łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Angi']a skąd to wiesz? :evil_lol:[/QUOTE] Nie da sie nie wiedzieć , pod pizzeria ful ludzi :eviltong: [url]http://www.ostrow24.tv/news/6843-magda-gessler-przeprowadza-rewolucje-w-ostrowie.html[/url] Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='marta.k9080']Z DW to mam "American Gangster" na DVD[/QUOTE] ten film akurat był przeciętny :eviltong: ale np: Johny Q , człowiek w ogniu , deja vu czy dzień próby to rewelacja na dwóch pierwszych też ryczałam jak dziecko :lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV']ten film akurat był przeciętny :eviltong: [/QUOTE] ten był dodany do jakiejś gazety kiedyś i dlatego go mam:evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie da sie nie wiedzieć , pod pizzeria ful ludzi :eviltong: [URL]http://www.ostrow24.tv/news/6843-magda-gessler-przeprowadza-rewolucje-w-ostrowie.html[/URL][/QUOTE] będę oglądać :lol: Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='marta.k9080']ten był dodany do jakiejś gazety kiedyś i dlatego go mam:evil_lol:[/QUOTE] Nawet nie widzialam ze bedzie w gazetach bo mimo ze niezbyt dobry to pewnie i tak bym kupiła :diabloti: [quote name='Angi']będę oglądać :lol:[/QUOTE] to dopiero koło kwietnia będzie w tv :eviltong: ale też będe oglądała :diabloti: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja tez zwłaszcza z Danzelem Washingtonem :loveu: zapomniałam wam pisać , niedaleko mnie w restauracji jest pani Gesler :diabloti:[/QUOTE] A ja z Johnnym Depp'em, Heleną Bonham-Carter, Halle Berry, Meryl Streep i Julianne Moore :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='vege*']Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti:[/QUOTE] tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='marta.k9080']tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol:[/QUOTE] Toć to zaszczyt, przecież to mięso by wypadło z ust Pani Gessler :diabloti: Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='vege*']A ja z Johnnym Depp'em, Heleną Bonham-Carter, Halle Berry, Meryl Streep i Julianne Moore :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aga na co czekasz, biegnij po autograf i zdjęcie pamiątkowe :diabloti:[/QUOTE] Ojoj to sporo tego :eviltong: ja jeszcze ewentualnie jeszcze lubie filmy z Tomem Hanksem :loveu: "samotność w seatle " , "Filadelfia" , "Szeregowiec Ryan" , " Masz wiadomość " , " Forrest Gump " , " Cast Away" , "Terminal" .... piękna gra aktorska :loveu: nie lubię jej :eviltong: Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='marta.k9080']tylko uważaj żeby Cię nie opluła starym mięsem:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='vege*']Toć to zaszczyt, przecież to mięso by wypadło z ust Pani Gessler :diabloti:[/QUOTE] Buahahahahhaha :eviltong: podobno wypowiadała sie ze jest pod wrażeniem wysokim poziomem naszych restauracji :eviltong: więc chyba by mnie nie miała czym opluć :eviltong: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV']Ojoj to sporo tego :eviltong: ja jeszcze ewentualnie jeszcze lubie filmy z Tomem Hanksem :loveu: "samotność w seatle " , "Filadelfia" , "Szeregowiec Ryan" , " Masz wiadomość " , [B]" Forrest Gump " , " Cast Away"[/B] , "Terminal" .... piękna gra aktorska :loveu: nie lubię jej :eviltong:[/QUOTE] Te dwa filmy bardzo lubię :) U mnie jeszcze dochodzą wszystkie filmy Tima Burtona :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='vege*']Te dwa filmy bardzo lubię :) U mnie jeszcze dochodzą wszystkie filmy Tima Burtona :evil_lol:[/QUOTE] A moim numerem jeden jest "samotność w seatle " oglądałam go chyba już z 15 razy a jak by dzisiaj leciał to też bym go oglądała :loveu::loveu::loveu::loveu: a to chyba nie znam :oops: Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] aż tak u was tego przestrzegają ??:roll: [/QUOTE] Niestety tak :roll: Film właśnie skończyłam oglądać ;) Ryczałam tyle razy, że nawet tego nie zliczę :shake: Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='magdabroy']Niestety tak :roll: Film właśnie skończyłam oglądać ;) Ryczałam tyle razy, że nawet tego nie zliczę :shake:[/QUOTE] to lipa troszeczkę :shake: oooo i skąd go wzięłas ?? Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] oooo i skąd go wzięłas ??[/QUOTE] Poślę Ci PW ;) Quote
angineuuka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 na zalukaj można oglądać filmy, tylko się płaci 3 zł z czymś za 7 dni :lol: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV']A moim numerem jeden jest "samotność w seatle " oglądałam go chyba już z 15 razy a jak by dzisiaj leciał to też bym go oglądała :loveu::loveu::loveu::loveu: a to chyba nie znam :oops:[/QUOTE] Ja bez końca mogę oglądać film Mamma Mia! zawsze mi strasznie poprawia humor no i kocham musicale :loveu: I Sweeney Todd: Demoniczny Golibroda z Fleet Street :loveu: polecam :) [quote name='dOgLoV'] oooo i skąd go wzięłas ??[/QUOTE] tajemnica :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='vege*'] tajemnica :diabloti:[/QUOTE] Twoja informacja była bardzo dobra ;) niestety tam się dziś nie dało tego obejrzeć :shake: ale znalazłam w innym miejscu :multi: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='magdabroy']Twoja informacja była bardzo dobra ;) niestety tam się dziś nie dało tego obejrzeć :shake: ale znalazłam w innym miejscu :multi:[/QUOTE] no właśnie czasami tak jest, że się nie da :/ ale film piękny prawda? :) Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='vege*']no właśnie czasami tak jest, że się nie da :/ ale film piękny prawda? :)[/QUOTE] Cudny :loveu: A mój mąż się ze mnie śmiał jak ja ryczałam :mad: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja kiedyś nie potrafiłam się popłakać na filmie, teraz ryczę ciągle :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='vege*']Ja kiedyś nie potrafiłam się popłakać na filmie, teraz ryczę ciągle :evil_lol:[/QUOTE] Mnie takie filmy zawsze rozczulały :) A jak jeszcze wiem, że film jest oparty na faktach, to już w ogóle :roll: Quote
vege* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Tzn mnie o zwierzętach to też od zawsze, ale jak ginął mój ulubiony bohater to nie potrafiłam, a teraz :oops: W sobotę na TVN będzie "Uwierz w ducha" :loveu: Quote
*Magda* Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Widziałam wiele razy i zawsze ryczałam :) Quote
Recommended Posts