łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='marta.k9080']nikt nie widział...:cool1: a biedna Lunka,aż odskoczyła doopskiem na bok ,bo ją na smyczy miałam i chyba myslała ,że na nią padnę[/QUOTE] dobrze że nie podłożyła się żeby Cie ratować :diabloti: [quote name='vege*']Ja się też zawsze rozglądam i wstaję jak najszybciej :evil_lol: Dobra ja mam konto to mogę zamówić :diabloti: Jejku pamiętam jak byłam w 3 gim i była taka zima, że w całym moim mieście była taka szklanka, że masakra, szłam do szkoły ok 35 min a normalnie szłam ok 10 min :eviltong: I pamiętam jak tego dnia czekałam z koleżanką na trzecią koleżankę, a że mi się nudziło to powiedziałam Marcie, że się poślizgam na lodzie no i skoczyłam na ten lód, jak się wypierniczyłam do tyłu na plecy i z krawężnika zjechałam na ulicę to leżałam jak długa, dobrze, ze miałam na plecach plecak :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] skok na lód zawsze kończy się upadkiem hehe:evil_lol: [quote name='kalyna']ej do tego kaftaniku to poproszę jakieś dobre antypoślizgowe buty.... jak ma się ręce związane to o wiele trudniej wstać, jak się śwignę :evil_lol: ludzie ot patrzyli ja na debila.. bo idę, ślizg i zaczynam sama do siebie się śmiać :evil_lol: choć i tak najwięcej gleb w moim życiu zaliczyłam jak byłam w gimnazjum.... więcej leżałam jak stałam :D[/QUOTE] dostaniesz do niego glany :eviltong: [quote name='bira']O tej porze to ja już w piątki w szkole nie bywałam ;-) Możemy sobie ręce podać. Ja w niedzielę na basenie na zjeżdżalni wywaliłam się, a, że już z Bianą wchodziłyśmy, żeby usiąść to pojechałam na tym obolałym tyłku na dół. Nawet nie wiem jak zjechałysmy bo miałam w głowie tylko to, że boli mnie cała doopa. Całe szczęście Biany nie wypuściłam...[/QUOTE] widzisz , twarda byłaś :diabloti: [quote name='agaciaaa']Ty to się masz z tym jeżdżeniem rowerem :shake: rób prawko szybciej![/QUOTE] w lutym ide na prawko , jak sie odważe :oops: [quote name='Donvitow']Che che. Proponuję odwiedzić internetowy sklep snowboardowy.:) Mają duży wybór kasków, ochraniaczy na klatkę piersiową, miednicę/i nie tylko:))))/, golenie i przedramiona.:)[/QUOTE] w moim przypadku pewnie i taki zestaw by nie podołał :diabloti: [quote name='Izabela124.'][B]dOgLoV [/B]Ty się w końcu zabijesz ha ha[/QUOTE] mam nadzieję że nie :eviltong: [quote name='M&S']Cześć Onku:):)[/QUOTE] hello :lol: My czekamy właśnie za "księciem" niby zaczał chodzić o 15:30 ale jeszcze jakoś go nie widac :shake: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 u mnie księciulo ma chodzić w sobotę :lol: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Angi']u mnie księciulo ma chodzić w sobotę :lol:[/QUOTE] w sobotę już by se darowali , dzień wolny psuć człowiekowi :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A u mnie chodził we wtorek, całe szczęście bo był gdzieś około 11 więc mnie w domu nie było:evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']w sobotę już by se darowali , dzień wolny psuć człowiekowi :eviltong:[/QUOTE] do schroniska wtedy pojadę, w drodze powrotnej spóźnię się na tramwaj czy coś :evil_lol: Moja mama powiedziała, że jak mnie nie będzie to ona go nie wpuści :P Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']A u mnie chodził we wtorek, całe szczęście bo był gdzieś około 11 więc mnie w domu nie było:evil_lol:[/QUOTE] szczęściara :diabloti: [quote name='Angi']do schroniska wtedy pojadę, w drodze powrotnej spóźnię się na tramwaj czy coś :evil_lol: Moja mama powiedziała, że jak mnie nie będzie to ona go nie wpuści :P[/QUOTE] Buahhahahaha , chyba nie zrobisz tego mamusi :cool3::eviltong: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 mamusi jest to obojętne :evil_lol: znając moje szczęście księciulek przyjdzie jak ja już będę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Angi']mamusi jest to obojętne :evil_lol: znając moje szczęście księciulek przyjdzie jak ja już będę :evil_lol:[/QUOTE] też zawsze miałam takie szczęście :eviltong: kulwa a kawy mi sie chce ze ojeja a nie moge sobie zrobic bo lada chwila moze przyjsc i pozniej bede robiła druga :angryy: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Angi']to napijesz się razem z nim ;>[/QUOTE] ehe on jak szybko wejdzie tak szyko wyjdzie jak go tesciowa weznie w obroty :diabloti: Quote
