Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a skąd to wiesz? :evil_lol:[/QUOTE]

Nie da sie nie wiedzieć , pod pizzeria ful ludzi :eviltong:

[url]http://www.ostrow24.tv/news/6843-magda-gessler-przeprowadza-rewolucje-w-ostrowie.html[/url]

Posted

[quote name='marta.k9080']Z DW to mam "American Gangster" na DVD[/QUOTE]

ten film akurat był przeciętny :eviltong:

ale np:

Johny Q , człowiek w ogniu , deja vu czy dzień próby to rewelacja na dwóch pierwszych też ryczałam jak dziecko :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ten film akurat był przeciętny :eviltong: [/QUOTE]

ten był dodany do jakiejś gazety kiedyś i dlatego go mam:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie da sie nie wiedzieć , pod pizzeria ful ludzi :eviltong:

[URL]http://www.ostrow24.tv/news/6843-magda-gessler-przeprowadza-rewolucje-w-ostrowie.html[/URL][/QUOTE]
będę oglądać :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ten był dodany do jakiejś gazety kiedyś i dlatego go mam:evil_lol:[/QUOTE]

Nawet nie widzialam ze bedzie w gazetach bo mimo ze niezbyt dobry to pewnie i tak bym kupiła :diabloti:

[quote name='Angi']będę oglądać :lol:[/QUOTE]

to dopiero koło kwietnia będzie w tv :eviltong: ale też będe oglądała :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja tez zwłaszcza z Danzelem Washingtonem :loveu:

zapomniałam wam pisać , niedaleko mnie w restauracji jest pani Gesler :diabloti:[/QUOTE]
A ja z Johnnym Depp'em, Heleną Bonham-Carter, Halle Berry, Meryl Streep i Julianne Moore :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti:[/QUOTE]

tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol:[/QUOTE] Toć to zaszczyt, przecież to mięso by wypadło z ust Pani Gessler :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']A ja z Johnnym Depp'em, Heleną Bonham-Carter, Halle Berry, Meryl Streep i Julianne Moore :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti:[/QUOTE]

Ojoj to sporo tego :eviltong: ja jeszcze ewentualnie jeszcze lubie filmy z Tomem Hanksem :loveu:

"samotność w seatle " , "Filadelfia" , "Szeregowiec Ryan" , " Masz wiadomość " , " Forrest Gump " , " Cast Away" , "Terminal" .... piękna gra aktorska :loveu:

nie lubię jej :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='vege*']Toć to zaszczyt, przecież to mięso by wypadło z ust Pani Gessler :diabloti:[/QUOTE]

Buahahahahhaha :eviltong:

podobno wypowiadała sie ze jest pod wrażeniem wysokim poziomem naszych restauracji :eviltong: więc chyba by mnie nie miała czym opluć :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ojoj to sporo tego :eviltong: ja jeszcze ewentualnie jeszcze lubie filmy z Tomem Hanksem :loveu:

"samotność w seatle " , "Filadelfia" , "Szeregowiec Ryan" , " Masz wiadomość " , [B]" Forrest Gump " , " Cast Away"[/B] , "Terminal" .... piękna gra aktorska :loveu:

nie lubię jej :eviltong:[/QUOTE]
Te dwa filmy bardzo lubię :)

U mnie jeszcze dochodzą wszystkie filmy Tima Burtona :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Te dwa filmy bardzo lubię :)

U mnie jeszcze dochodzą wszystkie filmy Tima Burtona :evil_lol:[/QUOTE]

A moim numerem jeden jest "samotność w seatle " oglądałam go chyba już z 15 razy a jak by dzisiaj leciał to też bym go oglądała :loveu::loveu::loveu::loveu:

a to chyba nie znam :oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']
aż tak u was tego przestrzegają ??:roll:
[/QUOTE]

Niestety tak :roll:

Film właśnie skończyłam oglądać ;) Ryczałam tyle razy, że nawet tego nie zliczę :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Niestety tak :roll:

Film właśnie skończyłam oglądać ;) Ryczałam tyle razy, że nawet tego nie zliczę :shake:[/QUOTE]

to lipa troszeczkę :shake:

oooo i skąd go wzięłas ??

Posted

[quote name='dOgLoV']A moim numerem jeden jest "samotność w seatle " oglądałam go chyba już z 15 razy a jak by dzisiaj leciał to też bym go oglądała :loveu::loveu::loveu::loveu:

a to chyba nie znam :oops:[/QUOTE]
Ja bez końca mogę oglądać film Mamma Mia! zawsze mi strasznie poprawia humor no i kocham musicale :loveu: I Sweeney Todd: Demoniczny Golibroda z Fleet Street :loveu: polecam :)

[quote name='dOgLoV']

oooo i skąd go wzięłas ??[/QUOTE]
tajemnica :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']
tajemnica :diabloti:[/QUOTE]

Twoja informacja była bardzo dobra ;) niestety tam się dziś nie dało tego obejrzeć :shake: ale znalazłam w innym miejscu :multi:

Posted

[quote name='magdabroy']Twoja informacja była bardzo dobra ;) niestety tam się dziś nie dało tego obejrzeć :shake: ale znalazłam w innym miejscu :multi:[/QUOTE]
no właśnie czasami tak jest, że się nie da :/ ale film piękny prawda? :)

Posted

[quote name='vege*']no właśnie czasami tak jest, że się nie da :/ ale film piękny prawda? :)[/QUOTE]

Cudny :loveu:

A mój mąż się ze mnie śmiał jak ja ryczałam :mad:

Posted

[quote name='vege*']Ja kiedyś nie potrafiłam się popłakać na filmie, teraz ryczę ciągle :evil_lol:[/QUOTE]

Mnie takie filmy zawsze rozczulały :) A jak jeszcze wiem, że film jest oparty na faktach, to już w ogóle :roll:

Posted

Tzn mnie o zwierzętach to też od zawsze, ale jak ginął mój ulubiony bohater to nie potrafiłam, a teraz :oops:

W sobotę na TVN będzie "Uwierz w ducha" :loveu: