łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='magdabroy']Zmień zawód i bądź strażakiem :evil_lol:[/QUOTE] Może lepiej nie bo zamiast ugasić pożar wywołała bym 3cią wojnę światową :eviltong: [quote name='M&S']Dzień dobry w poniedziałek :)[/QUOTE] hejka ;) Kurcze kiedyś Ibri sikała tylko w określonym miejscu na danym schodku a teraz kurcze jak sie wejdzie na schody to całe są zasikane łącznie z półpiętrem , muszę całą kuwetę wystawiać bo nawet pod nią jest jeziorko :roll: My tu mieszkamy to tego nie czujemy ale jak ktoś obcy wejdzie to pewnie poczuje :roll: moze jednak lepiej że tego księdza nie było u nas :roll: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']cześć :hand:[/QUOTE] hejka ;) Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Cos tej Waszej miaukunce odwaliło.....a nie możesz dać jej w d....ę? Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='dOgLoV']Kurcze kiedyś Ibri sikała tylko w określonym miejscu na danym schodku a teraz kurcze jak sie wejdzie na schody to całe są zasikane łącznie z półpiętrem , muszę całą kuwetę wystawiać bo nawet pod nią jest jeziorko :roll: My tu mieszkamy to tego nie czujemy ale jak ktoś obcy wejdzie to pewnie poczuje :roll: moze jednak lepiej że tego księdza nie było u nas :roll:[/QUOTE] jesteś 100% pewna ,że nie ma kłopotów z pęcherzem? Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']jesteś 100% pewna ,że nie ma kłopotów z pęcherzem?[/QUOTE] Ew. z głową.... Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='M&S']Cos tej Waszej miaukunce odwaliło.....a nie możesz dać jej w d....ę?[/QUOTE] jak została przyłapana na gorącym uczynku to zawsze dostała po dup.... ale jak ona idzie do kuwety to nawet nie wiemy o tym a nie mozemy jej ukarac jak zobaczymy ze jest nasikane bo to było by po fakcie i ona nie wiedziała by za co dostała :shake: [quote name='marta.k9080']jesteś 100% pewna ,że nie ma kłopotów z pęcherzem?[/QUOTE] Tak , jesteśmy pewni , miała robione wszystkie badania , mocz , krew , pęcherz ma w dobrym stanie , nie ma żadnych roblemów z cewką moczową , nerki też zdrowe ....:roll: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='M&S']Ew. z głową....[/QUOTE] no własnie to raczej jest coś co siedzi jej w głowie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='M&S']Ew. z głową....[/QUOTE] to też:evil_lol: chyba bym oszalała z tą Ibri,choć kicia z niej piękna Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Postaw kuwetę tam, gdzie leje, może to coś pomoże. Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']to też:evil_lol: chyba bym oszalała z tą Ibri,choć kicia z niej piękna[/QUOTE] nio , to jest straszne , najgorzej zaprosic kogoś do domu bo to na pewno śmierdzi :shake: [quote name='M&S']Postaw kuwetę tam, gdzie leje, może to coś pomoże.[/QUOTE] Juz to przerabialismy , mielismy trzy kuwety , kazda postawiona w miejscach hdzie sika to sikała obok , jak jej postailismy na 3cim schodku gdzie sikała to wchodziła nasikac na drugi , ona to robi tak jak by złośliwie :roll: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Tak, to jest niestety czysta złośliwość. Coś jej wyraźnie w domu nie pasuje... Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 u nas np.my nie czujemy smrodu mieszkania od wilgoci ,a z zewnątrz jak się wejdzie to od razu czuć:shake: niestety, ale siki to już porażają wonią. hmm...sama jestem ciekawa przyczyny takiego lania gdzie popadnie... [B]M&S[/B] ale co by jej nie psowało ,co by trzeba okazac sikając bez opamiętania? Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ciekawe, czy tak robiła też przed Twoją przeprowadzką? Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas np.my nie czujemy smrodu mieszkania od wilgoci ,a z zewnątrz jak się wejdzie to od razu czuć:shake: niestety, ale siki to już porażają wonią. hmm...sama jestem ciekawa przyczyny takiego lania gdzie popadnie... [B]M&S[/B] ale co by jej nie psowało ,co by trzeba okazac sikając bez opamiętania?[/QUOTE] właśnie wiem , My w bloku jak z neronem tam mieszkałam to nie czulismy zapachu psa a jak ktos nas odwiedził kto nie ma psa to mówił że czuć zapach psa , zwłaszcza jak padalo :roll: [quote name='M&S']Ciekawe, czy tak robiła też przed Twoją przeprowadzką?[/QUOTE] właśnie robiła , jak ją kupilismy to tylko przez 3 misiące sikała ładnie do kuwety , później zaczęła już sikać na schody , i nic sie wtedy nie zmieniło , ani ja jeszcze tam nie mieszkałam ani Nerona tam nie było , kompletnie nic sie nie zmieniło , i jak juz raz nasikała tak już sika do dzisiaj :roll: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']wyślij ją do psychologa....[/QUOTE] nie ma u nas nigdzie behawiorysty :shake: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Może ma to po mamusi. Fleja jest i tyle. Macie przegwizdane... Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='M&S']Może ma to po mamusi. Fleja jest i tyle. Macie przegwizdane...[/QUOTE] Pisaliśmy o tym z hodowczynią ale ona stwierdziła że jeżeli vet mówi że kot jest złośliwy to mamy zmienić weta bo koty nie są złośliwe :roll: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='dOgLoV']Pisaliśmy o tym z hodowczynią ale ona stwierdziła że jeżeli vet mówi że kot jest złośliwy to mamy zmienić weta bo koty nie są złośliwe :roll:[/QUOTE] Powiedziała,co wiedziała :mad: Ja miałam fleję i rozumiem, co przerabiacie. Można się załamać... Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='M&S']Powiedziała,co wiedziała :mad: Ja miałam fleję i rozumiem, co przerabiacie. Można się załamać...[/QUOTE] Wydawalo mi sie ze skoro ona ma hodowlę i okolo 15scie kotów to zna ten problem i nam cos poradzi ale ona sie oburzyła ze koty sie sa zlosliwe wiec przestalam sie ich radzic w tej kwestii ;) i przez ten problem też Sebastian nie chce sie zgodzić na kolejnego kota a zwlaszcza małego , mowi ze Ibri sika na schodach a pozniej obie razem z pepsiakiem to roznosza po domu i śmierdzi a jak dojdzie trzeci kot to bedzie więcej roznoszone , a na sam pomysł o małym kociaku reaguje wrecz zloscia ze nie bo nie ma doswiadczenia w nauce kota robienia na kuwete i pozniej sie okaze ze drugo kot bedzie nam sikał gdzie popadnie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 No to przegwizdane:shake: Sorry,że dobijam ale wygląda na to,że macie faktycznie fleję,która nie zamierza zmieniać obleśnych nawyków. Na AnimalPlanet chyba można oglądać zaklinacza kotów,ale to z przymrożeniem oka. edit: to się nazywa "kot z piekła rodem" pasuje nie?:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']No to przegwizdane:shake: Sorry,że dobijam ale wygląda na to,że macie faktycznie fleję,która nie zamierza zmieniać obleśnych nawyków. Na AnimalPlanet chyba można oglądać zaklinacza kotów,ale to z przymrożeniem oka. edit: to się nazywa "kot z piekła rodem" pasuje nie?:evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :diabloti: to jest pewnie program na zasadzie " zaklinacza psów " , nie powiem oglądałam to , nawet kupiłam i przeczytałam książkę "zaklinacz psów" ale nie bardzo wierzę w to wszystko :shake: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Rozumiem obawy Twojego TŻa, ale to tak nie jest. Moja fleja Kitka [*], tak miała i koniec, ale Zuzia była znaleziona i ja ją osobiście uczyłam co to jest kuweta. I wszystko jest ok. Koty z normalnych hodowli przychodzą już nauczone przez kocicę tego, co to jest kuweta i nie ma problemu. widać hodowczyni ma takie flejtuchowate koty...:roll: i nad tym nie panuje. ani Borys, ani Tygrys nie załatwiają sie poza kuwetą, no chyba że są w ogródku;). Quote
Recommended Posts