vege* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 To jeszcze go u ciebie nie było? :crazyeye: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='vege*']To jeszcze go u ciebie nie było? :crazyeye:[/QUOTE] no nie było , jaja sobie robi z poważnych ludzi , musze głowe jeszcze umyc zanim mi wyschnie to bedzie noc a o 5tej musze wstac :angryy: Quote
vege* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']no nie było , jaja sobie robi z poważnych ludzi , musze głowe jeszcze umyc zanim mi wyschnie to bedzie noc a o 5tej musze wstac :angryy:[/QUOTE] Do mojej cioci kiedyś przyszedł po 22, ale pijany w trzy du.py i padł na wycieraczce, więc ciocia zamknęła drzwi i tak go zostawiła tam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ja bym poszła umyć włosy, najwyżej bym go przywitała z mokrymi :D Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='vege*']Do mojej cioci kiedyś przyszedł po 22, ale pijany w trzy du.py i padł na wycieraczce, więc ciocia zamknęła drzwi i tak go zostawiła tam :evil_lol:[/QUOTE] buehehehehehe :diabloti: po takiej akcji bym juz kolędy nie przyjęła , w ogóle ta kolęda u nas jest bez sensu , tesciowa nalała na talerz zwykłej wody buahahaha [quote name='Angi']ja bym poszła umyć włosy, najwyżej bym go przywitała z mokrymi :D[/QUOTE] nie no nie bede robiła obciachu , pierwszy raz tu bede na kolędzie :diabloti: Quote
vege* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']buehehehehehe :diabloti: po takiej akcji bym juz kolędy nie przyjęła , w ogóle ta kolęda u nas jest bez sensu , tesciowa nalała na talerz zwykłej wody buahahaha [/QUOTE] No a myślisz, ze ciocia przyjęła od tamtej akcji księcia? Chyba żart :evil_lol: Moja mama zawsze nalewa zwykłą :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 moja mama też nalewa :P mina księcia gdy mu powiem, że nie chodzę na religię i nie wierzę w boga - za pewnie bezcenna :D Chyba, że odwiedzi mnie ten co uczy w szkole :D Quote
vege* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Angi']moja mama też nalewa :P mina księcia gdy mu powiem, że nie chodzę na religię i nie wierzę w boga - za pewnie bezcenna :D Chyba, że odwiedzi mnie ten co uczy w szkole :D[/QUOTE] Ja na religie chodzę bo mam w środku lekcji więc nie chce mi się samej siedzieć gdzieś w szkole jak wszyscy inni chodzą, to albo jakieś lekcje spiszę albo śpię :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 U mnie w domu była zawsze święcona , mam tate "pastora" u niego nie przeszła by zwykła woda :shake: Quote
angineuuka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ja nie jestem jedyną osobą która nie chodzi, więc siedzimy sobie na korytarzu :evil_lol: Quote
vege* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']U mnie w domu była zawsze święcona , mam tate "pastora" u niego nie przeszła by zwykła woda :shake:[/QUOTE] A myślisz, że w kościele to jaka jest? :diabloti: [quote name='Angi']ja nie jestem jedyną osobą która nie chodzi, więc siedzimy sobie na korytarzu :evil_lol:[/QUOTE] A no to co innego :evil_lol: Ja mam w klasie jeszcze jehową ale jest dziwna, więc z nią nie rozmawiam, nie potrzebuję jej towarzystwa do szczęścia :eviltong: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='vege*']A myślisz, że w kościele to jaka jest? :diabloti: [/QUOTE] pewnie z kranu ale mojego taty zdaniem jest święta i nie ma prawa byc inaczej ! :eviltong: [quote name='magdabroy']Cześć Aga :) I jak, był już księciunio?[/QUOTE] hejka ;) nie było go jeszcze :roll: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] nie było go jeszcze :roll:[/QUOTE] Już po dobranocce, więc niech spada na drzewo :D Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='magdabroy']Już po dobranocce, więc niech spada na drzewo :D[/QUOTE] słysze ze moja tesciowa tez wyzywa z pokoju obok ze nie szanuja naszego czasu .... Quote
Recommended Posts