kolan :P (choć zaspy na polach dalej są jak ja, z tymże już jak ja bez głowy :lol: )[/QUOTE]

szczęściara :eviltong: tylko do kolan :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Jutro u ciebie będzie + 15 :grins:[/QUOTE]

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

i tak Ci nie wierzę :niewiem:

[quote name='magdabroy']W moim słowniku ta choroba nazywa się "lustrzycą" :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zwał tak zwal , ważne że my kobiety na nią nigdy nie zapadniemy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

a dzisiaj tak gładzi sie po brzuchu patrzy na mnie i mi oznajmia że jeszcze miesiąc i zapadnie na chorobę zwaną "lusternia " pytam " a co to ?? a on "to bardzo poważna choroba , za miesiąc będe musiał w lustro spojrzeć żeby widzieć swojego fifolka " :mdleje:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']szczęściara :eviltong: tylko do kolan :diabloti:[/QUOTE]
Prawda? Można już latać w krótkim rękawku 8) Dzisiaj na spacer poleciałam zresztą w adidasach, dziwne tylko, że mi przemokły :P

Posted

[quote name='Angi']ja sobie sama nie wierzę xD[/QUOTE]

wiedziałam :eviltong:

[quote name='Ty$ka']Prawda? Można już latać w krótkim rękawku 8) Dzisiaj na spacer poleciałam zresztą w adidasach, dziwne tylko, że mi przemokły :P[/QUOTE]

w adidaskach w śnieg :diabloti: też tak można :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']"Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;)

Kolorowych snów laseczki :)[/QUOTE]

kolorowych
(Theoś Ty łobuzie:evil_lol:)

Posted

[quote name='magdabroy']"Twój" Theoś obudził mnie dziś o 5:30 :roll: Więc ja idę spać, a Ty baw się dobrze w pracy ;)

Kocham go :loveu::loveu::loveu::loveu:

kolorowych :lol:

Posted

Ty chyba żartujesz? To środek dnia przecież ;-)

Posted

[quote name='bira']Ty chyba żartujesz? To środek dnia przecież ;-)[/QUOTE]

gdybym nie musiała iść na nocke to pewnie już też była bym w łóżeczku :eviltong: a wstałam przed 9tą :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

:flaming::flaming::flaming: śnieg i u nas już sypie.Idę ryczeć w poduszkę..dobranoc.Miłej pracy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']:flaming::flaming::flaming: śnieg i u nas już sypie.Idę ryczeć w poduszkę..dobranoc.Miłej pracy:p

[/QUOTE]

jak ja Ci zazdroszczę :roll: tego że możesz iść spać oczywiście ;) dziękuje ;) kolorowych słonecznych snów ;)